Bugün itibariyle Youtube'yi bırakmaya karar verdim.Bunun içinde birçok sebep var ama en önemlisi artık kazanamamam.Bundan 3 ay öncesine kadar çok sağlam bir kanalım vardı günlük 20$ falan bırakıyordu diğer kanalların getirisiyle günlüğüm 30$'a çıkmıştı sonra Samsung'un telifiyle devre dışı bırakıldı kanalım ondan sonrada kendime gelemedim.Adsense'nin TL'ye geçişi,kanallarımın izlenmemesi kazancımı iyice düşürdü.Eskiden günde 2 3 saatimi ayırırdım bu işe aylık 600$ 700$ kazanırdım kanalım kapandıktan sonra 2 günde bir uyumama rağmen yine yükseltemedim kazancımı.Bir ara artık özgün çalışayım spor videoları yapayım dedim bu seferde Digiturk önüme engel koydu gol videolarını indirince 25.000$ ceza alırsın dediler ordanda vazgeçtim.Ödeme limitini geçtiğim iki Awesomeness partnerli kanalım Vine olduğu gerekçesiyle ödeme alamayacak büyük ihtimalle onlardan da umudumu kestim.Yani nasıl başladıysam öyle bitiriyorum bu işi 0'a 0.Ama en büyük salaklığı aldığım parayla yatırım yapmamama bağlıyorum şimdi ki aklım olsa kazandığım parayla alabildiğimce Facebook sayfası alırdım.Neyse yapamadım pişman olmak fayda etmiyor bu saatten sonra.İşin özü artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum emek verip karşılığını alamamak çok kötü bir şey.
Forumda kimseyle çok ciddi tartışmaya girmedim, ama söylediğim bi cümleden bana dargın olan kırılmış olan varsa hepinizden özür dilerim.Hepiniz çok iyi insanlarsınız.Çok iyi paralar kazanmayı hakediyorsunuz.Artık okuluma önem vermem gerekiyor yoksa uzayacak.Forumdan gitmiyorum ama artık çok nadir girebilirim.Kendinize iyi bakın,inşallah çok çok yüksek miktarları kazanırsınız bu işten.
Forumda kimseyle çok ciddi tartışmaya girmedim, ama söylediğim bi cümleden bana dargın olan kırılmış olan varsa hepinizden özür dilerim.Hepiniz çok iyi insanlarsınız.Çok iyi paralar kazanmayı hakediyorsunuz.Artık okuluma önem vermem gerekiyor yoksa uzayacak.Forumdan gitmiyorum ama artık çok nadir girebilirim.Kendinize iyi bakın,inşallah çok çok yüksek miktarları kazanırsınız bu işten.