Artik boyle mi unlem

• Kullanıcı igunal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

igunal

Kayıtlı Üye
kendim olusturduum kliplerden 10 adet upload yaptim 10 saat icince.sonra yeni bir kanal actim reel telefon ile.bu kanala attigim ilk video unleme dustu direk .sonra 10 adet upload ypmis oldugum kanalima dondum onla devam edeyim diye.Unlem vermezdi , attigim ilk video yine unlem.suan eminimki resmimi cekip atsam unlem vericek. Bu spam ama 10 video atmisiz ayni ip ayni pc sadece 2 kanala girmisiz.Bu mu yani artik ?

kendim olusturduum kliplerden 10 adet upload yaptim 10 saat icince.sonra yeni bir kanal actim reel telefon ile.bu kanala attigim ilk video unleme dustu direk .sonra 10 adet upload ypmis oldugum kanalima dondum onla devam edeyim diye.Unlem vermezdi , attigim ilk video yine unlem.suan eminimki resmimi cekip atsam unlem vericek. Bu spam ama 10 video atmisiz ayni ip ayni pc sadece 2 kanala girmisiz.Bu mu yani artik ?

sürekli her videoya ünlem gelmesi zaten olan bişey, yeni bi durum yok. ip adresin karalisteye düşmüş olabilir. ip değişmek ve çerezleri silmek dediğin durumu geçiçi de olsa düzeltebilir, farklı pc de denenebilir..

Büyük ihtimal kanal kara listeye girmiş ne atarsan at ünlem oluyor çözümü yok yeni kanal aç ona yükle başka çaresi yok malesef .

Ard arda 10-15 video kanıtladıktan sonra kanalın kara listeden çıkar. Eğer senin için önemli bir kanal ise kendini felan çek özelde yükle sonra yine ünlem gelecektir o zaman itiraz edersin. 10-15 video kanıtladıktan sonra kanalın çıkıyor kara listeden.

Ard arda 10-15 video kanıtladıktan sonra kanalın kara listeden çıkar. Eğer senin için önemli bir kanal ise kendini felan çek özelde yükle sonra yine ünlem gelecektir o zaman itiraz edersin. 10-15 video kanıtladıktan sonra kanalın çıkıyor kara listeden.

yararli cevapla eyw.Benim anlamadigim yeni actigim bir kanala atigim ilk video nasil unleme duser. ip degistirip actim kanali.Cerezler var sadece bi de ayni pc.Isi nasil ciddiye almis bu yotube artik

Çözümü yaziyim sana odana git bi kağıda kanalının ismini yaz sonra video çek videoda kağıt gözüksün sonra kanıt sağlamak için farklı açılardan ama bu sefer kağdı eline al öyle resim çek hep farklı açıdan ama hepsinde kanal ismin gözüksün 1 2 güne dolar yanar bidaha da diyer videoların unleme düşmez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri