Artık bende bir işsiz sayılabilirim galiba.

abi yorumları okuyorumda bazı arkadaslar kredi kartı borcu yapmış abi girmeyin şu kredi kartı işine vallahi ben google hesap istemeseydi onu bile almıycaktım ne yapın ne edin şu kartlardan uzak durun yakınımda birinden biliyorum size kardeş tavsiyesi ;)

usta istanbulda iş bulamayandan şüphe ederim düzgün aradıgın takdirde güzel kazandıran temiz işler bulabilirsin. Youtube fazla güvenme heran ne olucağı belli olmaz !!

İstanbul'da ne kadar kaldın? Ne kadar iyi biliyorsun. Ulaşımları vs hakkında ne kadar bilgin var ? 21 yaşındayım ve bugüne kadar İstanbul'da büyüdüm. Bak ne yazmışım 1.000 TL aylık ödemem gereken bir borcum var ve borcu şeref - namus olarak görmüşüm. Ne bir ay erken ne bir ay geç ödeme lüksüm var.

Doğrudur İstanbul'da iş var. Ama girip bin TL maaş alıp otur demekle olmuyor bu işler. Oturduğum semtten bulacağım yere göre de yol parası vereceğim. Ben iş arıyorum zaten gelip de kimseden sadakada istemedim sadece bu Forumu kendime yakın gördüğüm için her gün buradan paylaşımları okuyorum paylaşım yapıyorum diye gelip buraya açtım. R10.net üyeliğim de var bak bakalım oraya konu mu açmışım açacak olsam içimde az da olsa art niyet olsa buraya bu konuyu açmayıp r10'a açardım. Ama açtığım konu ile insanların aklında şüphe oluşturdu ne diyeyim eyvallah. İnşallah bir gün aynı durum başınıza gelmez. İstanbul'un yaşam imkanlarını görmezsiniz inşallah.

Ben senin kadar zor durumda degilim elbet duzelir bu durumlar.Burdaki herseyi tum tavsiyeleri yaptim ama birseyi yanlis yapiyorum neyi anlamadim. Ama ogrenmemeye niyetim yok. Ogrenicez. Nasil olcak bilmiyorum

İstanbul'da ne kadar kaldın? Ne kadar iyi biliyorsun. Ulaşımları vs hakkında ne kadar bilgin var ? 21 yaşındayım ve bugüne kadar İstanbul'da büyüdüm. Bak ne yazmışım 1.000 TL aylık ödemem gereken bir borcum var ve borcu şeref - namus olarak görmüşüm. Ne bir ay erken ne bir ay geç ödeme lüksüm var.

Doğrudur İstanbul'da iş var. Ama girip bin TL maaş alıp otur demekle olmuyor bu işler. Oturduğum semtten bulacağım yere göre de yol parası vereceğim. Ben iş arıyorum zaten gelip de kimseden sadakada istemedim sadece bu Forumu kendime yakın gördüğüm için her gün buradan paylaşımları okuyorum paylaşım yapıyorum diye gelip buraya açtım. R10.net üyeliğim de var bak bakalım oraya konu mu açmışım açacak olsam içimde az da olsa art niyet olsa buraya bu konuyu açmayıp r10'a açardım. Ama açtığım konu ile insanların aklında şüphe oluşturdu ne diyeyim eyvallah. İnşallah bir gün aynı durum başınıza gelmez. İstanbul'un yaşam imkanlarını görmezsiniz inşallah.

usta ben sana kötü bişey demedimki ayriyetten benim memleketim manisa 4yaşından beri istanbul/avcılarda yaşıyorum ben ne dedim düzgün ararsanız kesinlikle size uygun iş vardır dedim ben sana sadakamı istedin dedim hayır sonuçda sen istanbulda iş bulamıyorsan diğer illerdeki adamlar daha zor bulur ayriyetten yol parası yeme parasınıda işe girerken bakıp giriceksin ulaşım zaten kesinlikle sorunsuz cok seçenekler var manisayı örnek veriyim sana adamlar 30tllik ameleliğe gidiyorlar yol parasıda kendi ceplerinden yeme parasıda sabah 6dan aksam 5'e kadar çalışıyorlar elde ne var en fazla 20tl
sonuçta ben sana karşı kötü bişey sölemedim!

İşsiz kalıp cebinde çay parası olmadan zor durumda kalmanın ne demek olduğunu çeken bilir. Seni çok iyi anlıyorum. Yaşın genç yani daha yolun başındasın, sana tavsiyem eğer bir mesleğin yoksa kendini en yakın bulduğun yada olmak istediğin mesleğinde sonuna kadar uzmanlaş. Şu an youtube ile bir nebze durumunu düzeltebilirsin ama bel bağlama bence derim. Çünkü her gün yeni bir gelişme oluyor malum biliniyor.

İmkanın varsa e-ticareti araştır derim fakar o da zaman isteyen bir uğraş. Reel hayatta dediğim gibi bir meslekte uzmanlaş, en ince detayına kadar kendini eğit. Emin ol aranan işgücü dediklerinden olursan iş sana gelecektir. Olmadı kendi işini kurarsın. Şu aşamada eğer acele para lazımsa bu forumda youtube uzmanlarının yakasına yapış, reel hayatta da part-time işlerde acele kısım bitene kadar çalışmalısın bence. Allah yardımcın ve yardımcımız olsun kardeşim.

İşsiz kalıp cebinde çay parası olmadan zor durumda kalmanın ne demek olduğunu çeken bilir. Seni çok iyi anlıyorum. Yaşın genç yani daha yolun başındasın, sana tavsiyem eğer bir mesleğin yoksa kendini en yakın bulduğun yada olmak istediğin mesleğinde sonuna kadar uzmanlaş. Şu an youtube ile bir nebze durumunu düzeltebilirsin ama bel bağlama bence derim. Çünkü her gün yeni bir gelişme oluyor malum biliniyor.

İmkanın varsa e-ticareti araştır derim fakar o da zaman isteyen bir uğraş. Reel hayatta dediğim gibi bir meslekte uzmanlaş, en ince detayına kadar kendini eğit. Emin ol aranan işgücü dediklerinden olursan iş sana gelecektir. Olmadı kendi işini kurarsın. Şu aşamada eğer acele para lazımsa bu forumda youtube uzmanlarının yakasına yapış, reel hayatta da part-time işlerde acele kısım bitene kadar çalışmalısın bence. Allah yardımcın ve yardımcımız olsun kardeşim.

Bende sizin gibi düşünüyorum ve bir şekilde bu borçlarımı ödemem gerekiyor. 6 ay gibi bir süre sonra zaten dediğin gibi tamamen kendi istediğim sevdiğim işi yapacağım. Ama şu dönemi atlatmam gerekiyor Anneme söz verdim ve onu üzmemem gerek artık yok yani ne yapsam yok. Allah hepimizin hakkında en hayırlısını versin.

1 hafta içerisinde 50 tane kategori seç hepsine güzel kapak resmi logo filigran ve varsayılan etiket ayarla. güzelce düzenle. Youtubeden her kanal için kategorisel 30 ar video çek at. 1 ay sonra 750 TL cepte. Ben bunları yapmaya üşenmesem aylik 2000 $ kazaniyordum

Günlük 30 ar videomu yoksa 1 kerelikmi :D

[MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] naptın kaan herhangi bi gelisme varmı ?
valla insallah amcan hisseleri satmaktan vazgeçmistir
senin için bende bi kaç yere danıstım (çalısan arkadaslarıma sordum ) ama sana uygun bi is suan karsıma çıkmadı hani 1000tl den 800tlden isler var ama zaten snn taksitin 1000tl ek olarak yemekti kiraydı derken olmuyo insallah bulmussundur ?

eger bi gelisme yoksa benim sana tavsiyem youtube işine iyice bir sarıl ayrıca part time bir yer bul 6 ay sık dişini borcunu ödedikten sonra istediğin işi yaparak devam edersin bence

borcu ödedikten sonra aç kalsanda sorun olmaz önemli olan borcu kapatmak.

[MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] naptın kaan herhangi bi gelisme varmı ?
valla insallah amcan hisseleri satmaktan vazgeçmistir
senin için bende bi kaç yere danıstım (çalısan arkadaslarıma sordum ) ama sana uygun bi is suan karsıma çıkmadı hani 1000tl den 800tlden isler var ama zaten snn taksitin 1000tl ek olarak yemekti kiraydı derken olmuyo insallah bulmussundur ?

eger bi gelisme yoksa benim sana tavsiyem youtube işine iyice bir sarıl ayrıca part time bir yer bul 6 ay sık dişini borcunu ödedikten sonra istediğin işi yaparak devam edersin bence

borcu ödedikten sonra aç kalsanda sorun olmaz önemli olan borcu kapatmak.

Mehmetim düşünmen yeterli kardeşim sağolasın. Şuan net bir şey yok ama Allah'ın izni ile bulacağız bir şeyler. Bende dediğin şekilde yapmayı düşünüyorum bakalım. Dediğin gibi başka çarem de yok zaten.

[MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] Kardeşim askerden geldiğimde bir copy centera girdim. Az veriyorlardı o zaman 3. ay sonunda anlaşamadık çıktım. 1 yıl işsiz kaldım o 1 yılda kazanacağımı Google'dan kazandım (youtube değil). Sonra 1 yıl aynı işyerine girip çalıştım. Kafam beynim psikolojim ve sosyal hayat 0 dı. Daha sonra tekrar çıktım düzgün başka bir iş bulmak için. Tabi benim yapımdan sanırım her işe başvurmadım. Bir de dil olayı var yani ingilizce bilmiyorum pek o yüzden bir çok iş kaçıyordu. Son 1 yıla yakındır da işsizim. Ara ara yoğun dönemlerde eski firmama yardım edip beni götürecek kadar para alıyordum. Yani sadece borcu karşılayacak kadar. Borç olmasa hiç çalışmam sadece youtube odaklanırım ama bunun garantisi yok.

Şu anda Allah'a çok şükür youtubeden bu ay güzel kazanmaya başladım. Fakat şansmıdır nedir yine başka bir copy centerda iyi bir maaşa iş buldum. Bayramdan sonra başlayacağım inşallah.

Sana kesinlikle önerim ilk olarak reel iş lazım yani eline canlı canlı para geçecek iş lazım. Yoksa para gelir gelmez youtube sanal ortam pek güven olmaz yani. Sen düzgün bir iş bul youtubeye de çalış ama 2-3 ayın sonunda youtube de kazanç sağlamaya başlarsın o yüzden önce reel iş sonra boş kaldıkça youtube kanal açarsın. Muslera06 hocanın taktiğini uygula bende uyguladım ve kazandırıyor gerçekten.

işsiz olanlar için youtube büyük fırsat bence,kendi hobi ve fikirlerinize yakın özgün kanal oluşturun;yabancı başlıklarla her türlü izlenme alırsınız..azimle ve sabırla youtube işine yönelin bence ;)

dostum bu süreci ilk yaşamıyorsun sonda olmayacaksın.
1- işsizlik heran her zaman her kezin başına gelebilir
2- işve işçi bulma kurumuna git kayıt yap genelde cevap gelıyor mektup vb..
3-gazete ve internet ortamından iş ra çalış-çabala mevcursun
4-avantajın youyube hakkında forumda bulunmak bu işleri az biraz anlaman ve bu alandada harçlık çıkarta bılmendır...
5-bizlerde normal iyi kötu iş çalışıyoruz ama youtube ye deıl normal işimie gore plan program yapıyoruz
6-amcana konuyu anlatabılır arada sırada destek de isteyebilirsin. ödeme vb..
7-hayat acımaz bakmaz goz yaşlarına
8-dert etme inişli çıkışlı bu grafikler hayatın her anında çıkacak karşımıza.....
9-çoluk cocuk sahibi ev geçindiren bir aile reyiside olabilirdin. öncelıkle kendıne guven iş ara youtube 2. plan olsun... halledersin yaşında genç yanı...
10-kolay gelsın

Yorumlarınız için çok sağolun arkadaşlar. Arıyorum iş tüm çevreme de söyledim. Mesele iş bul ve çalış değil. İnanınki şartları hiç bir şekilde uymuyor uyuyor olsa zaten şuan işi bulmuş olurdum. Ya yol uzak bana. Ya verdiği para yetersiz adam 900 TL + yemek diyor bana sabah 9 akşam 12 diyor nasıl kabul edeyim? :S

hisseyi sen alsaydın çalışarak da öderdin ..?

Mehmetim düşünmen yeterli kardeşim sağolasın. Şuan net bir şey yok ama Allah'ın izni ile bulacağız bir şeyler. Bende dediğin şekilde yapmayı düşünüyorum bakalım. Dediğin gibi başka çarem de yok zaten.

herseyin hayırlısı kaan bi kapıyı kapatan diyerini açar unutma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri