Artık kafayı yeme noktasına geldim !

Fressher

Yasaklanmış
Film atıyorum 1.1.5 saattir %95 videoların. Hassas kategorilerin hepsi engelli, facebook,google vs.. hepsi engelli etiket,açıklama tamamen ilgili filmlerle video reklamların hepsi açık (9 süre belirledim dk olarak) ve sayfa to 1-1.5 arası !!! Kafayı yiyecem şu durumdan bir kurtulamadım Allah kahretsin !

Millet filmi bırak 5-10 dk lık videolar atar 3-4 to görür film atan en az %7 to görür benim duruma bakın !

Önerisi olan var mı bunlardan başka ?

Benim to 0.28 oldugunda akil veremiycem :D

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şükret.... demek benim to sen de olsa kafana sıkarsın :)

Benim kategori eskiden vietnamdı günlük izlenim 200k ları buldugunda bile to 0,40 ın üstüne çıkmazdı. Şuan başka bir dilde çalışıyorum to 1,50 den aşağı inmiyor. Yani anlatmak istedigim çalıştıgın kategorinin dilide çok önemli.

to nun kendine gelmesi için 3-4 gün ver kanala yeni kanallarda düşük başlar zamanla yükselir TO daha önce de konu açmıştın, aynı yorumu tekrar yaptım..

to nun kendine gelmesi için 3-4 gün ver kanala yeni kanallarda düşük başlar zamanla yükselir TO daha önce de konu açmıştın, aynı yorumu tekrar yaptım..

hocam iyi de ekonomi kanalı ertesi gün kendini gösterdi ona ne diyeceksin ?

%to 6-7

bende senin gibiyim arkadaş bana öğret dedi 2 ay önce işte adsense flaan açtık kategoriyide ben buldum attık uzun videoları, acemi şansımı desem artık şaka gibi 2 kanalla 1 ayda benim 6 kanalın verimini aldı şans lazım birazda bi kaç videonun patlaması lazım kanalın öne çıkması lazım bende anlamadım başkasına yapsam benden daha çok kazanıyor nası bi saçmalıktır bu youtube

Hocam film kanalları slayfer'in dediği gibi tam oturması 2-4 gün arasını bulabiliyor sen canını sıkmadan devam et atmaya. :)

Titan ne gibi alakasi var ki 3-4 gün bekleme falan

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Slayfer nedeni ne peki kardeşim bunun

Slayfer peki düzelmezse dili değiştirecek o halde

Slayfer nedeni ne peki kardeşim bunun

nedenini tam olarak bilmiyorum ama kategoriye bağlı olarak rekabetli içeriklerde reklamların oturması vs.. uzun sürdüğünü gördüm, 3 4 gün kadar.. rekabetsiz içeriklerde 1 gün içinde to tavan yapabiliyor.. bekleyeceksin başka çaren yok, 3 4 gün içinde akıbeti belli olur zaten

Tamam anladım hocam düzelir herkesin ki insAllah

nedenini tam olarak bilmiyorum ama kategoriye bağlı olarak rekabetli içeriklerde reklamların oturması vs.. uzun sürdüğünü gördüm, 3 4 gün kadar.. rekabetsiz içeriklerde 1 gün içinde to tavan yapabiliyor.. bekleyeceksin başka çaren yok, 3 4 gün içinde akıbeti belli olur zaten

hocam ben reklamlaır görebiliyorum ama video içinin açık olduğunu da tam oturmamış olabilir dediğin gibi bekleyelim bakalım...

adsensede film çalışıyosun ne tür reklamın çıkmasını bekliyorsun anlamadımki. millet iphone 5 diye aratıp senin filmine gelecek hali yok. biraz mantıklı yapın işi.

Efane1903 hocam film çalışanlar var to %7-8 en düşük çizgi film dizi falan senin dediğine göre bunlarda da ne reklam cikacak? buna ne diyeceksin?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri