Arsa Sahibi Ambulans Helikoptere İzin Vermedi

MehmetDemirbilek

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.nutuk.com.tr
Samsun'da ambulans helikopterin kırsal mahallede tarlaya inmesine izin vermedi!

Altınkaya Mahallesi Muhtarı Yahya Yılmaz da durumun acil olmasından dolayı Samsun’dan ambulans helikopter talep etti.

İhbar üzerine 112 Acil ambulans helikopteri hastayı almak için Samsun'dan havalandı. Altınkaya Mahallesi'ne giden helikopter uzun süre inecek yer aradı.

KAYNAK

Dun okudum bu haberi, hala da dusunuyorum.

1. Helikopter tarlaya inse urunu perisan eder, ciftcinin zararini kim tazmin eder?
2. Helikoptere izin vermeyen cifti (Allah gostermesin) acil ambulans beklese inmeyen helikoptere karsi neler hisseder?
3. Karadeniz cografyasini bilmem ama anladigim planli bir sehir duzenlemesi yok, her secimde getirilen af ve kayirmalarla insanlar bu standartsizliga maruz birakilmis.
Sonuc olarak kime kizmali, kime uzulmeli?
Cehalet mi siyaseti besler, siyaset mi cehaletten nemalanir? Civciv mi, tavuk mu?

Eksik ya da yanlisim varsa, bolgeyi taniyan edenler altina ilave etsinler

Sent from my G3121 using Tapatalk

iki ucu sıkıntılı , oraya inse tarla pert olacak , onun da zararı karşılanacak mı ? Muamma. İnmese hasta var. İnsan sağlığı tehlikede. Kimseye kızmak doğru olmaz bu durumda diye düşünüyorum.

helikopterin vereceği zarardan ne olur, tamamen insafsızlık ve cehalet başka bir şey değil, bende samsunda yaşıyorum çok garip bir toplumuz ülke olarak. insan sağlığı söz konusu, 3 5 bin için bir insan ölmesine göz yumulmamalı. helikopter geldiğine göre çok aciliyeti olan bir vakaydı

Gelismis toplumlarda gorulmesi pek mumkun olmayan bir uç ornek.
Gelismislikten anladigimiz iste bu.
Devlet hayati bu gibi aksakliklara karsi hayati regule eder. Sehir planlamasi, sigortacilik, insan haklari vs.
Hasta vatandas ciftciyi mahkemeye verse adam oldurmeye tesebbusten ne olacak mesela?
Tamamen otorite boslugundan, ekonomik ve bilimsel gucun yerinde kullanilmamasindan dolayi aslinda masum insanlar magdur oluyorlar.
Bu son 3 5 yilin degil cok daha oncelerinden sure gelen Türk siyasi yozlasmasinin ortaya cikardiklarindan birisi.

Hasta olan sıradan bir Türk vatandaşı yerine Suriyeli veya O Aklınıza gelen partiye mensup biri olsaydı o helikopter izinsizde o tarlaya iner, izin vermediği için tarla sahibide hapsi boylardı :)

helikopterin vereceği zarardan ne olur, tamamen insafsızlık ve cehalet başka bir şey değil, bende samsunda yaşıyorum çok garip bir toplumuz ülke olarak. insan sağlığı söz konusu, 3 5 bin için bir insan ölmesine göz yumulmamalı. helikopter geldiğine göre çok aciliyeti olan bir vakaydı

Tarlaya zarar vermesine verir de, böylr bir durumda tarlayı düşünen adamın vicdanından korkarım şahsen.

Tarladaki mahsul insan canindan degerli mi yemisim tarlasini..

cahillikten başka birşey değil
helıkopter zarar verse verse ne kadarlık alana zarar vercekti sanki

Ciftcilere idari para cezasi vermişler.
Olayin vicdani kisminda herkes zaten hem fikir, tartismiyorum.
Ama hukuki kismini anlamakta gucluk cekiyorum. Tarlaya helikopter inmesine musade etmeme diye suc mu var?
Dersen ki insan canini hice saymak vb anlasilir mesela. Idari ceza nedir?
Helikoptere 10 bilemedin 20 m. alan lazim. Iyide 20 metrelik kamu alani birakmayanlara da versene idari ceza mesela. 20m lik Park bahce duzluk bilemedin yol vs olmaz mi bir yerlesim yerinde? Her yer mi dolu be kardesim?

Ciftcilere idari para cezasi vermişler.
Olayin vicdani kisminda herkes zaten hem fikir, tartismiyorum.
Ama hukuki kismini anlamakta gucluk cekiyorum. Tarlaya helikopter inmesine musade etmeme diye suc mu var?
Dersen ki insan canini hice saymak vb anlasilir mesela. Idari ceza nedir?
Helikoptere 10 bilemedin 20 m. alan lazim. Iyide 20 metrelik kamu alani birakmayanlara da versene idari ceza mesela. 20m lik Park bahce duzluk bilemedin yol vs olmaz mi bir yerlesim yerinde? Her yer mi dolu be kardesim?

sokağa çıkma yasağı varken sokağa çıktı ceza budur. Eleştirmek için eleştirmeyin az haberleri takip edin.

sokağa çıkma yasağı varken sokağa çıktı ceza budur. Eleştirmek için eleştirmeyin az haberleri takip edin.
Sokaga cikma yasagi bildigim kadariyla ciftcileri kapsamiyor, zira sezonluk iscilerin seyehat etmesine de musade etmislerdi gida tedarikinde sikinti olmamasi icin hocam.

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Sokaga cikma yasagi bildigim kadariyla ciftcileri kapsamiyor, zira sezonluk iscilerin seyehat etmesine de musade etmislerdi gida tedarikinde sikinti olmamasi icin hocam.

Ayrica bu olay karantina zamani degil de normal bir vakitte sokag acikma yasagi yokken
gerceklesmis olsaydi ne diyecektik?

Kadın 50 yaşındaydı sanırım. Kaldı ki köyde yaşayanlara sokağa çıkma yasağı olsa artık ekmek yerine ne yenir bilemiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri