Arkadaşlar Yardım edebilecek var mi?

• Kullanıcı burhan91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

burhan91

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bir youtube hesabı satın aldım
butun bilgileri degısmeme ragmen hala bazı kodlar eskı sahıbıne gıdıyor bunu nasıl duzeltecegim
mesela sıfre degısıcem eskı sahıbıne gıdıyor
Dedım marka hesabına tasıyıp kendı gmaıl adresıme alayım yıne eskı sahıbıne gıdıyor nasıl yapacagız bunu lutfen yardım :(((

Hocam kanalı yeni aldıysanız olabilir, numarayı kaldırın 24 saat sonra durum düzeliyor.

Hocam kanalı yeni aldıysanız olabilir, numarayı kaldırın 24 saat sonra durum düzeliyor.

hocam 24 saat oldu aslında bende öyle biliyorum ama bekleyeyim bakalım birkaç gün daha

---------- Spam Engelliyici 00:22 ---------- Önceki Mesaj 00:21 ----------

numarayı kaldırın derken hocam kendi numaramida mi kaldırayım

arkadaşlar bir youtube hesabı satın aldım
butun bilgileri degısmeme ragmen hala bazı kodlar eskı sahıbıne gıdıyor bunu nasıl duzeltecegim
mesela sıfre degısıcem eskı sahıbıne gıdıyor
Dedım marka hesabına tasıyıp kendı gmaıl adresıme alayım yıne eskı sahıbıne gıdıyor nasıl yapacagız bunu lutfen yardım :(((

Hesap satin alirken tum devir islemlerini kanali satan kisiye yaptirmalisin. Bu kanalda bir hafta kadar bu hatayi verebilir kod alarak markaya tasirsan kokunden kurtulursun

Aldığınız gmail hesabını kendisine ait başka bir gmail gönderdirmiştir.Ama şifreleriniz gitmesi ilginç

Hesap satin alirken tum devir islemlerini kanali satan kisiye yaptirmalisin. Bu kanalda bir hafta kadar bu hatayi verebilir kod alarak markaya tasirsan kokunden kurtulursun

işin kötü tarafı aldığım kişide başkasından almış
marka hesabına taşımaya çalıştığımda ilk kişiye gidiyor aldığım eleman da numarasını silmiş ilk sahibinin nasıl edeceğiz bunu

işin kötü tarafı aldığım kişide başkasından almış
marka hesabına taşımaya çalıştığımda ilk kişiye gidiyor aldığım eleman da numarasını silmiş ilk sahibinin nasıl edeceğiz bunu

Aman diyim dikkat et böyle şeylerde. Ben de birinden kanal almıştım, kanal tutunca çalındı kanal.

Adama sorduğumda da ben de kanalı başkasından aldım o çalmıştır diye aradan sıyrılmaya çalışıyor.

Aman diyim dikkat et böyle şeylerde. Ben de birinden kanal almıştım, kanal tutunca çalındı kanal.

Adama sorduğumda da ben de kanalı başkasından aldım o çalmıştır diye aradan sıyrılmaya çalışıyor.

ya başkan bilemedim şimdi arada kaldım ya bir süre sonra bilgiler güncellenirse direk başka Gmail e alacağım da ozaman kadar çalınmaz inşallah

gmail ayarlarından kişilere ulaşın hocam ordaki numarayı silin

Aldığınız kişinin telefon numarasını silmeniz yeterli değil. Kendi telefonunuzu girmeniz lazım. Ve cihazlar kısmında kayıtlı cihaz varsa onu da kaldırmanız lazım..

gmail ayarlarından kişilere ulaşın hocam ordaki numarayı silin

google hesabını yönet den yaptım ama hala eski kişilere gidiyor başkan Gmail ayarları derken aynı şey değil mi Google hesabını yönet sekmesi

---------- Spam Engelliyici 13:28 ---------- Önceki Mesaj 13:27 ----------

Aldığınız kişinin telefon numarasını silmeniz yeterli değil. Kendi telefonunuzu girmeniz lazım. Ve cihazlar kısmında kayıtlı cihaz varsa onu da kaldırmanız lazım..

herseyi sıfırladım hocam sadece bana ait bilgiler kaldı

google hesabını yönet den yaptım ama hala eski kişilere gidiyor başkan Gmail ayarları derken aynı şey değil mi Google hesabını yönet sekmesi

---------- Spam Engelliyici 13:28 ---------- Önceki Mesaj 13:27 ----------

herseyi sıfırladım hocam sadece bana ait bilgiler kaldı

hocam2. numarayı değişirip doğrladınız mı kişisel ayarlardan o bölümü doğru ypmışsanız gitmez başka numaraya

böyle yazı var mı ?
Samsung Galaxy *** cihazınız için güvenlik kodu alın
Ayarlar uygulamasını açın
Google'a dokunun
Google Hesabı'nı seçin
Kodunuzu almak için bir hesap seçin
Güvenlik sekmesini seçin (ekranı sağa kaydırmanız gerekebilir)
"Google'da oturum açma" bölümünün altında Güvenlik kodu'na dokunun
Kodunuzu almak için bir hesap seçin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri