Artık Nasıl Bir Yol İzlemeliyim?

• Kullanıcı MetinK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
yakında koyarsın, 2 hafta önce başlamışsın galiba. ilk başladığımda ben de öyle düşünüyordum 1 ayda 50ye yakın kanal açtım. bir senddir bu işle uğraşıyorum şuan 67 kanalım var. bu süreçte 1000den fazla kanal açtım hepsi gitti

Normalde ben 2012 de başlamıştım bu işe çözemedim 1 hafta dayanıp bıraktım 2013 de geri döndüm sonra 100 200 dolar gibi paralar kazandım tekrar bıraktım 2 ay sonra tekrar 50 60 dolar kazandım sımdı buradayım

telefon onaylamayı neyle yapıyorsunuz ??? 20 - 30 kanalın ???

3cx calısmıyo sanırım bikaç deneme yaptım ama.

Normalde ben 2012 de başlamıştım bu işe çözemedim 1 hafta dayanıp bıraktım 2013 de geri döndüm sonra 100 200 dolar gibi paralar kazandım tekrar bıraktım 2 ay sonra tekrar 50 60 dolar kazandım sımdı buradayım

Keşke 2012 de ünide paraları boş boş yerken yt den haberim olsaydı. Sen bıraktım diyorsun. Ekmek parası kafaya düşünce başladım ama şimdi geç oldu çok uğraştırıcı.

Keşke 2012 de ünide paraları boş boş yerken yt den haberim olsaydı. Sen bıraktım diyorsun. Ekmek parası kafaya düşünce başladım ama şimdi geç oldu çok uğraştırıcı.

Hocam 15 yaşında falandım dedim yalandır bu :D Klasik dedeler gibi davrandım kabul ediyorum :D

rastgele 100 video atmıştım hepsi dolar yanıyodu ozaman :D

400 kanal aç gerisi gelir.Çok zor ama açarsan illa kazanırsın

400 kanal aç gerisi gelir.Çok zor ama açarsan illa kazanırsın

Hocam ben 400 kanal açarım ya da satın alırım o sorun değil ama taktiğimle kazanabilir miyim eğer kazanmassam bunalıma falan girerim diye korkuyorum 400 kanal tüm partnerlere paylasdırıp hepsıne vıdeoları gırıp cıkmak ıstıyorum bu bana kazanc saglar heralde :D

Valla yazik olmus keske bizde o zamanlar bu yt isini biliyor olsaydik unlem derdi yok dunya engeli yok ne atsan yesil kapanma derdi yok denecek kadar azmis o zamanlar malesef ..

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Valla yazik olmus keske bizde o zamanlar bu yt isini biliyor olsaydik unlem derdi yok dunya engeli yok ne atsan yesil kapanma derdi yok denecek kadar azmis o zamanlar malesef ..

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

15 yaşında falandım hocam hiç bir şeyin farkında değildim ki. Keşke olsaydım bugun audimle geziyor olurdum :D

Aile planlamasının ünlü sözüdür. Çok çocuk değil, bakabileceğin kadar çocuk yap. Sende bakabileceğin kadar kanal aç. 300-400 kanala bakma kolaymı?

Çoklu kanalın en güzel yanı çeşit çeşit kategoriler denersin hangisi çok kazanıyor zamanla ona yönelirsin. Her içerik para kazandıracak diye bişey yok. Az kanal çok para ;)

Arkadaşlar kanal açmak için artık elimde mevcut telefon no su kalmadı siz nasıl yapıyorsunuz bu işi bir çok site var 3cx dahil yazılara bakıyorum 400 kanaldan hahsediyor arkadaş gmail onay işini nasıl hallediyorsunuz ?????

Hocam olmuyor ya, olmayınca gerçekten olmuyor bu sene staj yapıyorum iş ortamı daha ilgi çekici geliyor.Eğitim sistemi berbat, iş öğrenmek daha mantıklı geliyor bana ya. Ya da youtubeden para kazanıp özelden okumak daha güzel gibi bence benim görüşüm

Hocam acaba hiç adsense stresine girmeden 16 kanalıda music nations'a soksam yüklesem 20 şer bölüm dizi her birine elbet biri ödenir mi neder siniz :D para kazanmaktan çok alma derdindeyiz yav
Sen gerçekten çalışmak aile geçindirmek nedir bilmiyorsun da o yüzden cazip geliyor iş hayatı ama işin aslının öyle olmadığını anladığında keşke okusaydım diye ağlanacaksın.. Ama herşey için geç olacak özellikle çoluk çocuk olunca bir daha okumak gibi bir sansında olmayacak.. Şunu sana açıkça söyleyeyim en basitinden kpssye girip memur olduğunda bile dünyalar senin olur. Neden mi dersin özel sektördeki gibi işini kaybetme tehliken yok. Özel sektörde işçi olarak gece gündüz çalışsan bile memur maasını ancak rüyanda görürsün. :) (Bakma sen memurların ağlanıp sızlandığına bu ülkede 41 milyon insan yoksulluk sınırında yaşıyor) Anlayacağın okumak herşeyden daha önemli.. Ha ben lise mezunuyum niye okumadım. Daha liseden mezun olduğumda aylık 10k kadar para kazanıyordum nasıl mı otopark ve otoyıkama işleterek.. Ama bakimiydi elbette değildi 25 yıllık baba mesleği olmasına ragmen bir tökezledik o gün bu gündür işçiyim.. Tabi herşey nasip kısmet meselesi.. Ama okumak başka şey.. :)

Son düzenleme:
Sen gerçekten çalışmak aile geçindirmek nedir bilmiyorsun da o yüzden cazip geliyor iş hayatı ama işin aslının öyle olmadığını anladığında keşke okusaydım diye ağlanacaksın.. Ama herşey için geç olacak özellikle çoluk çocuk olunca bir daha okumak gibi bir sansında olmayacak.. Şunu sana açıkça söyleyeyim en basitinden kpssye girip memur olduğunda bile dünyalar senin olur. Neden mi dersin özel sektördeki gibi işini kaybetme tehliken yok. Özel sektörde işçi olarak gece gündüz çalışsan bile memur maasını ancak rüyanda görürsün. :) (Bakma sen memurların ağlanıp sızlandığına bu ülkede 41 milyon insan yoksulluk sınırında yaşıyor) Anlayacağın okumak herşeyden daha önemli.. Ha ben lise mezunuyum niye okumadım. Daha liseden mezun olduğumda aylık 10k kadar para kazanıyordum nasıl mı otopark ve otoyıkama işleterek.. Ama bakimiydi elbette değildi 25 yıllık baba mesleği olmasına ragmen bir tökezledik o gün bu gündür işçiyim.. Tabi herşey nasip kısmet meselesi.. Ama okumak başka şey.. :)

Hocam developer olmak istiyorum şuanda stajdayım bence işi ögrendıkten sonra okumayı istemiyorum, aylık 4 5 bin tl gelirim olur cunku cevremde kı ınsanların hepsı oyle ayrıca memur olmak hayatta istemem şuanda gelsin desinler memur ol ömrünün sonuna kadar hayatta istemem neden, çünkü bence hayattaki işinden zevk almalı insan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri