- Web sitesi
- www.ytpara.com
Merhabalar Usta bir spamcı olarak şu anda halen hali hazırda 150 kanalım ve 145 bine yakın videom bulunmakta ve kendime göre hatrı sayılır bir kazanca ulaştım ama ileri yönlü düşündüğümde bunun fazla devam edemeyeceğini hissettim artık kalıcı olmanın vaktinin geldiğini düşünüyorum. Son zamanlardaki ani geliştirmeler Spamın fazla uzun ömürlü olmayacağının bir göstergesi oldugunu düşünüyorum. Sakın olaki Spam'ı ustasına bırakın gibi laflarda etmeyin
Bundan sonra kesinlikle özgün olmaya karar verdim. Binlerce video yükleyip her an diken üstünde durmaktansa adam akıllı bir kaç özgün kanal açarım keyfime bakarım
Spam'ın her türlüsünü profesyonel bir şekilde yaptım' a inanıyorum ve sonu olmadığını artık anladım. Özgün olurum kaliteli olurum ve uzun ömürlü olurum. Hızlı yapıp hemen düşmektense Ağır ağır yaparım ama geleceği olan bir sistemim olmuş olur. Bunu artık büyük ölçüde farkettim sizlerede öneririm. Artık kendi internet bağlantım ile kendi hızım ile video yükleyeceğim. Bununla ilgili gereken çalışma planlarımı hazırladım en kısa sürede başlayacağım başlamadan önce özgün çalışan arkadaşlara bir kaç soru yönetmek istiyorum
1- Spam çalıştığım ip de şimdi kendime özel gmail açıp özgün çalışacağım. Bu ilerde eski açmış oldugum kanallardan dolayı özgün çalıştığım kanalın kapanması gibi bir şey olabilirmi ?
2- Etiket önerileriniz nelerdir Etiket ve açıklama türetici olarak ne kullanıyorsunuz ?
3- Özgün olarak günde kaç video atıyorsunuz ?
1- Spam çalıştığım ip de şimdi kendime özel gmail açıp özgün çalışacağım. Bu ilerde eski açmış oldugum kanallardan dolayı özgün çalıştığım kanalın kapanması gibi bir şey olabilirmi ?
2- Etiket önerileriniz nelerdir Etiket ve açıklama türetici olarak ne kullanıyorsunuz ?
3- Özgün olarak günde kaç video atıyorsunuz ?
Son düzenleme: