Arkaplan animasyonu nasıl yaparım?

• Kullanıcı Turkuaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar bir arkadaş konu açmıştı arka plan animasyonu hakkında.Hareketli arkaplan nasıl yapılır diye sormuştu bir arkadaşta sony vegasla yapılır diye yazmıştı sanırım.O konuyu bulamıyorum.Eğer hareketli arkaplanın nasıl yapılcağını bilen varsa yazarsa sevinirim.

---------- Spam Engelliyici 11:22 ---------- Önceki Mesaj 09:29 ----------

Yok mu yardımcı olacak arkadaş?

https://www.youtube.com/watch?v=NeACwiqVzyc

Arkadaşlar o dediğim videoyu hala bulamadım size embed ettiğim videonun arkaplanında videonun 4. saniyesinden başlayıp 17. saniyesine kadar geçen aralığında mor renk ve beyaz renkli artık pırlanta mıdır bilemiyorum hareketli nesneler var.Bende bunu kastetmiştim.Bunları hangi programla nasıl yaparım?(Arkadaşlar gerçekten bu konuda yardıma ihtiyacım var.Bulamıyorum.)(Bende camtasia,sony vegas,adobe premiere var.)

Arkadaşlar bir arkadaş konu açmıştı arka plan animasyonu hakkında.Hareketli arkaplan nasıl yapılır diye sormuştu bir arkadaşta sony vegasla yapılır diye yazmıştı sanırım.O konuyu bulamıyorum.Eğer hareketli arkaplanın nasıl yapılcağını bilen varsa yazarsa sevinirim.

---------- Spam Engelliyici 11:22 ---------- Önceki Mesaj 09:29 ----------

Yok mu yardımcı olacak arkadaş?

Bu kanal işini görecektir. Örnek video da atiyorum, incelersin hocam.
https://www.youtube.com/user/dvdangor2011/videos

https://www.youtube.com/watch?v=lbdrI7xmLBQ

[MENTION=43770]se7v7en[/MENTION] ffmpeg ile nasıl yaparım?Bende ffmpeg var ama bu şekilde birşey nasıl yapılır bilmiyorum.
[MENTION=16818]ultraslan3556[/MENTION] hocam baktım tamam adam yapmış ama hangi programla nasıl yapmış anlaşılmıyır ki?

[MENTION=43770]se7v7en[/MENTION] ffmpeg ile nasıl yaparım?Bende ffmpeg var ama bu şekilde birşey nasıl yapılır bilmiyorum.
[MENTION=16818]ultraslan3556[/MENTION] hocam baktım tamam adam yapmış ama hangi programla nasıl yapmış anlaşılmıyır ki?

yahu sen napican nasil yaptigini? hepi topu spam yapcan, indir videoyu bas gec. produksiyon sirketi mi kurcan? :D

cevap: nasil yapildigini bilmiyorum.

yahu sen napican nasil yaptigini? hepi topu spam yapcan, indir videoyu bas gec. produksiyon sirketi mi kurcan? :D

cevap: nasil yapildigini bilmiyorum.

Hocam kanalın hakkında kısmına baktım websitesi var.Onu indirip yüklersem eşleşen verir.Belli ki adamlar şirket.
Edit:Biraz daha dikkatli inceledim fairy use hyperlink yazıyor.Sanırım videonun altına link verilince sorun çıkmıyır ama ben öyle istemiyorum.Kendim yapayım ki bir sıkıntı çıkmasın.

Son düzenleme:
Hocam kanalın hakkında kısmına baktım websitesi var.Onu indirip yüklersem eşleşen verir.Belli ki adamlar şirket.

yukledigin diziler, filmler, tv showlar sirket degil mi hocam? merdiven alti mi cekiliyor o filmler diziler :D

neyse, sen daha iyisini, daha dogrusunu bilirsin. ben bildigim kadariyla cevaplamaya calistim, bol kazanclar hocam :)

--editt-- satıştan vazgeçildi

Son düzenleme:
güzel oluyormuş gerçekten ama sanırım bilmek lazım böyle şeyleri. İyice cahil kaldık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri