10 tane yada 15 tane kapanırsa adsense hesabı gider desem yalan olur öyle bir kuralda yok kapanan kanalın google plus sayfasını silersin o kanal yokmuş gibi olur o kanal yerine yeni kanal açar devam edersin. şu kadar alt kanal kapanırsa adsense hesabı kapanır diyer bir şey yok. google yeni bir kanun çıkardıysa onun bilmem.
---------- Mesaj saat 03:32:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:31:08 civarında gönderildi. ----------
belli bir süre sonra kanalların para kazanması tekrar gidiyor ve sebep gösterdikleri kanalda temiz oluyor nedense bişi anlamadım gitti.
M00nsp3ll kardeşim şurda beni aydınlatıver kardeşim zana zahmet
şimdi kardeşim şu sorularıma cevap verirmisiniz
bu temiz dediğiniz kanalı tam olarak nezaman açtınız yani tam tarihini bilmeseniz bile bir tahmini tarih söyleyin
ve bu temiz dediğiniz kanalı açtığınz o günden bu güne bu kanal sizce tek bir tane dahi olsa eşleşen engelledi ünlem falan aldımı yada bu kanalı açtığınız tarihten bu yana herhangi bir telif falan almışmıydı bu kanal
ve 2. sorum bu temiz kanal yüzünden kanallarınız gitti ya youtuba falan bidlirdiniz mi ve bildirdiyseniz youtub ne gibi bir geri dönüş yaptı yani kanallarınızı tekrar açtı mı ve bu temiz kanal yüzünden kapanan kanallarınız ana kanal ise google+ ile açtınız mı bu kanalları
sonuç olarak bu temiz kanal yüzünden kapanan kanallarınızın parasını aldınız mı
cevaplarınız benim için çok önemli bir istatistik tutuyorum da