tesekkuler deneyelım bakalım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adamın hasısın teşekkur ederımÜzümünü ye bağını sormaburda açtığın 1 Kanal emin olun 13-15 Arası çöp kanala bedeldir.
Az Kanal Çok İzlenim Çok $
orasını ben bilmiyorum artık 2012 den bu yana açık kanallar var![]()
kralsın berkan başkası olsa parayla satmaya kalkardı bunu
Nooldu berkan kanallarmı uçtuSkypten mesaj yazdım ona bi baksana.
Rica ederim dostum ne demek . Napayım burada üzülüyorum yok çok kanal aç birsürü ıvır zıvırı anlatılıyor hepsi boş iş. Sonuçta çoğu kişi batıyor. Amacım hiç bilgisi olmayan arkadaşların dahi kazanması. Burda hiç bilgisi olmayan arkadaş dahi video yükleyerek kazanabilir. Üstelik biraz üstüne düşerse Ciddi Miktarlada kazanabilir.
---------- Mesaj saat 13:17:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:09:09 civarında gönderildi. ----------
Yok dostum o tip şeyler bize çok uzak![]()
hocam teamdan biraz yardım edebilirmisin.Rica ederim dostum ne demek . Napayım burada üzülüyorum yok çok kanal aç birsürü ıvır zıvırı anlatılıyor hepsi boş iş. Sonuçta çoğu kişi batıyor. Amacım hiç bilgisi olmayan arkadaşların dahi kazanması. Burda hiç bilgisi olmayan arkadaş dahi video yükleyerek kazanabilir. Üstelik biraz üstüne düşerse Ciddi Miktarlada kazanabilir.
---------- Mesaj saat 13:17:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:09:09 civarında gönderildi. ----------
Yok dostum o tip şeyler bize çok uzak![]()
Yaşa serkan helalin var yeminle.
Telif "yok tu" ama bizim arkadaşlar o konuya el attıysa telifler geleceğinden eminimuğraşanlara allah sabırlar versin...
https://www.youtube.com/results?filters=today&search_query=coronation+street&page=1
hocam teamdan biraz yardım edebilirmisin.
Bu kadar beklemiyordum
---------- Mesaj saat 15:57:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:57:17 civarında gönderildi. ----------
Üsdat yardımımı kalmış bu işin daha ne diyeyim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.