Arkadaşlar satlık iphone 6 16 gb uzay grisi

shn312

Kayıtlı Üye
Beyler ürün hediye olarak geldi turkcell den fatura yok ama ürün kutudan açılmadı sadece fatura yok sıfır ürün
fiyat:2050
kayseri içi elden teslim
edid: ciddi anlamda paraya ıhtıyac oldugu ıcın arkdaşlar urun fıyat dusurdum bılgınıze
56ca9234eb74eaf65ad98be78116b79d.jpg
2cd453f31cbd8fd05905714de2a77531.jpg

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
garanti durumu nedir hocam.

Ayrıca son olur için pm lütfen

Son düzenleme:
Hocam faturasız telefon satmak hiç bir zaman doğru değil. Eğer fatura yok diyorsanızda IMEI adresinin Apple Destek'ten check ettiğinizi gösteren bir ekran görüntüsü koymanız gereklidir.

2 aylık lg g2 ile takas olurmu farkini veririz g2 kaskolu teknosadan 1400 tl ye alindi kasko ile ciziksiz

ben turkcell 2120 tl tam hatırlamadım küsüratını bu fiyata yakın aldım fiyat biraz düzenleme yapmalısınız piyasa dolardan dolayı çok arttı gerçi

250 için de uğraşılmaz ki:D
biraz fiyat düşerseniz değerlendirecek çıkar
garanti durumunu da açıklarsanız tabi.

hocam garanti durumunu bılmıyorum ama apple kendı garantısı vardır sanırım urun sırkete hedıye geldı hocam turkcell fatura yok hocam ıste dedıgım gıbı hedıye oldugu ıcın durum bu :) alıcı ısenız pm atın konusalım hocam :)

turkcell nasıl iphone 6 hediye ediyor ya bu ne genişlik çekiliş falan mı kazandınız

hayır hocam sırket hatları turkcell oldugu ıcın ondan yolladılar hocam

---------- Spam Engelliyici 23:23 ---------- Önceki Mesaj 23:21 ----------

hocam cıddı alıcıılar varsa pm atsın pazarlık sunnettır hem anlasılır ınsallah hocam :) garantı hakkında fıkrım yok ama hocam apple orjınal urunu kesın kendı garantısı felan vardır dıye dusunuyorum :)

---------- Spam Engelliyici 23:23 ---------- Önceki Mesaj 23:23 ----------

2 aylık lg g2 ile takas olurmu farkini veririz g2 kaskolu teknosadan 1400 tl ye alindi kasko ile ciziksiz

nakıt lazım hocam saolun :)

---------- Spam Engelliyici 23:24 ---------- Önceki Mesaj 23:23 ----------

Hocam faturasız telefon satmak hiç bir zaman doğru değil. Eğer fatura yok diyorsanızda IMEI adresinin Apple Destek'ten check ettiğinizi gösteren bir ekran görüntüsü koymanız gereklidir.

en kısa surede onuda koyarım hocam bır bılgım yoktu onla ılgılı allah razı olsun hocam :) koyarım

---------- Spam Engelliyici 23:51 ---------- Önceki Mesaj 23:24 ----------

arkaslar urun bır arkdaşla gorusuluyor

dostum 5 10 günlük kutulu faturalı gold renkte olanlar 1800 tl ediyor bizzat kovaladığım bir olay telefon olayı :) o paraya mümkün değil alıcı bulman yinede hayırlı satışlar

Beyler telefon tekrar satıştadir diğer arkadaş ile anlaşılmadi bildiğinize

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri