Selam arkadaslar , gecenlerde kanal kapatılması ile ilgili konu acmıstım adsenseye bagladıgım her kanal kapatlıyordu , videoyap ortak client kullanmama ragmen kanallarım ucuyordu.. 2 gun önce yeni adsense actım videoyap kullanarak 16 kanal yaptım her kanala 5-8 dakika arası 100 video attım sabah bir baktım bütün kanallarım toplu bir sekilde kapatılmıstı.
her kanalı bitirdikten sonra botla alakasını kestim.
token verdikten 2 saat sonra yüklemelere basladım.
ama kanal kapatılmasından yeni adsense ile baslamama ragmen kurtulamadım , ne yapmamı önerirsiniz.
bu arada [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] destektenn kanalların adsenseden dolayı kapandıgını söyleyerek özür dilemistim vaktinni aldıgım icin fakat yeni adsennse actım vve sorunum devam ediyor senden ricam artık sorunuma bir el atarsan .. herkese iyi forumlar..
her kanalı bitirdikten sonra botla alakasını kestim.
token verdikten 2 saat sonra yüklemelere basladım.
ama kanal kapatılmasından yeni adsense ile baslamama ragmen kurtulamadım , ne yapmamı önerirsiniz.
bu arada [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] destektenn kanalların adsenseden dolayı kapandıgını söyleyerek özür dilemistim vaktinni aldıgım icin fakat yeni adsennse actım vve sorunum devam ediyor senden ricam artık sorunuma bir el atarsan .. herkese iyi forumlar..