Arsenal-GS Maçı donmadan nasıl izleriz ?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor
Gs forması mor olunca sanırım arsenal antreman yapıyoruz sandı gelen giden gol oldu ikinci yarıyı izlemeyi düşünmüyorum !

o kadar dedik fark yiyecek 90 dakikanız boşa gidecek diye. bırakın bari 45 dakkanızı kurtarın.

Prandelli taktiğini konuşturuyo gerçekten.

Galatasaray ve Fenerbahçe yarı sezonu tamamlamadan teknik direktör değiştirirler. Durum bunu gösteriyor.

Veysel nedir ya sende hamit var.

Meloyu stoper oynatiyor sneijderi on libero bu adamin derdi ne abi.

2 cii yari direk. Veysel-hamit
Pandev-umut
Yekta -bruma değişiklikleri olmali.

Defansta;hamit-telles-semih-chedjou

Ortada ;bruma-melo-zmaili-smeijder

İleride;burak-umut olmali.

4-4-2 oynanmali. Mac sonu veysel ve prandelli uçağa dahi alınmadan kovulmali.

Futboldan soğuttular tüm gün maç izleyecem diye uyduyla uğraştığıma yanarım...

Gs'yi hiç bu kadar derli toplu oynarken görmemiştim. :D O defansın uyumu özellikle. Birde Prandellinin verdiği taktik ve oyunu süzüşü gerçektende genç antranörlere ders verecek nitelikte.

Gs'yi hiç bu kadar derli toplu oynarken görmemiştim. :D O defansın uyumu özellikle. Birde Prandellinin verdiği taktik ve oyunu süzüşü gerçektende genç antranörlere ders verecek nitelikte.

Allahtan 8 yemedik hocam sıkıntı yok daha 3 :)

Allahtan 8 yemedik hocam sıkıntı yok daha 3 :)

Geçmişe mazi derler. :) Biz en azından bu takıma elendik ama top göstermedik. Hala 8'le yaşamayın yoksa birileri çıkar 6-0 falan der. Sonra Realden iki maçta 10 yediniz falan der. Gerek yok bu muhabbetlere.. :) İyi oynamıyorsunuz işte kabul edin. Ben onu yazarken Gs futbolcularını ve antrenörünü eleştirdim. Sen mutluysan skordan gsli olarak lafım yok yani. İYi seyirler. :)

Geçmişe mazi derler. :) Biz en azından bu takıma elendik ama top göstermedik. Hala 8'le yaşamayın yoksa birileri çıkar 6-0 falan der. Sonra Realden iki maçta 10 yediniz falan der. Gerek yok bu muhabbetlere.. :) İyi oynamıyorsunuz işte kabul edin. Ben onu yazarken Gs futbolcularını ve antrenörünü eleştirdim. Sen mutluysan skordan gsli olarak lafım yok yani. İYi seyirler. :)

realden kendi evinde 6 yemeleri yeter :) böylece 6s teorisini tekrar kanıtlamış oldular :)

Hocam ben iyi oynuyoruz demedim ama sende her galatasaray maçında galatasaraya giydiriyorsun ne yaptı sana bu takım ben yarın beşiktaşı her zaman destekliyorum 1-2 adam yüzünden böyle olaylar oluyor neyse hocam :)

Bu sene fenerin hakkıydı Cl fakat gs gitti kimse alınmasın gücenmesin ama bu ülkede hakemlerden beşiktaş geri kalan her şeyden de fenerbahçe çekti haksız yere gs sadece sefa sürdü

realden kendi evinde 6 yemeleri yeter :) böylece 6s teorisini tekrar kanıtlamış oldular :)

Oynadımız futbolun savunulacak yanı yok.Ama gidipte siz avrupada ülkenizi temsil eden takımı bu sekilde savunuyorsanız sizde bir sorun var hocam.Hiç kusura bakmayın.Sizin oynadıgınız futbolla bizim oynadıgımız futbolun bir farkı yok.Türk futbolunun durumu belli zaten.O yüzde siz bizde az gol yediniz veya çok gol yediniz muhabbetti yapmayın bence.Sonuçta türk takımlarının oynadıgı oyun belli...

Hocam ben iyi oynuyoruz demedim ama sende her galatasaray maçında galatasaraya giydiriyorsun ne yaptı sana bu takım ben yarın beşiktaşı her zaman destekliyorum 1-2 adam yüzünden böyle olaylar oluyor neyse hocam :)

Kardeşlik giydiren yok eleştiriyoruz. :) Bakış açısı farklı. Sen beğeniyosan takımını bu şekilde sorun yok dedim zaten. :)

Oynadımız futbolun savunulacak yanı yok.Ama gidipte siz avrupada ülkenizi temsil eden takımı bu sekilde savunuyorsanız sizde bir sorun var hocam.Hiç kusura bakmayın.Sizin oynadıgınız futbolla bizim oynadıgımız futbolun bir farkı yok.Türk futbolunun durumu belli zaten.O yüzde siz bizde az gol yediniz veya çok gol yediniz muhabbetti yapmayın bence.Sonuçta türk takımlarının oynadıgı oyun belli...

Bir seyirci olarak eleştirdim kötü futbolu. Ama arkadaşın yanlış anlaması kaç yedin muhabbetine getirdi durumu. :) Yoksa sorun yok..

Yorumlar komedi, bir galatasaraylı olarak asla savunmayacağım bu futbolu az bile söylüyorsunuz ama yok 8 attılar 6 yediniz filan :) Komikleşmeyin bence. Ortada bir sorun varsa oda türk futbolunun - lere düştüğüdür. Maçı izleyemedim ama biliyorum izlesem sinirden iyi giydirirdim bütün futbolculara. Yemin ediyorum senelerce tuttuğum takımı bıraktıracaklar bana.

Penaltı + Kırmızı kart gs yine iyi yırttı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri