Kaanbulut
Yasaklanmış
abi yorumları okuyorumda bazı arkadaslar kredi kartı borcu yapmış abi girmeyin şu kredi kartı işine vallahi ben google hesap istemeseydi onu bile almıycaktım ne yapın ne edin şu kartlardan uzak durun yakınımda birinden biliyorum size kardeş tavsiyesi
usta istanbulda iş bulamayandan şüphe ederim düzgün aradıgın takdirde güzel kazandıran temiz işler bulabilirsin. Youtube fazla güvenme heran ne olucağı belli olmaz !!
İstanbul'da ne kadar kaldın? Ne kadar iyi biliyorsun. Ulaşımları vs hakkında ne kadar bilgin var ? 21 yaşındayım ve bugüne kadar İstanbul'da büyüdüm. Bak ne yazmışım 1.000 TL aylık ödemem gereken bir borcum var ve borcu şeref - namus olarak görmüşüm. Ne bir ay erken ne bir ay geç ödeme lüksüm var.
Doğrudur İstanbul'da iş var. Ama girip bin TL maaş alıp otur demekle olmuyor bu işler. Oturduğum semtten bulacağım yere göre de yol parası vereceğim. Ben iş arıyorum zaten gelip de kimseden sadakada istemedim sadece bu Forumu kendime yakın gördüğüm için her gün buradan paylaşımları okuyorum paylaşım yapıyorum diye gelip buraya açtım. R10.net üyeliğim de var bak bakalım oraya konu mu açmışım açacak olsam içimde az da olsa art niyet olsa buraya bu konuyu açmayıp r10'a açardım. Ama açtığım konu ile insanların aklında şüphe oluşturdu ne diyeyim eyvallah. İnşallah bir gün aynı durum başınıza gelmez. İstanbul'un yaşam imkanlarını görmezsiniz inşallah.