Arkadaşlar Sitemi Nasıl Üst Sırada Çıkarabilirim?

zack

Platin Üye
Arkadaşlar kendime ait bir blogger sitem var güncel şarkı sözleri felan atıyorum ama bazı siteler var adam benden daha sonra kurmuş bloğunu, sitesini benim üzerimde çıkıyor.

Youtube'daki video olayı gibi sonradan yüklüyor tepeme çıkıyor. Bu adamlar ne yapıyorda yukarıda çıkıyorlar. Özel seolarmı yapıyorlar yapıyorlarsa bunları yapan dahiler felanmı var? Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

Arkadaşlar kendime ait bir blogger sitem var güncel şarkı sözleri felan atıyorum ama bazı siteler var adam benden daha sonra kurmuş bloğunu, sitesini benim üzerimde çıkıyor.

Youtube'daki video olayı gibi sonradan yüklüyor tepeme çıkıyor. Bu adamlar ne yapıyorda yukarıda çıkıyorlar. Özel seolarmı yapıyorlar yapıyorlarsa bunları yapan dahiler felanmı var? Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

vıdeo neysede bloggerde kesınlıkle ozgun olman lazım . bır blogger actım 12 yazı vardı 12 sınıde kendım yazdım hemen kendı dalında ya 1 ya 2 deydı ve halende oyle ama yazmıyorum artıkın.. kesınlıkle ozgun ol

vıdeo neysede bloggerde kesınlıkle ozgun olman lazım . bır blogger actım 12 yazı vardı 12 sınıde kendım yazdım hemen kendı dalında ya 1 ya 2 deydı ve halende oyle ama yazmıyorum artıkın.. kesınlıkle ozgun ol

hocam hepsi özgün ya kendi aklımdan yazıyorum hepsini şarkı sözleri var önemli bilgiler felan var hepsi kendi kalemimden birtane copy içerik yok :D Şarkı sözleri kategorisinde zaten çok rekabet var ona birşey demiyorum üst sıralarda çıkmam imkansız ama benden sonra blog açan adam benim üstümde nasıl çıkar onu anlamıyorum yani ince bir seo olayı var bu işte sanırsam.

oyle seo iyi kullaniyorlar, bilen birisi yardim ederse bizde faydalanalim

seo nun birsürü yolu var. Hacklink-backlink, makale,tema edit,imleme yani bunlar aklıma gelenler. Ama zor bir iş olduğunu söyleyebilirim :D

imleme yapabilirsin.
Blog backlink alabilirsin.
Forumlarda tanıtım yapabilirsin.
Sosyal medya paylaşımları
Ziyaretçi defteri paylaşım
toplist kayıt

PR değeri iyi olan sitelere link çıkışı verdirtmelisin. Dilersen benim PR değeri 5 olan sitemden aylık 5 Tl'ye link çıkışı sağlayabilirim. ayrıca tanıtım yazısı da yazabilirim siten için onun içinden de 3 link çıkışı verebilirim o ömür boyu sitede kalır ve o da sadece 5 TL...

Merhaba hocam ilk öncelikle webmaster tools a blog sitenizin kaydını yaptınızmı yaptıysanız site haritalarınızı gönderdinizmi düzenli olarak gönderim yapıyormusunuz.
Bunlarda tamam ise sitenizi konulardan sonra pingleyin sosyal medya ile destek sağlayabilirsiniz sitenize backlink eskiye oranla şuanda sosyal medya desteğine göre braz daha gerilerde kaldı tabiki etkisi yok demiyorum sosyal medya şuanda organik hit çekmenizi ve link çıkışlarınızı çoğaltır.
Blog yazılarınızın içerisinde anahtar elime kullanıyormusunuz kullanmıyorsanız kullanın abartmadan.
Doğru anahtar kelimeler seçerek kategorilerinize o makale içerisinden link verin, kalınlaştırıp gelen google botlarına o kelimeleri vurgulayın.
Bu yazmış olduklarım size biraz yol gösterir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri