Artık Kanal Açmaktan Bıktım

• Kullanıcı ytnoob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ytnoob

Kayıtlı Üye
Beyler ne zaman bir kanal açsam 1-2 telif gelir gelmez, bazen de telif falan gelmeden para kazanması kapatılıyor. Para kazanması kapatılan bütün kanalları sildim gmaillerle beraber komple ama yine de kapanıyor. En son açtığım kanal da kapandı. Öyle sürekli kanal açan biri değilim daha yeni yeni denemeler yapıyorum ama olmuyor. Adsense'e bağladığım anda gidiyor kanal. Bıktım usandım artık. Şimdi yeni bir kanal açıp uğraşıcam o kadar ve yine gidecek. Adsense'mi kara listeye girdi anlamıyorum. Tek kanal açıyorum kapanıyor. Siliyorum herşeyini yeniden başlıyorum yine aynı şekilde. Bu kadar uğraşmanın sonucunda 5 lira kesinleşmiş bir kazanç var anlamadım gitti. Çok doluyum beyler :o

Geçmiş olsun . Öncelikle Adsenenizin bu zamana kadar bağlı bulanan bütün kanalları silmeniz gerekmekte.

вєякαη;230166' Alıntı:
Geçmiş olsun . Öncelikle Adsenenizin bu zamana kadar bağlı bulanan bütün kanalları silmeniz gerekmekte.

Teşekkürler dostum. Adsense'e bağlı olan bütün kanallar silinmiş durumda şuan gmailleriyle beraber komple. Kanala kapatıldı diye mail geliyor ya, mailde eski kanallardan falan bahsetmiyor o son açtığım kanal ismini veriyor. Şuan 2 telif gelen kanalım var bi tek adsense'e bağlı onda da telif hakkı karşı bildirimi yaptım silmedim bekliyorum hala.

hocam bendede aynı sorun var telefon kalmadı artık üyelik alıcak bütün hesapları sildim bende 0dan başlıcam sıkıldım :)

hocam bendede aynı sorun var telefon kalmadı artık üyelik alıcak bütün hesapları sildim bende 0dan başlıcam sıkıldım :)

Dostum yeni bir adsense aç bak sıfırdan başlayacaksan. Herşeyi silsen bile yine yeni bağladığın kanalın para kazanması kapatılıyor. Ben 2. adsense düşünüyorum da şimdi tekrar uğraşmaya üşeniyorum. :(

hemen bağlama önce 1 hafta idare etsin bakalım para kazanması kapatılacak mı

al benden de o kadar bıktım yemin ederim 2 3 günde kanallarım gidiyor delirecem. Uyarısız telifsiz pat diye gidiyor

Anladğım kadarıyla sürekli telif alıyorsunuz, kategori değiştirseniz biraz daha rahtlarsınz sanırım.

bende telif yemiyorum kalanı açıyorum video atıyorum 1 saat içinde hesabınız feshedildi diyor bıktım ya

hemen bağlama önce 1 hafta idare etsin bakalım para kazanması kapatılacak mı

Şuan adsense'e bağlamadığım bir kanal var ve 1 telif yemiş durumda ve para kazanması açık. Dediğim gibi adsense'imde bi anormallik var.

Anladğım kadarıyla sürekli telif alıyorsunuz, kategori değiştirseniz biraz daha rahtlarsınz sanırım.

Hocam random çalışıyorum dediğim gibi denemeler yapıyorum bir sistem oturtmuş değilim yani üzerinde çalıştığım bi kategori yok şuan.

Şuan adsense'e bağlamadığım bir kanal var ve 1 telif yemiş durumda ve para kazanması açık. Dediğim gibi adsense'imde bi anormallik var.

Hocam random çalışıyorum dediğim gibi denemeler yapıyorum bir sistem oturtmuş değilim yani üzerinde çalıştığım bi kategori yok şuan.

sil telifleri neden tutuyorsun. ayrıca sürekli attığın videolar telif , eşleşen veya dünya geneli yerse ve sürekli silersen bile para kazanma bi zamnadan sonra devre dışı kalıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri