B
Bonna
Guest
Merhaba arkadaşlar,
Bir adsense spam,
Bir adsense (yedek),
Ve olabildiğince çok partnerli kanal!
Şimdi partner olarak bir kanalımı zomin'e geçirmeyi bekliyorum izlenim kasıyorum şimdilik.Bir kanalımla da bugun awasomeness'e başvurdum.Kendi işim de ilerliyor.
Şuan kafama takılan olay tamamen spam olayı.Herkesin spamda yaşadığı sorun kanal sorunu o bende yok çevremde bir ton insan var hepsinin telefonuyla 5'er kanal açarım 100'e yakın kanal olur ve şimdilik benim için yeterli.
Benim kafamı karıştıran spamın işleyişi.Sabah bi kanal bulup 40 video çekiyorum.Akşam bi kanal bulup 40 video çekiyorum.
Videolarımın bazıları 0'da kalıyorken bazıları 20-25 izlenim alıyor.
Ancak index almıyorlar bir türlü
Artık youtube'un önümüze her an ne çıkaracağını bilemediğimiz için bir kaç koldan bu işi götürme kararı aldık.( [MENTION=1316]Alex[/MENTION] [MENTION=167]SerdarOzkan[/MENTION])
Benim sektörüm izlenimlerim kazancım belli ancak bildiğiniz üzere ekim 15 de yaşanan hortum vakasından sonra Dibe vurdum.
Tam 0 TL kazandım 10 gün boyunca.İşte yeni adsense aç yeni kanal aç onları bağla eski kanalları para kazanmaya aç vs vs derken boşa geçen bi ton zamanım oldu.
Eğer ki [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocamın dediği gibi 3-4 koldan birden gitseydim(k) kendi sektörüm dibe vurunca spama yoğunlaşırdım o dibe vurursa ötekine öyle öyle devam ederdim.Neyse ki şimdi akıllandık ve kafamdaki çalışma sistemi şu:
Bir adsense kendi sektörüm,Benim sektörüm izlenimlerim kazancım belli ancak bildiğiniz üzere ekim 15 de yaşanan hortum vakasından sonra Dibe vurdum.
Tam 0 TL kazandım 10 gün boyunca.İşte yeni adsense aç yeni kanal aç onları bağla eski kanalları para kazanmaya aç vs vs derken boşa geçen bi ton zamanım oldu.
Eğer ki [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocamın dediği gibi 3-4 koldan birden gitseydim(k) kendi sektörüm dibe vurunca spama yoğunlaşırdım o dibe vurursa ötekine öyle öyle devam ederdim.Neyse ki şimdi akıllandık ve kafamdaki çalışma sistemi şu:
Bir adsense spam,
Bir adsense (yedek),
Ve olabildiğince çok partnerli kanal!
Şimdi partner olarak bir kanalımı zomin'e geçirmeyi bekliyorum izlenim kasıyorum şimdilik.Bir kanalımla da bugun awasomeness'e başvurdum.Kendi işim de ilerliyor.
Şuan kafama takılan olay tamamen spam olayı.Herkesin spamda yaşadığı sorun kanal sorunu o bende yok çevremde bir ton insan var hepsinin telefonuyla 5'er kanal açarım 100'e yakın kanal olur ve şimdilik benim için yeterli.
Benim kafamı karıştıran spamın işleyişi.Sabah bi kanal bulup 40 video çekiyorum.Akşam bi kanal bulup 40 video çekiyorum.
Videolarımın bazıları 0'da kalıyorken bazıları 20-25 izlenim alıyor.
Ancak index almıyorlar bir türlü
Spam yaparken index olayına dikkat eder misiniz?
Yoksa adı üstünde spam deyip art arda videoları sallar mısınız?
Birde spam yaparken kanalın g+ bağlantısını koparır mısınız?
Yoksa adı üstünde spam deyip art arda videoları sallar mısınız?
Birde spam yaparken kanalın g+ bağlantısını koparır mısınız?