Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

• Kullanıcı darkblue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

darkblue

Kayıtlı Üye
internetten kazançla ilgili videolara bakarken 3 gün önce youtube de muslera hocanın 1 saat 30 dk lık videosuna rastladım ve sonuna kadar soluksuz izledim bir an düşünüp bu işi belki bende yapabilirim diyerek bu işe başlamayı düşündüm hemen çalışmalara başladım...öncelikle muslera hocam anlatımınız için ellerinize ve emeğinize sağlık çok teşekkürler sizin sayenizde bu işi öğrenmeye başladık...

ama gerçekten 3 gündür forumda çırpınıyorum öğrenmek amaçlı ama aradığım konuları bulamadım muhakkak vardır ama bi yerde hata yapıyorum umarım affınıza sığınarak bu başlığı açma zorunda hissettim kendimi çünkü inanın hiç ilerleyemedim daha....belki sayemde yeni başlayanlarda benim anlamadığım konuları buradan takip ederek rahatça olayı kavrarlar diyerek sorularıma başlıyorum..

1.en önemli olan adsense hesabım mailde geldiği gibi açılmış hatta sitede açık görünüyor ama yotubedaki bölümde hala beklemede etkin değil herhangi bir şey yapmam gerekir mi?

Durum: beklemede

2.facebook ana sayfamda bu videoları paylaşabilirmiyim diye soracaktım bi yerde paylaşabileceğimizi okudum hemen denedim hatta facebook hesabımı ekledim .denemelik video attım 1 saatir bekliyorum hala yayınlanmadı sorun nedir sizce?
aynı bilgisayardan kardeşim kendi facebookta benim videolara ve reklamlarıma tıklarsa sorun olurmu aynı evde..

3.video yüklerken sürekli boyut hatası şeklinde bir yazı alıyorum bunu nasıl düzelteceğim ??

4.yabancı forumlarda ve ya başka yerlerde youtube linklerimi paylaşabilirmiyim serbest mi ?

5.bazı videolarımın üzerinde izlendi yazıyor bu neden olmuştur.sorun teşkil edermi benim için..

herkesin cevaplarını bekliyorum şimdiden teşekkürler..

Aynı bilgisayardan tıklanmasa güzel olur. Video linklerini forumlarda paylaşabilirsin. Diğer sorularına kapsamlı cevap gelecektir. Ben emin olduklarımı söyleyeyim :D

Merhaba hosgeldin aramiza oncelikle.

Bu iste yenisin ve yeni oldugun icin bir anda kanal acip o gun yuzlerce dolar kazanmaliyim diye hirs yapma kendinde.Hersey zamanla ve sirasi geldiginde kazandiracakdir sana calismalarinla.Adim adim ve anlayarak bilerek yap yaptigin isi.

Sorularina gelince.

1-Youtube'da beklemede yaziyor,mailde acildi gorunuyorsa,birak o kanalin o sekilde kalsin.Ac yeni kanal bagla direk adsensene.Bu kadar basit.

2-Istedigin sosyal paylasim sitelerinde ,kendi siten varsa orda heryerde paylasabilirsin ,faydasida olacakdir.
3- Boyut derken anlamadim ama suresinden kastinsa youtube kanalini telefon ile onaylatirsan 15dk dan uzun videolar yukleyebilirsin.
4-Istedigin gibi paylas ama her yerdede ortaya dokme kanal ismini videolarini,sikayet ederler kapatirlar vs.Yabancilarda bu pek olmaz ama turk forumlarinda dikkat et.Heleki bizim forum gibi para kazanmak icin bu tur islerle ugrasan forumlarda asla paylasma.
5-Hayir o birsey degil senin izledigin videolari yt izledigini soyluyor birsey olmaz.

Saygilarimla diyorum bve unutma hersey adim adim ve yavas yavas anlayarak ilerle .

anlatımınız ve yardımınız için çok teşekkürler hocam..tabi ki yavaş yavaş ilerlemeyi düşünüyorum dediğiniz gibi hemen yeni bir kanal açıp oradan devam edicem ..

ama hala facebook bağlantısı sorunumu gideremedim ne yaptımsa olmadı...

ayarlar....bağlı hesaplar bölümünden facebook profil linkimi (sayfa değil ) ekliyorum ama hiç bir şekilde paylaşımlarım facebookta yayınlanmıyor..

Merhaba hosgeldin aramiza oncelikle.

1-Youtube'da beklemede yaziyor,mailde acildi gorunuyorsa,birak o kanalin o sekilde kalsin.Ac yeni kanal bagla direk adsensene.Bu kadar basit.

yeni kanal bağlamak demek yeni bir maille yeni bir youtube üyeliği açmak oluyor dimi eski açmış olduğum kanalda ekleme yok galiba

ayrıca kanalı açtım diyelim daha önce açmış olduğum adsense hesabınaekleyebiliyom mu ??

R-1rseSr1j8 2 1 0

analizde videolarımın arasında inksiz bi şekilde böyle bi şey görünüyor nedir acaba bu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri