Artık Çok Yönlü Çalışma Devri Başladı (En az 3 koldan)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Artık youtube'un önümüze her an ne çıkaracağını bilemediğimiz için bir kaç koldan bu işi götürme kararı aldık.( [MENTION=1316]Alex[/MENTION] [MENTION=167]SerdarOzkan[/MENTION])
Benim sektörüm izlenimlerim kazancım belli ancak bildiğiniz üzere ekim 15 de yaşanan hortum vakasından sonra Dibe vurdum.
Tam 0 TL kazandım 10 gün boyunca.İşte yeni adsense aç yeni kanal aç onları bağla eski kanalları para kazanmaya aç vs vs derken boşa geçen bi ton zamanım oldu.
Eğer ki [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocamın dediği gibi 3-4 koldan birden gitseydim(k) kendi sektörüm dibe vurunca spama yoğunlaşırdım o dibe vurursa ötekine öyle öyle devam ederdim.Neyse ki şimdi akıllandık ve kafamdaki çalışma sistemi şu:
Bir adsense kendi sektörüm,
Bir adsense spam,
Bir adsense (yedek),
Ve olabildiğince çok partnerli kanal!

Şimdi partner olarak bir kanalımı zomin'e geçirmeyi bekliyorum izlenim kasıyorum şimdilik.Bir kanalımla da bugun awasomeness'e başvurdum.Kendi işim de ilerliyor.

Şuan kafama takılan olay tamamen spam olayı.Herkesin spamda yaşadığı sorun kanal sorunu o bende yok çevremde bir ton insan var hepsinin telefonuyla 5'er kanal açarım 100'e yakın kanal olur ve şimdilik benim için yeterli.

Benim kafamı karıştıran spamın işleyişi.Sabah bi kanal bulup 40 video çekiyorum.Akşam bi kanal bulup 40 video çekiyorum.
Videolarımın bazıları 0'da kalıyorken bazıları 20-25 izlenim alıyor.
Ancak index almıyorlar bir türlü :(

Spam yaparken index olayına dikkat eder misiniz?
Yoksa adı üstünde spam deyip art arda videoları sallar mısınız?
Birde spam yaparken kanalın g+ bağlantısını koparır mısınız?

Çok kanal devri kapanmış durumda artık az ve öz çalışmak durumundasın.

Benim metodum zaten o şekilde.
Daha geçenlerde Youtube'da sadece 10 videom varken 2.800 tık alıyordum günlük.
Sonra 4 kanalım gitti tabii kazançlar %200 düştü.
Ama bu sektöre girerken zaten bir kanalın ömrünün 1 ay olduğunu bilerek girdim.
İçim gam yemedi yani kanallar kapanınca ne koparırsam kar mantığı var.

Çok kanal devrinin kapanmaması da son çıkan masaüstü botuyla mümkün bence.1 hafta sonra otomatik telif/3.taraf/dünya geneli silecek bu bot.İstersek 3 adsense bağlı 500'er kanal bağlayalım bizim belirlediğimiz aralıklarla bot tarama yapacağı için kafamız rahat uyuyabiliriz.

Peki Youtube aynı ip ile düzenli araklıklarla 500 Kanala bağlanıp telif kontrolü yaptığında bunu garip karşılayıp geçersiz işlem tespit etmeyecekmi ? :)

Peki Youtube aynı ip ile düzenli araklıklarla 500 Kanala bağlanıp telif kontrolü yaptığında bunu garip karşılayıp geçersiz işlem tespit etmeyecekmi ? :)

Bunu Deniyorum bakalım.
70 Kanalda 1 haftadır sorun yaşamadım.

Çok kanal devri kapanmış durumda artık az ve öz çalışmak durumundasın.

1 @gmail de kaç tane alt kanal olursa sıkıntı olur?

ya da şöyle soraym

benim
[email protected] da
kaç tane alt kanalım kapanırsa Adsense hesabım gider? bir tahminde bulunabilir misiniz

Benim metodum zaten o şekilde.
Daha geçenlerde Youtube'da sadece 10 videom varken 2.800 tık alıyordum günlük.
Sonra 4 kanalım gitti tabii kazançlar %200 düştü.
Ama bu sektöre girerken zaten bir kanalın ömrünün 1 ay olduğunu bilerek girdim.
İçim gam yemedi yani kanallar kapanınca ne koparırsam kar mantığı var.

Çok kanal devrinin kapanmaması da son çıkan masaüstü botuyla mümkün bence.1 hafta sonra otomatik telif/3.taraf/dünya geneli silecek bu bot.İstersek 3 adsense bağlı 500'er kanal bağlayalım bizim belirlediğimiz aralıklarla bot tarama yapacağı için kafamız rahat uyuyabiliriz.
Ben bu dediklerinze kısmen başladım iki gün önce bende aynı fikirdeyim

İp değiştirebiliriz sıkıntı yok.Aralığı da değiştiririz.Mesele biz uyurken ya da dışarı çıktığımızda kafamızın rahat olması :)

Atıyorum Bugun Çarşamba di mi x VDS den kontrolleri yapar y aralıklarla yapar.
Ertesi gün yarn Perşembe olunca y VDS den kontrolleri yapar x aralıklarla yapar.
Haksız mıyım? [MENTION=2357]iwocan[/MENTION]

---------- Mesaj saat 05:30:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:29:37 civarında gönderildi. ----------

Bunu Deniyorum bakalım.

ya da şöyle soraym

benim
[email protected] da
kaç tane alt kanalım kapanırsa Adsense hesabım gider? bir tahminde bulunabilir misiniz

Bu ne çeşit bir soru hocam anlamadım ki?
Alt kanal sınırı yok diye biliyorum

Bunu Deniyorum bakalım.

Bende deniyorum, Ama yaşıyacağımdan eminim. Sonuçta bu kontrolü yapmak için Curl sorgusu göndermen gerekiyo. buda kanala girip kontrol etmek demek. Ve aynı ip ile arka arkaya log-in- log-out olursa sistem başına geleceği şey ap açık ortada. Proxy alternatifi var ama oda şüpheli.

Bunu Deniyorum bakalım.

ya da şöyle soraym

benim
[email protected] da

10 tane yada 15 tane kapanırsa adsense hesabı gider desem yalan olur öyle bir kuralda yok kapanan kanalın google plus sayfasını silersin o kanal yokmuş gibi olur o kanal yerine yeni kanal açar devam edersin. şu kadar alt kanal kapanırsa adsense hesabı kapanır diyer bir şey yok. google yeni bir kanun çıkardıysa onun bilmem.

---------- Mesaj saat 03:32:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:31:08 civarında gönderildi. ----------

Bunu Deniyorum bakalım.

Bende deniyorum, Ama yaşıyacağımdan eminim. Sonuçta bu kontrolü yapmak için Curl sorgusu göndermen gerekiyo. buda kanala girip kontrol etmek demek. Ve aynı ip ile arka arkaya log-in- log-out olursa sistem başına geleceği şey ap açık ortada. Proxy alternatifi var ama oda şüpheli.

belli bir süre sonra kanalların para kazanması tekrar gidiyor ve sebep gösterdikleri kanalda temiz oluyor nedense bişi anlamadım gitti.

Sık sık değilde gün içinde bir kaç kez olursa kanalınız tarayıcıda açık olmazsa bence bu sıkıntı olmaz.

Bunu Deniyorum bakalım.

Hocam ayrıca bot üzerinde diyelim ki 100 üye var.100 üye binlerce video atıyor.Bot bu videolardan 3.taraf/dünya geneli vb verenleri siliyor.Ve log tutuyor.Eğer bot üzerinden o video bi daha yüklenirse uyarı veriyor.

Bunu Deniyorum bakalım.

öngörülen süre 1 haftaydı sanrıım zaten. genelde spam kanallar 1 haftada kapanıyordu deği mi?

Aslinda telif,3. Taraf , dunya geneli vs gibi tum sorunlarin cozumu mantiken cok basit.Yakinda kullanima acip herkesin deneyip test etmesini isteyecegiz.O zaman basarili olup olmadigina karar veririz.Eger basarili olursa (ki benim kanaatime gore %90 olacak) cok buyuk bir dertten kurtulduk demektir.

Aslinda telif,3. Taraf , dunya geneli vs gibi tum sorunlarin cozumu mantiken cok basit.Yakinda kullanima acip herkesin deneyip test etmesini isteyecegiz.O zaman basarili olup olmadigina karar veririz.Eger basarili olursa (ki benim kanaatime gore %90 olacak) cok buyuk bir dertten kurtulduk demektir.

attributionpartner umarım bundan bahsetmiyorsunuzdur değil mi hocam?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri