Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam zaten Google youtube u aktif olarak kullanmaya başladı.Şahsi görüşüme göre çok böyle ahım şahım bir ayrım yapmıyor reklamları yayınlama mekanı olarak.
teşekkürler güzel paylaşım
peki arkadaşlar sitede TBM oranı nerede yazıyor ben bulamadım ..
tbm oranı: cost per click olan yer![]()
battal hocam,öncelikle çok teşekkürler paylaşımın için
sormak istediğim acaba tıklaması kaç dolar olan kelimeleri kullanalım,tavsiyen nedir?
Videolara bazı niche kelimeler yapıştırdım baya bi değişiklik oldu inanamadım tbm 0.02 den 0.01 e düştü hala inanmıyorum şaşkınız![]()
Videolara bazı niche kelimeler yapıştırdım baya bi değişiklik oldu inanamadım tbm 0.02 den 0.01 e düştü hala inanmıyorum şaşkınız![]()
Abicim sana 50 defa söylendi.Tr içerik çalıyorsan tbm oranlarının 0,02 olması hatta 0,00001 olması bile normal dendi.Tr de reklamlar daha yeni.Yüksek tbm veren reklamlar yok mu var ama araştırman lazım ama genel itibariyle çok düşük.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.