Artık eşleşen 3-tarafdanda para kazana bileceyiz!

YildirimHiko97

Yasaklanmış
arkadaslar eger videolariniz muzikten dolayi eslesen almissa para kazana biliyoruz sadece her kes kendi(muzikden eslesen aldigi)videosuna gidib baksin gorecekdir fotoda ekledim baka bilirsiniz :cool: ben yaptim oldu

yorumlamaktan kasıt kullanmak heralde yani inş. öyledir :)

yorumlama demek, o şarkısı al mışsın gitar soyluyorsun yorum yaptım.. ama şarkı beste x kişiye ait onun izni ile yorum yaptım beste sahibide % lik bir dilim alabilir...
örnek: bestesi güftesi rihannaya ait bir şarkıyı, kendın sıfırdan soylemışsın çalmışsın...
para alıyorsun ama eser sahibi rihanna yada şirketi.. onlarda para kazanıyor senden, senden parakazanıyorusn öyle bişe yorumlamak, besteye yenıden hayat vermek..

yorumlama demek, o şarkısı al mışsın gitar soyluyorsun yorum yaptım.. ama şarkı beste x kişiye ait onun izni ile yorum yaptım beste sahibide % lik bir dilim alabilir...
örnek: bestesi güftesi rihannaya ait bir şarkıyı, kendın sıfırdan soylemışsın çalmışsın...
para alıyorsun ama eser sahibi rihanna yada şirketi.. onlarda para kazanıyor senden, senden parakazanıyorusn öyle bişe yorumlamak, besteye yenıden hayat vermek..

hocam eger oyle bilese youtube-nin bunu benim yorumlayib yorumlamadigimi anlamali ve yorumlamadigim sarkidan para kazanilmasina goz yunmaz burdaki yorumlama baska anlamda ki,sarkida hic bir sey deyismeme,sarkiyi kendim soylememe ragmen para kazanmayi actira biliyom

hocam eger oyle bilese youtube-nin bunu benim yorumlayib yorumlamadigimi anlamali ve yorumlamadigim sarkidan para kazanilmasina goz yunmaz burdaki yorumlama baska anlamda ki,sarkida hic bir sey deyismeme,sarkiyi kendim soylememe ragmen para kazanmayi actira biliyom

dünnya engeli olan bir video yukle populer olsun... onun mp3 ünu al kendı videona at..
eğer para kazanma aktif ise süper... ama para kazanma dunya engelıne takılıyorsa değişen bişe yok.. denemek lazım

dünnya engeli olan bir video yukle populer olsun... onun mp3 ünu al kendı videona at..
eğer para kazanma aktif ise süper... ama para kazanma dunya engelıne takılıyorsa değişen bişe yok.. denemek lazım

Rihannanin Pour It up sarkisini rihannanin fotolari ile editleyib yuklemisdim para kazanilmiyodu dunya engeli vardi oylesine atmisdim yt-ya 1-saat once para kazanmayi actim sorun yok su anlik insallah hic sorun cikmaz

Rihannanin Pour It up sarkisini rihannanin fotolari ile editleyib yuklemisdim para kazanilmiyodu dunya engeli vardi oylesine atmisdim yt-ya 1-saat once para kazanmayi actim sorun yok sua nlik insallah olmaz

dostum adsenseden ilgili kanalı net biçimde görebiliyormusun yada oynatma lar tıklanmalar vb.. ?._?
bazen eşleşenlerde para kazanmadıgım halde kopya vb... bazı durumlarda reklam çıkıyordu, ama kazanç tık bana yaznsımıyordu?
bunu netleştirdikmi deidğin gibi güzel olur...
başka kanal ve deneme adsense açıp bunu netleştrirsen süper haber senın kısı...

dostum adsenseden ilgili kanalı net biçimde görebiliyormusun yada oynatma lar tıklanmalar vb.. ?._?
bazen eşleşenlerde para kazanmadıgım halde kopya vb... bazı durumlarda reklam çıkıyordu, ama kazanç tık bana yaznsımıyordu?
bunu netleştirdikmi deidğin gibi güzel olur...
başka kanal ve deneme adsense açıp bunu netleştrirsen süper haber senın kısı...

bu kanal tehlikeli oldugu icin adsensemin birine yalniz bu kanali baglamisdim kanaldaki videolarin cogu eslesen videolar idi ama bagladiktan sonra bayaga verilerde fark olustu,tiklamalar filan onceden 5-7 arasi idi simdi 37-60 arasi yani sorun yok :cool: insallah cok para kazanacagiz artik

---------- Mesaj saat 18:07:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:05:14 civarında gönderildi. ----------

bende aynı şeyi yaptım $ işareti yandı ama reklam yok

hocam dolar yaniyosa sen reklama karisma bence.bazen kendi videonda reklam gormiye biliyosun

hocam bizde, itiraz et ya da kabul et var, dediginiz gibi bir secenek yok.. :(

bugün attığım videoda o seçenek çıktı ama ben işaretlemedim ilerde sorun olacağını düşündüğümden

Hande yenerin yeni sakrisi ile adam para kazaniyor nasil yaptiysa. dnemek icin bende attim eslesen verdi bende nalet olasica.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri