Arsenal-GS Maçı donmadan nasıl izleriz ?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor
yok artık arsenalin hakkını yediler öyle kırmızı mı olur : )

kendi tuttuğum takımımın maçını izlemek istemiyorum olaya bak...rezillik resmen..

penaltı :D

---------- Spam Engelliyici 22:04 ---------- Önceki Mesaj 22:04 ----------

kaleci kırmızı yedi bu arada arsen wenger fransız :D :D

Oynadımız futbolun savunulacak yanı yok.Ama gidipte siz avrupada ülkenizi temsil eden takımı bu sekilde savunuyorsanız sizde bir sorun var hocam.Hiç kusura bakmayın.Sizin oynadıgınız futbolla bizim oynadıgımız futbolun bir farkı yok.Türk futbolunun durumu belli zaten.O yüzde siz bizde az gol yediniz veya çok gol yediniz muhabbetti yapmayın bence.Sonuçta türk takımlarının oynadıgı oyun belli...

orası öylede eleştiri olmadan hiçbişey olmaz. taraftar eleştirip tepki koymalıki yönetim ya istifa etsin yada mal mal hocaları ve emekli olacak futbolcuları getirmesin kluplere. sonrada stada seyirci gitmiyo diye pasolige suç atarlar. izlenecek futbol yokki seyirci niye maça gitsin.

burak kedi olalı bi fare tuttu :)

her sene şampiyonlar liginde bir kere rezil oluyoruz alıştık bunada bu seferki çok acımadı ama dortmund ne yapar acaba ?

yabancı sınırı o bu derken türk futbolu bitti galatasaray yenildi fenerliyim sevinmem lazım ama olmuyor işte sonuçta türk bayrağı taşıyor... şaka maka adamlar şiir gibi oynuyor

Dikkat ettinizmi bilmiyorum galatasaraylı futbolcular hep ceza sahasına yaklaştıklarında vuruyorlar. Ordan gol atarak takımı kurtarmaya çalışıyorlar. Buradan zaten takımın saha zeka sistemini çözebilirsiniz. Verkaç yapmaya çalışıyorlar ama yapamıyorlar bile. Topu alan adam o topu illa ayagında bir durduracak direk hızlı refleks yok futbolcularda. Çok düz bir oyun var galatasaray forvetinde.

çok kötü durumda takım bu ne ya adamlar resmen sahada gezdiler takım oyunu denen bir şey kalmamış keyifli maç izlicez diye d smart aldık bazen keşke almasaydım diyorum bu ne rezillik ya keyif meyif kalmadı.

Yine 1 hafta spor haberi izlemem.. Psikolojik olarak çok etkileniyorum arkadaş :D

umarım hoca değişir artık

Beşiktaş kadar oynayıpta yenilseydik üzülmezdim.
Gerçi yine üzülmüyorum.
Yazık sadece...

2000li yıllarda nasıl oynardık şiir gibi millet yıllar geçtikçe gelişiyor biz iyice batıyoz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri