Artık benim de bırakma vaktim geldi

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Bugün itibariyle Youtube'yi bırakmaya karar verdim.Bunun içinde birçok sebep var ama en önemlisi artık kazanamamam.Bundan 3 ay öncesine kadar çok sağlam bir kanalım vardı günlük 20$ falan bırakıyordu diğer kanalların getirisiyle günlüğüm 30$'a çıkmıştı sonra Samsung'un telifiyle devre dışı bırakıldı kanalım ondan sonrada kendime gelemedim.Adsense'nin TL'ye geçişi,kanallarımın izlenmemesi kazancımı iyice düşürdü.Eskiden günde 2 3 saatimi ayırırdım bu işe aylık 600$ 700$ kazanırdım kanalım kapandıktan sonra 2 günde bir uyumama rağmen yine yükseltemedim kazancımı.Bir ara artık özgün çalışayım spor videoları yapayım dedim bu seferde Digiturk önüme engel koydu gol videolarını indirince 25.000$ ceza alırsın dediler ordanda vazgeçtim.Ödeme limitini geçtiğim iki Awesomeness partnerli kanalım Vine olduğu gerekçesiyle ödeme alamayacak büyük ihtimalle onlardan da umudumu kestim.Yani nasıl başladıysam öyle bitiriyorum bu işi 0'a 0.Ama en büyük salaklığı aldığım parayla yatırım yapmamama bağlıyorum şimdi ki aklım olsa kazandığım parayla alabildiğimce Facebook sayfası alırdım.Neyse yapamadım pişman olmak fayda etmiyor bu saatten sonra.İşin özü artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum emek verip karşılığını alamamak çok kötü bir şey.

Forumda kimseyle çok ciddi tartışmaya girmedim, ama söylediğim bi cümleden bana dargın olan kırılmış olan varsa hepinizden özür dilerim.Hepiniz çok iyi insanlarsınız.Çok iyi paralar kazanmayı hakediyorsunuz.Artık okuluma önem vermem gerekiyor yoksa uzayacak.Forumdan gitmiyorum ama artık çok nadir girebilirim.Kendinize iyi bakın,inşallah çok çok yüksek miktarları kazanırsınız bu işten.

hayda 17 aralık surecınden sora sımdıde yt bırakma surecı :)

Bugün itibariyle Youtube'yi bırakmaya karar verdim.Bunun içinde birçok sebep var ama en önemlisi artık kazanamamam.Bundan 3 ay öncesine kadar çok sağlam bir kanalım vardı günlük 20$ falan bırakıyordu diğer kanalların getirisiyle günlüğüm 30$'a çıkmıştı sonra Samsung'un telifiyle devre dışı bırakıldı kanalım ondan sonrada kendime gelemedim.Adsense'nin TL'ye geçişi,kanallarımın izlenmemesi kazancımı iyice düşürdü.Eskiden günde 2 3 saatimi ayırırdım bu işe aylık 600$ 700$ kazanırdım kanalım kapandıktan sonra 2 günde bir uyumama rağmen yine yükseltemedim kazancımı.Bir ara artık özgün çalışayım spor videoları yapayım dedim bu seferde Digiturk önüme engel koydu gol videolarını indirince 25.000$ ceza alırsın dediler ordanda vazgeçtim.Ödeme limitini geçtiğim iki Awesomeness partnerli kanalım Vine olduğu gerekçesiyle ödeme alamayacak büyük ihtimalle onlardan da umudumu kestim.Yani nasıl başladıysam öyle bitiriyorum bu işi 0'a 0.Ama en büyük salaklığı aldığım parayla yatırım yapmamama bağlıyorum şimdi ki aklım olsa kazandığım parayla alabildiğimce Facebook sayfası alırdım.Neyse yapamadım pişman olmak fayda etmiyor bu saatten sonra.İşin özü artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum emek verip karşılığını alamamak çok kötü bir şey.

Forumda kimseyle çok ciddi tartışmaya girmedim, ama söylediğim bi cümleden bana dargın olan kırılmış olan varsa hepinizden özür dilerim.Hepiniz çok iyi insanlarsınız.Çok iyi paralar kazanmayı hakediyorsunuz.Artık okuluma önem vermem gerekiyor yoksa uzayacak.Forumdan gitmiyorum ama artık çok nadir girebilirim.Kendinize iyi bakın,inşallah çok çok yüksek miktarları kazanırsınız bu işten.

kalbi güzel arkadasım , cok uzuldum ama pes etmeni istemezdim bende birsey kazanmadım bu ay. cok sıkıntı cektim. ama düzelir diye bekliyoruz ins. sende bırakma .

Sende mi bugün bunu söyleyen üçüncü kişisin.

Bu işi bırakamazsın, en fazla ara verirsin.

Her şey zamanla yoluna girecek, çoğu kişi bu işe başladı ve Youtube'da haliyle bir çok kişiyi bu işten caydırmaya çalışıyor. Erken pes etmek bizim millete yakışan bir durum değil. Biraz ara ver, kanalları araştır, millet ne yapıyor da kazanıyor, nasıl kazanıyor tek tek incele not al.
Emin ol bir gün sen de bir yerlerden tutturacaksın.

Başarılar.

Şu tavırlarınızı bırakın adam burada ciddi bir şekilde bırakma nedenleri gerekçelerini anlatıyor, sanmayın ki 100 kişide bıraksa youtube dan çok kazanabileceksiniz. 100 nüzünde beyni aynı çalışmıyor adam belki sizin hiç çalışma yapmadığınız alanlarda yaptı kazandı. saçma tavırlarınızdan kurtulun okuduğum her konuda bi cıvıklık var forumun seviyesini bozmaya hakkınız yok ! sanada başarılar kardeşim hayatta.

sana tavsiyem özgün bir kanal oluştur geleceğe yatırım yap haftada ayda 1 video atsan kardır paraya bakma aboneye kasmaya bak

Adam bırakıyorum diyor üzüntüsünü anlatıyor sevinenleri görüyorum yazıktır.Bu arada Kağan senın bu konuna en çok ben şaşırmış durumdayım.O kadar konuştuk ki seninle..

kalbi güzel arkadasım , cok uzuldum ama pes etmeni istemezdim bende birsey kazanmadım bu ay. cok sıkıntı cektim. ama düzelir diye bekliyoruz ins. sende bırakma .

Sağol kardeşim okul durumum olmasa belki bırakmazdım ama Youtube'ye ağırlık verdikçe okulum tehlikeye girdi.Belki okulum rahatlayınca tekrar başlarım ama yapamıyorum artık halim kalmadı.Ayda 300 400 lira için okulumu tehlikeye atmak istemedim uzun süredir aklımda aslında bırakma durumu bugüne kısmetmiş

Herkez bırakıyor ya youtube devri bitiyor beyler dağılın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri