Artık Çok Yönlü Çalışma Devri Başladı (En az 3 koldan)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
dostum aynı anda g+da 100 video paylaşırsan google bunu farketmez mi? g+ bağlantısı kesik olmalı

---------- Mesaj saat 16:09:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:06:15 civarında gönderildi. ----------

Beklemedeyiz:cool:

---------- Mesaj saat 16:11:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:09:12 civarında gönderildi. ----------

İşte aysun hanım bunu size sordum net bir cevap alamadım hatırlarsanız başka bir konuda.
30 Video attım 15 ine index attım 2 gün sonra 15-20 izlenimleri vardı.
o 30 videodan 15 ine index atmadım 2 gün sonra 0-5 izlenimleri vardı.

İndex işine çare bulduum gün %100 spama geçeceğim.

O diğer siteler işe yaramıyor submit url dışındakiler.

Submit url de captcha istiyor!
hocam bende index aliyo ornek vereyim 2 kasimda kanal 4,5 k video attim sadece o gunun raporunu cekiyorum 11250 izlenim almis kanal

Hocam cok fazla kanal var her katagori var anlicaniz

Hocam bende kanal çekme şeklinde spam yapıyorum, çok defa 3. taraf, dünya engeli falan geldi ama para kazanmada falan kapanma olmadı 5 gün önce başladım, Videolarda index alıyor. İzlenmede geliyor ama çok az, İzlenmeyi artırmak için içerik, etiket ve açıklama açısından öneriniz var mı ?

Hocam bende kanal çekme şeklinde spam yapıyorum, çok defa 3. taraf, dünya engeli falan geldi ama para kazanmada falan kapanma olmadı 5 gün önce başladım, Videolarda index alıyor. İzlenmede geliyor ama çok az, İzlenmeyi artırmak için içerik, etiket ve açıklama açısından öneriniz var mı ?

izleme için toplu etiket mutlaka girmrk lazım hocam ayrıyeten kanal anahtar kelimelerinide katogoriye uygun olmalı

hocam bende index aliyo ornek vereyim 2 kasimda kanal 4,5 k video attim sadece o gunun raporunu cekiyorum 11250 izlenim almis kanal

işte sizde index alıyor bizde almıyor.ayrıca 4.5 k index almış video için 20 günlük izlenim 11.250 çok ama çok düşük bi rakam.Sürümden kazanıyorsunuz siz.
Bu kadar çok video atarken g+ bağlantısı aktif mi değil mi?

arkadaşlar konu dışı fakat toplu kanal indirmede hangi program kullanıyorsunuz?
free youtube download son sürüm kullanıyorum fakat 600 videolu bir kanalı indirirken bile 100-150 video indirdikten sonra program hata alıp kapanıyor. silip tekrar yükledim yine aynı sonuç. Acaba eski sürüm yüklesem sorun çözülür mü?

---------- Mesaj saat 02:24:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:10:38 civarında gönderildi. ----------

Özel & genel olayını deneyeceğim.

Adsense hakkında aynı isim farklı adres farklı banka yap No problem :)

farklı banka derken yine bizim hesabımıza açılmış olan farklı banka mı?
mesela ilk adsense isim aynı banka iş bankası
2. adsense isim aynı banka finans gibi?

işte sizde index alıyor bizde almıyor.ayrıca 4.5 k index almış video için 20 günlük izlenim 11.250 çok ama çok düşük bi rakam.Sürümden kazanıyorsunuz siz.

Bence kesiyordur + daha farklı bir yöntemi vardır

hocam ordada belirttim sadece 1 gunluk rapor

Bence kesiyordur + daha farklı bir yöntemi vardır

Yöntemi gmail hesabı ile g+ ve youtube dışında herşeyi kullanmak.
Google play'e üye olmak , adwords'e üye olmak g+ da sayfa oluşturmak.Google storeden bi kaç bişey indirmek felan.

---------- Mesaj saat 05:10:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:10:32 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar konu dışı fakat toplu kanal indirmede hangi program kullanıyorsunuz?
free youtube download son sürüm kullanıyorum fakat 600 videolu bir kanalı indirirken bile 100-150 video indirdikten sonra program hata alıp kapanıyor. silip tekrar yükledim yine aynı sonuç. Acaba eski sürüm yüklesem sorun çözülür mü?

---------- Mesaj saat 02:24:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:10:38 civarında gönderildi. ----------

farklı banka derken yine bizim hesabımıza açılmış olan farklı banka mı?
mesela ilk adsense isim aynı banka iş bankası
2. adsense isim aynı banka finans gibi?
aynen sızın adınıza olmazsa ödeme alamssınız zaten

Yöntemi gmail hesabı ile g+ ve youtube dışında herşeyi kullanmak.
Google play'e üye olmak , adwords'e üye olmak g+ da sayfa oluşturmak.Google storeden bi kaç bişey indirmek felan.

---------- Mesaj saat 05:10:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:10:32 civarında gönderildi. ----------

aynen sızın adınıza olmazsa ödeme alamssınız zaten

:D bunlar eskidi hocam bunlar mayısta işliyodu biraz geriden takipdesiniz

Daha farklı yöntemler bulmak lazım onlar tek başına maalesef işe yaramaz okadar video da.

3. para kazanmadan sonra tüm kanallarım gitti ve spamı bıraktım spam dediğimede burda kimse spam demez ama bana göre bi video youtube a 2. defa yüklenirse bu spamdır
hacı sadece güncel kategoriler en az 5 partner kanalın olmalı yedekte günlük 10 tl getiricek bir adsense lazım

3. para kazanmadan sonra tüm kanallarım gitti ve spamı bıraktım spam dediğimede burda kimse spam demez ama bana göre bi video youtube a 2. defa yüklenirse bu spamdır
hacı sadece güncel kategoriler en az 5 partner kanalın olmalı yedekte günlük 10 tl getiricek bir adsense lazım

Hocam şu spamla özgün arasındaki farkı bir türlü anlayamadım.Spamdan kasıt nedir özgün video nedir?Youtubede olmayanı atınca özgünmü video atıyoruz?

Hocam şu spamla özgün arasındaki farkı bir türlü anlayamadım.Spamdan kasıt nedir özgün video nedir?Youtubede olmayanı atınca özgünmü video atıyoruz?

Özgün kendi çektiğin videodur.Telif Hakkı sana aittir.
Spam youtube'a aynı anda bi sürü video yüklemektir.
Tabii bana göre günde 100 video spamdır.
Ama günlük 5k video atan arkadaşlar da var forumda onlara göre de spamın tanımı bu.

Ama günlük 5k video atan arkadaşlar da var forumda onlara göre de spamın tanımı bu.

yanlış spamı klon gibi düşün bir video birden fazla varsa bu spamdır örnek oğlum bak git yazınca ilk atılan video hariç diğer videoların hepsi spamdır istersen boş bir kanala tek video atarak at bu video spamdır spam video olan kanal spam kanaldır

Teşekkürler.Peki youtubeda olmayan video spammı? youtube dışındaki sitelerden video youtube atarsak telif yiyebilirmiyiz?Şuanda herkesin dert yandığı toplu para kazanmaların kapanması.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri