Artık Niche Reklam Var mı Yok mu Derdiniz Kalmayacak!

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Ya bak ingilizce içerik çalışsan inan bana görebileceğin en düşük oran 0,04 olur ki senin aldığın genel tbm (0,02) 2 katı o da en kötü.Kazancını en az ikiye katlayabilecekken kafanı sadece tr ye yorman basite kaçmandır.İng çalış...
türkçe içeriğin düşük verdiğini biliyorum bir şekilde deneme yanılma yolu ile arttırmaya çalışıyorum olacak yada olmayacak. Tr içerik için düşük verebilir ama en düşüğüde biraz tuhaf 0,03 0,04 ü anladım ama en düşük olan 0,01 ne demek !

Ya bak ingilizce içerik çalışsan inan bana görebileceğin en düşük oran 0,04 olur ki senin aldığın genel tbm (0,02) 2 katı o da en kötü.Kazancını en az ikiye katlayabilecekken kafanı sadece tr ye yorman basite kaçmandır.İng çalış...

yabancı içeriğin etiketi açıklaması falan derken baya uzar bizdede ingilizce yok çeviri servisleri işe yaramaz. dış ticaret okuyorum ingilizce şart ingilizce öğreniyim direk yabancı içerik :)

Arkadaşlar , Toplam 400 Videoya Birden burdan yakın niche bulup her videoya 5 tane eklersem Sizce br sakıncası Olur mu

tşkler mesajım bulunsun bir ara deneyeceğim

%100 niche çalışması yapacaksan ayrı bir video oluşturup o videoyla alakalı niche kelimler girebilirsin.Forumdaki diğer üstadlar daha iyi bilir bu konuyu.Ama benim tavsiyem herhangi bir videoya yüksek oranlı tbm etiketlerini girmeniz.

Hocam diyelim ki kelimemiz ''financial planner'' Tbm 15 dolar,Tam 65 Reklam var.Şimdi ben dizi kanalıma bu etiketi ekledim.

Adsense'im riske girer mi?
Kanalımın para kazanması riske girer mi?
Geçersiz etitek vb durumdan. Şimdiden sağol

Hocam diyelim ki kelimemiz ''financial planner'' Tbm 15 dolar,Tam 65 Reklam var.Şimdi ben dizi kanalıma bu etiketi ekledim.

ortalaması 15 dolarlık etiketlerden korkmayın,ben aylardır kullanıyorum hiçbir sorun yasamadım,ama 30-40 dolarlık etiketler risk taşır,videoyla alakalı olması lazım.

Kardeşim artık niche çalışmasının yapılmasını doğru bulmuyorum.Anca bu işte %100 profosyonel olursunuz o zaman çalışın.Çünkü alakasız etiket vs girmek adsense nizi tehlikeye sokabilir.Ayrıca %100 niche çalışması yapsanız dahi video-başlık-etiket uyumlu olsa da 1 tık tan 50 dolar 80 dolar alsanız paranız adsense de incelemeye girebilir.Bence bulaşmayın.

Mesajım burada biryerlerde dursun :)

teşekkürler çok iyi oldu bu siteyi verdiğin,,,

Güzel konu teşekkürler

arkadaş bu nasıl oluryor
Tıklama Başı Maliyet 10,80 $
Günlük Maliyet $ 9,39

e515d2234e31dda9572cd3584d02f8af.png
Bu arada o kısmı bende tam anlamadım ama ?

R10 da bir arkadaş site ismini verdikten sonra ben biraz inceledim bu siteyi.Gerçekten çok güzel bir arayüzü var ve son 3 ayda kaç kişinin reklam verdiğini ve tbm oranlarını gösteriyor.Yani anlayacağınız videolarınıza tbm çalışması yaparken eklediğiniz etiketler ile alakalı reklam olup olmadığını anlayacaksınız.
Adım 1:
Buraya tıklayalım

Adım 2:
Resimleri takip edelim.

Hayırlı uğurlu olsun...

Hocam teşekkürler bende güzel yabancı blog ve siteler oluşturup az ama baya öz olsun düşüncesindeydim birde bunları kendi hazırladığım video slaytlar ile youtube ile desteklicektim böyle sağlam şeyler lazımdı banada şimdi kafamdakinleri burdan inceleyip üzerine blog ve youtube çalışması yapıcam bakalım 3 aya sonuçları yazarım hazırlık-başlangıç-sonuç :D

Bu sayfaya göre reklam veren var demek youtube'taki videolarda da reklam çıkacak demek mi oluyor yani?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri