attributionpartner umarım bundan bahsetmiyorsunuzdur değil mi hocam?
Yok hocam hayir.hatta acik konusayim,o nedir bilmiyorum,duymadim daha once.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
attributionpartner umarım bundan bahsetmiyorsunuzdur değil mi hocam?
Telif gelmediği sürece tek kanal çalışma taraftarıyım. Onun için tek kanal + yedeği...
G+ genelde bağlantıyı keserim.
Aslında ben spamın çözümünü buldum hem de tek kanala istediğin kadar video yükle, Dünya geneli engellendi & üçüncü taraf eşleşen videosu yüklense bile kanal yine kapanmıyor ama şuan için test aşamasındayım biraz daha zaman geçtikten sonra bu konuyu ayrı bir başlık altında paylaşmayı düşünüyorum.
Birde spam yaparken kanalın g+ bağlantısını koparır mısınız?
deneme aşamasında fark görmedim
Telif gelmediği sürece tek kanal çalışma taraftarıyım. Onun için tek kanal + yedeği...
G+ genelde bağlantıyı keserim.
Aslında ben spamın çözümünü buldum hem de tek kanala istediğin kadar video yükle, Dünya geneli engellendi & üçüncü taraf eşleşen videosu yüklense bile kanal yine kapanmıyor ama şuan için test aşamasındayım biraz daha zaman geçtikten sonra bu konuyu ayrı bir başlık altında paylaşmayı düşünüyorum.
İndexlenmemis spam bi ise yaramaz ki
dostum aynı anda g+da 100 video paylaşırsan google bunu farketmez mi? g+ bağlantısı kesik olmalı
---------- Mesaj saat 16:09:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:06:15 civarında gönderildi. ----------
Beklemedeyiz
---------- Mesaj saat 16:11:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:09:12 civarında gönderildi. ----------
İşte aysun hanım bunu size sordum net bir cevap alamadım hatırlarsanız başka bir konuda.
30 Video attım 15 ine index attım 2 gün sonra 15-20 izlenimleri vardı.
o 30 videodan 15 ine index atmadım 2 gün sonra 0-5 izlenimleri vardı.
İndex işine çare bulduum gün %100 spama geçeceğim.
O diğer siteler işe yaramıyor submit url dışındakiler.
Submit url de captcha istiyor!
Merhaba arkadaşlar,
Artık youtube'un önümüze her an ne çıkaracağını bilemediğimiz için bir kaç koldan bu işi götürme kararı aldık.( [MENTION=1316]Alex[/MENTION] [MENTION=167]SerdarOzkan[/MENTION])Bir adsense kendi sektörüm,
Benim sektörüm izlenimlerim kazancım belli ancak bildiğiniz üzere ekim 15 de yaşanan hortum vakasından sonra Dibe vurdum.
Tam 0 TL kazandım 10 gün boyunca.İşte yeni adsense aç yeni kanal aç onları bağla eski kanalları para kazanmaya aç vs vs derken boşa geçen bi ton zamanım oldu.
Eğer ki [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocamın dediği gibi 3-4 koldan birden gitseydim(k) kendi sektörüm dibe vurunca spama yoğunlaşırdım o dibe vurursa ötekine öyle öyle devam ederdim.Neyse ki şimdi akıllandık ve kafamdaki çalışma sistemi şu:
Bir adsense spam,
Bir adsense (yedek),
Ve olabildiğince çok partnerli kanal!
Şimdi partner olarak bir kanalımı zomin'e geçirmeyi bekliyorum izlenim kasıyorum şimdilik.Bir kanalımla da bugun awasomeness'e başvurdum.Kendi işim de ilerliyor.
Şuan kafama takılan olay tamamen spam olayı.Herkesin spamda yaşadığı sorun kanal sorunu o bende yok çevremde bir ton insan var hepsinin telefonuyla 5'er kanal açarım 100'e yakın kanal olur ve şimdilik benim için yeterli.
Benim kafamı karıştıran spamın işleyişi.Sabah bi kanal bulup 40 video çekiyorum.Akşam bi kanal bulup 40 video çekiyorum.
Videolarımın bazıları 0'da kalıyorken bazıları 20-25 izlenim alıyor.
Ancak index almıyorlar bir türlü![]()
Spam yaparken index olayına dikkat eder misiniz?
Yoksa adı üstünde spam deyip art arda videoları sallar mısınız?
Birde spam yaparken kanalın g+ bağlantısını koparır mısınız?
Bir ara forumda index problemine şöyle bir çözüm bulmuşlardı. Yüklenen videoyu özele alıp 2-3 dk sonra genele çevirmek.
---------- Mesaj saat 14:59:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:58:20 civarında gönderildi. ----------
Hocam farklı adsenselerimizi kendi adımıza açma yolu var mı? Siz nasıl bir yol izliyorsunuz bu yeni adsenseler açma konusunda?
Özel & genel olayını deneyeceğim.
Adsense hakkında aynı isim farklı adres farklı banka yap No problem![]()
hacı adresi sallıyorum ismi sallıyorum teli sallıyorum e devletten değiştirip salladığım isimle bi kimlik gönderdimmi adrese pinde gelmeyecek telde aramıyorlar ohh miss
Neden 1 ayda pinle onaylatmak varken kımlıkle ugrasıyorsun
beni bilmiyormusun
sen de haklısın posta kutusu daha mantıklı bence az kaldı ödeme alayım 5 adsense açıcam 1 ay sonra 200'erden bin tl![]()
aynısını yapacam bu ay 1 tane gelecek ay 4-5 tane
Senin 5 gün de 20-30 TL kazandıracak kanalın var mı la![]()
olum elimde bi kategori var kanalı açtığım gün 5 tl bırakıyor 1 tane yaptım 1 tane daha aynı kanalı kopyalıyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.