Artık bende bir işsiz sayılabilirim galiba.

Kaanbulut

Yasaklanmış
Evet başlıktaki gibi bizde işsiz kaldık. Askerden geleli daha 2 ay oldu ne güzel iş bulduk tamamdır derken her şeyin başa sarması çok kötü oluyor ama yapacak bir şey yok. Amcamın ortak olduğu bir Restorantın kasasına bakıyordum Allah yukarıda yani rahattım. Hem youtube işini öğrenip hemde işimi yapıyordum güzelce.

Maalesef Amcam hissesini satmaya karar verince bize de yol gözüktü. Sanırım bir hafta gibi bir süre sonra artık işsiz birisi olacağım. 6 ay boyunca aylık ödemem gereken 750 + 250 TL taksit.

Yakında intihar bir mektubu ile karşınızdayım galiba. :) Neyse sağlık olsun. İş bulamazsam eğer yakında konu açarım herhalde her türlü iş yapılır diye. :)

Bana kalırsa bütün yogunlugunu youtube işine ver .. Reelde de yinede iş bulmaya çalış.
Youtube konusunda ciddi anlamda sana yardımcı olabilirim . Bizde o yollardan geçtik. Herşeyin hayırlısını dile .
Ölüm dışında hayatta her problemin bir çözüm yolu vardır. Bana ulaş

kaan olur böyle seyler çefa çekicenki sefa sürebilesin.

ben ve eminim forumdaki arkadaslarda is konusunda elinden geldigince yardımcı olucaktır umarım hep birlikte sana yeni bir is buluruz =)

1 hafta içerisinde 50 tane kategori seç hepsine güzel kapak resmi logo filigran ve varsayılan etiket ayarla. güzelce düzenle. Youtubeden her kanal için kategorisel 30 ar video çek at. 1 ay sonra 750 TL cepte. Ben bunları yapmaya üşenmesem aylik 2000 $ kazaniyordum

1 hafta içerisinde 50 tane kategori seç hepsine güzel kapak resmi logo filigran ve varsayılan etiket ayarla. güzelce düzenle. Youtubeden her kanal için kategorisel 30 ar video çek at. 1 ay sonra 750 TL cepte. Ben bunları yapmaya üşenmesem aylik 2000 $ kazaniyordum

Valla hocam aç kalayım sadece şu bilgisayarım olsun kazanacağımı bileyim o aylık olan borçlarımı ödeyecek durumda olayım şuan o bile yeter bana. Ben Hakkari Şemdinli bölgesinde askerlik yaptım. En kötünün kötüsünü gördüm Allah kimseye göstermesin ama her şeyi yapmaya hazırım.

Takma kafana, Gun dogmadan neler dogar diye bir laf vardi sanki yanlis bilmiyorsam.
Gencsin,sagliginda yerindedir elbet bir is bulursun.

Yakinda bende issiz kalicam,aylik 7290tl (tl ye cevirince) otamatik bankadan cekilen,yeme icma vs. haric.ustelikte saglik sebebiyle birdahada is bulamiyacagim kesin..

Allah yardimcimiz olsun.

Kardeşim istanbulda yaşıyorsun.Çık dışarı 1000 tane cafe var tek tek sor garson aranıyor mu diye.Yapabilecegin en iyi iş garsonluk.(Elinde meslegin yok sanırım) Garsonluktan alacagın aylık para 1000 TL. Bir İki ay çalış o sırada youtube'a da yoğunlaş Youtube'u becerebilirsen işi bırakırsın.

Evet başlıktaki gibi bizde işsiz kaldık. Askerden geleli daha 2 ay oldu ne güzel iş bulduk tamamdır derken her şeyin başa sarması çok kötü oluyor ama yapacak bir şey yok. Amcamın ortak olduğu bir Restorantın kasasına bakıyordum Allah yukarıda yani rahattım. Hem youtube işini öğrenip hemde işimi yapıyordum güzelce.

Maalesef Amcam hissesini satmaya karar verince bize de yol gözüktü. Sanırım bir hafta gibi bir süre sonra artık işsiz birisi olacağım. 6 boyunca aylık ödemem gereken 750 + 250 TL taksit.

Yakınca intihar bir mektubu ile karşınızdayım galiba. :) Neyse sağlık olsun. İş bulamazsam eğer yakında konu açarım herhalde her türlü iş yapılır diye. :)

Kardeş senin sıkıntılarını çok iyi anlıyorum askerden geleli 2 yıl oldu ne iş olsa yaptım ama hep para sıkıntı oldu. 26 yaşındayım adam haftalık 150 tl vermeye kalktı en son çalıştıgım yerde sinirlendim parayıda almadım çıktım gittim. Türkiye şartları malum torpilin yoksa veya çok sağlam diploman yoksa her şey sıkıntı youtubeye verdim kendimi. Aylık asgari ücreti bile vermemek için ugraşan patronlarla ugraşacagıma youtubeyle ugraşırım daha iyi.

Prim Kazanabılecegın Is Önerıyım Sana Eğer Hafıf Çene Varsa ıyı ıs yaparsın Boyner magazasına dal hemen basvuru formu oldur hemen gerı donuyolar dırek basla işe (Depo bolumunu kesınlıkle tavsıye etmıyorum.) asgari ucret + prim yemegın yolun onlardan. hedefını yaptıgın surece 1200-1300 civarı alırsın eğer capıtol e yakınsan orda basla cunku ordaki boyner mağazası iyi iş yapıyor. Ayrıyeten Avm lerdekı GSM sirketlerıne basvur onların durumu cok cok daha ıyı :)

Ben bir deniyim buda olmadı ben youtubeye veda edicem zaten bırakıcam bu işleri :/

Maalesef Amcam hissesini satmaya karar verince bize de yol gözüktü. Sanırım bir hafta gibi bir süre sonra artık işsiz birisi olacağım. 6 boyunca aylık ödemem gereken 750 + 250 TL taksit.

Yakınca intihar bir mektubu ile karşınızdayım galiba. :) Neyse sağlık olsun. İş bulamazsam eğer yakında konu açarım herhalde her türlü iş yapılır diye. :)
Allah yardımcımız olsun kardeşim bende işsiz kaldım 3-4 gün oluyor iş bakıyorum şimdi banka borcundan dolayı icra kağıdı geldi evdekinlere diyemedimde kaldı 3-4 günüm sonra adamlar gelip malmı yazıyor götürüyor bilemiyorum ilk defa başıma geliyor ne evin durumu var ne bnm şuan yarın dicem evede ama ev karışcak annem kahrolcak valla :/ hep bişiler olduktan sonra insanın aklı başına geliyor bayram öncesini buldular tam işten çıktık okul başladı banka patlak verdi :(
Bana kalırsa bütün yogunlugunu youtube işine ver .. Reelde de yinede iş bulmaya çalış.
Youtube konusunda ciddi anlamda sana yardımcı olabilirim . Bizde o yollardan geçtik. Herşeyin hayırlısını dile .
Ölüm dışında hayatta her problemin bir çözüm yolu vardır. Bana ulaş
Valla abi bu youtube olayına gireli bende nerdese bir 3 ay oldu netim yoktu iş okul vs derken hiç ilgilnemedim adam akıllı

bir ara olan ilgim hevesimde kaçtı zaten taşındık nette gitti derken akrabadan giriyom arada şimdi kanalda hep güncellik istiyen bi katagori onla başlamıştım başkada kanal yok 4 ay nerdese toplasan 3 dolar yeni oldu bnm hatam eksiğim çoktur tabi imkanlarda sınırlı kısıtlı diyim banada bi fikir bi yol gösterirsen sevinirim muslera hocamın konularınıda okuyorum ama :/ yanlışmı yapıyoz yarımmı heves kaçıncada yeteri ilgi olmuyor

günlük değil o toplam 3 dolar

Kardesim yıllar önce askerden geldikten sonra kriz dönemine denk geldigi icin issiz kalmıs biri olarak seni cok iyi anlıyorum.Ancak su kadarını söyleyim, keşke benim issiz kaldıgım o dönemlerde de bu youtube isinden haberim olsaydı.Senin elinde böyle bir umut var en azından.Hic umudunu yitirmeden bi yandaan maaslı is ararken bi yandan da youtube isine asıl derim.

Şu anda piyasada çok işçi arayan var iş kesın bulursun Ama insanın istediği gibi iş bulması hele tanıdığı yoksa çok zor oluyor Bazı arkadaşlarımız youtubeye asıl demişler Bence yine asıl ama bir an önce en azından maaşını zamanında ödeyen bir işe gir kimseden fayda yok Çalışmaktan fayda aş var gerisi yalan Benim yt de 60 dan fazla kanalım vardı gece gündüz demeden uraştım gerçekten çok emek verdım ama aksılıkler peşimi bırakmadı Vds aldım aldığım elaman bir haftada sunucularını kapattı zaten yanlış kurmus ıkı gün düzeltmesi için uraştım sonra bir hafta sonra forumda ondan vds almış bütün arkadaşları dolandırdı ben hakkımı haram edıyorum parasından değilim ama boyle olması çok zoruma gıttı Sonra hergün telif hakkı bu video mesajı çalıntı yorumu 3.taraf eşleşmesi dünya geneli engeli spamdı derken elımde tek haber kanalı kalmıstı onunda getirisi 3-5 dolar arası bişe idi Bu kanalımdada mahkemesı devam eden vıdeo yayınlamısım avukat ıhtar çektı eğer kaldırmaz isenız hakkınızda 1 ila 3 a kadar dava açılacak Allahtan hemen fark ettım çunku bir hafta girmediğim oluyordu Hemen videoyu kaldırdım bilmediğimi soyledım özür diledim karşı taraf anlayışlı davrandı bir sorun kalmadı Sonra yine doğan yayın aş den ıhtar geldi ben sahte sandım geri bildirim yolladım ama forumda araştırma yaptım sahte telif değilmiş sonra tırstım tabi kanalı komple sildim mahkemelık olmaktan korktum Uzun lafın kısası youtubede para kazanmak gerçek hayattakı gıbı zor geldi bana benım tavsıyem sıgortalı bir işe gır yine youtubeye asıl ama youtubeden kazanamassan maaşın garantı gelecek youtubeden kazanırsanda extra gelir elde edeceksın Başarılar dilerim değerli kardeşim

kardeş çok büyütüyorsunuz bazı şeyleri. aç ilan sitelerini milyon tane iş ilanı var istanbulda.. millet anadoludan istanbula geliyor iş için siz istanbulda işsiz kaldım diye üzülüyorsunuz.
siz böyle yaparsanız anadoludaki iş imkanı az olan bölgelerdeki halk nasıl geçimini sağlıyor nasıl evine ekmek götürüyor bide bunu düşünün. her türlü iş var istanbulda. önemli olan ne istediğin rahat işmi yoksa para kazanacağın bir işmi.rahat işi herkes ister ama youtube işi bile o kadar rahat deil. çok kafa yoruyor gerçekden..

abi yorumları okuyorumda bazı arkadaslar kredi kartı borcu yapmış abi girmeyin şu kredi kartı işine vallahi ben google hesap istemeseydi onu bile almıycaktım ne yapın ne edin şu kartlardan uzak durun yakınımda birinden biliyorum size kardeş tavsiyesi ;)

usta istanbulda iş bulamayandan şüphe ederim düzgün aradıgın takdirde güzel kazandıran temiz işler bulabilirsin. Youtube fazla güvenme heran ne olucağı belli olmaz !!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri