Arkadaşlar Videolarınızı Nasıl İzlettiriyosunuz?

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben ilk başta türkçe video atıyordum durumu öğrendim getirisi yok diye yabancı video yöneldim güncel videoları atmama rağmen o saat yeni çıkan video yine izlenmiyor ne yapmam gerekiyor.Nasıl video atmam lazım foruma baktım kafam karıştı Başlık yada etiket nasıl yapmam lazım benim ingilizce düşük seviye bir ingiliz gibi başlık atamam ne yapmam gerekiyor

önce videonuzun içerigi ile ilgili anahtar kelimeleri youtube keyword toolsdan araştırın ve onları mutlaka taglarınıza ekleyin.

başlık ve acıklama dikkat cekici olsun herkezle aynı olursan bi farkın kalmaz.

zamanla niche' gecersin

Hocam mesala ben şu video yükledim az önce ve güncel How to impress a woman? başlığıda olduğu gibi aldım ordaki yazılarıda açıklamalara koydum etiket ise başlıktaki kelimeleri yazdım
1-Ben genellikle böyle yapıyorum doğru değil galiba videolar izlenmiyor
2-Video güncel anahtar kelime derken o programı biliyorum başlığı direk yazıcam en çok çıkanları mı etiket yapıcam
3-Başlığımı direk alıntı yaptım hocam dikkat çekici nasıl yapıcam ingilizcem çok iyi değil
google translate sadece kelime çeviriyor cümle kurma kötü
4-Niche nedir hocam ne işe yarar
Hocam biraz uzun oldu ama yardım edersen sevinirim

1-kesinlikle yanlış bir yöntem bir videonun herzaman orjinali tutar yani , o içerikteki başlıklara dair olan aramalarda herzaman orjinal video üstlerde cıkar sizin videonuz cıkmaz. bu yüzden başlık kesinlikle değiştirilmeli

2.en cok cıkanları yapıştır başlarda tag olarak, ondan sonra videoyu önce kendin izle içerigini cöz sonra butür video netür kelimeler aranınca cıkmalı diye düşün onları ekle.

3:translate devrik cümle kurar evet dogru ancak cümlenin devrrikligi pek farketmez bu toplanabilir. mesela bir kadını etkilemenin yolları degilde bir kadını nasıl etkilersin? veya senin düşüncelerine göre daha carpıcı başlıklar eklenebilir. bunlar sana kalmış

4:niche aranma hacmi az olan ama tbm oranlarını yüksek tutan reklam türleridir. forumda bu konuyla ilgili acıklama oldukca detayıyla mevcut ancak öncelikle bu işin temelini kapmalısınki nicheye gecebilesin:)

Hocam mesala Photocopier organizes itself şu video 20 dakka önce yükledim video sitesinden başlıği direk alıntı yaptım yapmamam lazımdı o zaman attığım videoları kendim izleyip başlıklarını kendi anladığım kadarı ile türkçe google translate yazıp ingilizce çıkartıp başlık mı yapıyım sonra o başlıktaki kelimleri kelime aracına yazıp en fazla çıkan olan kelimeleri etiket yapmam gerekiyor.Ama hocam başka sorum Photocopier organizes itself bunu google translate çevirdiğim zaman fotokopi kendisi organize yapıyor video ise fotokopi otamatik çalışır insan yardımı olmadan öyle bir video ama bunun başlığı buldum ingilizce yaptım böyle çeviri yapan bir google translate ne kadar güvenmeli

Hocam mesala Photocopier organizes itself şu video 20 dakka önce yükledim video sitesinden başlıği direk alıntı yaptım yapmamam lazımdı o zaman attığım videoları kendim izleyip başlıklarını kendi anladığım kadarı ile türkçe google translate yazıp ingilizce çıkartıp başlık mı yapıyım sonra o başlıktaki kelimleri kelime aracına yazıp en fazla çıkan olan kelimeleri etiket yapmam gerekiyor.Ama hocam başka sorum Photocopier organizes itself bunu google translate çevirdiğim zaman fotokopi kendisi organize yapıyor video ise fotokopi otamatik çalışır insan yardımı olmadan öyle bir video ama bunun başlığı buldum ingilizce yaptım böyle çeviri yapan bir google translate ne kadar güvenmeli

söyledigim gibi başlıkları kendi düşüncelerine göre şekillendirmelisin.

mesela otomatik fotokopi makinesi felan gibi bu tür videolara başlık cok fazla bulunabilir.:)

alıntı yapmaktansa sacma olsun ama senin başlıgın olsun:)

hocam başlığı kafama göre yazıcam ya tutarsa hesabı yani hocam az önce örneğin kadınları etkileme çevirdim böyle bir şey çıktı ben onu türkçe olarak kadınları etkilemenin birinci yolu yazarsam yolu türkçe anlam olduğu için ingilizce lisan farklı geliyor yol ingilizce sadece yok yani yan anlam ingilizce karışıyor bunu nasıl düzelticem

Hocam birde bu kelime aracında kadınları etkileme yazınca saçma saçma şeyler hiç alakası olmayan taglar var left 4 dead bile çıkıyor tagda bunlar örneğin en fazla olan tagsa olsa bunuda etiketliyimmi konuyla alakası yok ama kelime aracına yazınca kadınları etkileme bu çıktı en fazla tag alanda bu ona rağmen yazıyımmı

yok sadece allakalı olanları eklemelisin:D aranma hacmi az da olsa ekle. alakasız şeyleri ekleme..birde cümleleri devrik kurma translate kelimeleri tam anlamıyla tercüme eder ama cogu insan sokak agzıyla arama yapar bunuda göz önünde bulundur.

yok sadece allakalı olanları eklemelisin:D aranma hacmi az da olsa ekle. alakasız şeyleri ekleme..birde cümleleri devrik kurma translate kelimeleri tam anlamıyla tercüme eder ama cogu insan sokak agzıyla arama yapar bunuda göz önünde bulundur.

Sağol hocam yardımların için dediklerini aynen yapıcam:d

Hangi siteden video aldıgınıda anladık bu sayede:D O site çok güncel bir site değildir haberin olsun youtube da trend olmus bir videoyu bile 2 gün sonra koydugu oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri