Arkadaşlar Size Bir Soru (Mutfak)

muhaberat

Kayıtlı Üye
Sorum şu, normalde buzdolabındaki yemeği ısıtmaya dahi üşendiğim için bir çok yemeği yeri gelmiştir dolaptan alıp soğuk bir şekilde dahi yemişliğim vardır.

Yani mutfak meselesinde o kadar mı üşengeç, tembel, uyuz bir kimlikteyim :)

Ama her gün dışarıdan yemek söylemek falan bazen cebe zarar veriyor. Ve insan ya bugün de ben bişi yapayım diyip mutfağa dalası geliyor. Normalde domatesi bile doğramayı bile pek beceremeyen ben. Acaba o domatesi doğrama çabasındayken nedenneden usta bir aşçı edasına bürünerek, saçma sapan haraketlerde bulunuyourum? Acaba aşçılık olmak istediğim bir meslekte, onun ezikliğinimi yaşıyorum :D

En favori haraketim ekmek tahtasında bir şeyi doğrarken tak tak tak tak bıçak sesini çıkartmak. Hani seri şekilde doğrarsınya o misal

bize bişey anlatmak mı istiyosun yoksa soru mu soruyosun anlıyamadım

olur arada böle şeyler hocam fazla takmayın.

hocam sen gene iyi yemeği gidip dolaptan alıyorsun ben dolabtan çıkarıp yemeye üşeniyorum bazen, benim şöyle bir taktiğim var tatsızsa sosla tatlandır her türlü yenir, tatsızsa harçla karıştır, tatlı alman tipi turşular var onlardan alıp iştah açabilirsin...

bence önce salatalıkları kuşbaşı doğradıktan sonra kızarmış tavukla haşlanmış domates sosunu içmelisin dostum bu bir harika

peki hocalarım :)

papara deneyen oldumu? yani yoğurtlu, şekerli ekmek karışımı :)

yaptığın yemeğin tadı güzel olursa hep yemek yapmak istersin o yüzden biraz araştır ve güzel tariflerle uğraş sonunda zevkli hale getirebilirsin ve çok sıkılıyorsan müzik dinleyerek yap güzel oluyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri