Artık Özgün Çalışacağım !

вєякαη

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Merhabalar Usta bir spamcı olarak şu anda halen hali hazırda 150 kanalım ve 145 bine yakın videom bulunmakta ve kendime göre hatrı sayılır bir kazanca ulaştım ama ileri yönlü düşündüğümde bunun fazla devam edemeyeceğini hissettim artık kalıcı olmanın vaktinin geldiğini düşünüyorum. Son zamanlardaki ani geliştirmeler Spamın fazla uzun ömürlü olmayacağının bir göstergesi oldugunu düşünüyorum. Sakın olaki Spam'ı ustasına bırakın gibi laflarda etmeyin :) Bundan sonra kesinlikle özgün olmaya karar verdim. Binlerce video yükleyip her an diken üstünde durmaktansa adam akıllı bir kaç özgün kanal açarım keyfime bakarım :) Spam'ın her türlüsünü profesyonel bir şekilde yaptım' a inanıyorum ve sonu olmadığını artık anladım. Özgün olurum kaliteli olurum ve uzun ömürlü olurum. Hızlı yapıp hemen düşmektense Ağır ağır yaparım ama geleceği olan bir sistemim olmuş olur. Bunu artık büyük ölçüde farkettim sizlerede öneririm. Artık kendi internet bağlantım ile kendi hızım ile video yükleyeceğim. Bununla ilgili gereken çalışma planlarımı hazırladım en kısa sürede başlayacağım başlamadan önce özgün çalışan arkadaşlara bir kaç soru yönetmek istiyorum

1- Spam çalıştığım ip de şimdi kendime özel gmail açıp özgün çalışacağım. Bu ilerde eski açmış oldugum kanallardan dolayı özgün çalıştığım kanalın kapanması gibi bir şey olabilirmi ?

2- Etiket önerileriniz nelerdir Etiket ve açıklama türetici olarak ne kullanıyorsunuz ?

3- Özgün olarak günde kaç video atıyorsunuz ?

Son düzenleme:
Hocam anlamadığım 150 kanal açıp 145 bin video yükleyerek nasıl ayakta kalıyor kanallarınız :D Hep imrenerek bakmışımdır sizin gibi spamcılara tek merakım bu.:D

Hocam anlamadığım 150 kanal açıp 145 bin video yükleyerek nasıl ayakta kalıyor kanallarınız :D Hep imrenerek bakmışımdır sizin gibi spamcılara tek merakım bu.:D

Malzemeler : 6 Adet videoyap hesabı 6 Adet AdSense her hesapta 25 kanal her kanalda ortalama 1200- 1500 video bunların hepsi fulldür

вєякαη;421284' Alıntı:
Malzemeler : 6 Adet videoyap hesabı 6 Adet AdSense her hesapta 25 kanal her kanalda ortalama 1200- 1500 video bunların hepsi fulldür

Hocam orası tamamda, bu videoları atarken nasıl kanallarınız kapanmıyor :D ben 80 tane video attım 6 saatte kanal gitti komple :(

Hocam orası tamamda, bu videoları atarken nasıl kanallarınız kapanmıyor :D ben 80 tane video attım 6 saatte kanal gitti komple :(

Evet güzel bir soru 15 Mayıstan önce oluşturulmuş yani şubat mart nisan arası 15 Mayıs öncesine kadar oluşturulmuş ve terkedilmiş kanallardı. Şu anda zaten 15 mayıstan sonra bu kadar çok videoyu yükleyemezsiniz. Kalan kanallar bana geçici olarak kazandıracak ve belli bir süre sonra sönecek yani geçici .. O yüzden özgüne geçmeye karar verdim üstelik özgünde kazancın daha çok oldugunu ve uzun vadede gidebileceğini anladım

hocam önce ne yapacağının planlamasını yap direk etiketlemeden girmişin olaya.spam kanalınla özgunler arası bir baglantı bulurlarsa kapanır anca yoksa kapanmaz niye kapanacak.

Berkan valla aynı şekilde bende başladım geçen gün. Kendi PC'mden tek o kanalla ilgileniyorum günlük 2-3 video atıyorum. Ufak ufak izlemeler gelmeye başladı.

hocam önce ne yapacağının planlamasını yap direk etiketlemeden girmişin olaya.spam kanalınla özgunler arası bir baglantı bulurlarsa kapanır anca yoksa kapanmaz niye kapanacak.

Planlarım hazır zaten hocam o yüzden etiket olayına geldim bana ilgili kelime hakkında etiket türetici şeyler lazım

вєякαη;421288' Alıntı:
Evet güzel bir soru 15 Mayıstan önce oluşturulmuş yani şubat mart nisan arası 15 Mayıs öncesine kadar oluşturulmuş ve terkedilmiş kanallardı. Şu anda zaten 15 mayıstan sonra bu kadar çok videoyu yükleyemezsiniz. Kalan kanallar bana geçici olarak kazandıracak ve belli bir süre sonra sönecek yani geçici .. O yüzden özgüne geçmeye karar verdim üstelik özgünde kazancın daha çok oldugunu ve uzun vadede gidebileceğini anladım

Teşekkür ederim hocam başarılar dilerim size :)

вєякαη;421284' Alıntı:

ne kadar kazaniyorsun hacim peki bu kadar kanallarla ve günde kac saatini harciyorsun

ne kadar kazaniyorsun hacim peki bu kadar kanallarla ve günde kac saatini harciyorsun

Her Adsenseden 1900 - 2000 TL 6 ADS Totalde 10 - 12 Bin TL Bırakıyor son 2 aydır böyle alıyorum almayada devam ederim ama nereye kadar :)Günde ne kadar vakit geçirdin sorusu ise Şubat mart nisan geceleri 1 saat belki ya uyudum ya uyumadım Reel mesleğimede ara verdim zaten böyle olursa reel mesleğimi tümden bırakacağım

sen usta spamcı oldugun için etiket olayını iyi bilirsin hocam.ben pek takılmam etikete falan.başlık ve acıklama kısmının daha etkili oldugunu düşünüyorum.hatta demiştim uzun zamandır hiç etiket girmem hiç bir olumsuzlugunu gormedim

вєякαη;421295' Alıntı:
Her Adsenseden 1900 - 2000 TL 6 ADS Totalde 10 - 12 Bin TL Bırakıyor son 2 aydır böyle alıyorum almayada devam ederim ama nereye kadar :)Günde ne kadar vakit geçirdin sorusu ise Şubat mart nisan geceleri 1 saat belki ya uyudum ya uyumadım Reel mesleğimede ara verdim zaten böyle olursa reel mesleğimi tümden bırakacağım

Sen zaten spamı bırak hocam ayda 15K'yı bende kazansam özgüne geçerim :D Hatta gel FİFA 2007 atalım çek videoyu ilk özgün videon olsun :D

вєякαη;421295' Alıntı:

bence özgüne gecmelisin bak ben sadece 2-3 günde bir bir tane video yüklerim en fazla total olarak 5-10 dk harcarim
dah dogrusu spam bana göre degil ugrasamiyorum
bak suan örnek olarak vereyim tek video ve adsensesi resmini
bu en son actigim adsenseve son yükledigim video'm
IMG_5249.jpg

10.06.2014 tarihi ile 5012 dolar civardinda net olmayan bi kazanc sagladim 25 video ile :) spam bence sadece kafa yoran bir is

вєякαη;421284' Alıntı:

Benim anlamadığım o kanallar için o kadar kategoriyi, o kadar kategori için o kadar videoyu nasıl buldun?

Helal olsun. O 4 ayda ne kadar çalıştığını da okudum. Cidden hak etmişsin.

Tebrik ederim.

Spamı böyle başardıysan özgünde de yolunu bulacaksın bence, tebrikler ve başarılar.

bence özgüne gecmelisin bak ben sadece 2-3 günde bir bir tane video yüklerim en fazla total olarak 5-10 dk harcarim
dah dogrusu spam bana göre degil ugrasamiyorum
bak suan örnek olarak vereyim tek video ve adsensesi resmini
bu en son actigim adsenseve son yükledigim video'm
Ekli dosyayı görüntüle 68

10.06.2014 tarihi ile 5012 dolar civardinda net olmayan bi kazanc sagladim 25 video ile :) spam bence sadece kafa yoran bir is

La moralimi bozuyonuz ya :)

Sorunsuz ve hayırlı kazançlar...

Sen zaten spamı bırak hocam ayda 15K'yı bende kazansam özgüne geçerim :D Hatta gel FİFA 2007 atalım çek videoyu ilk özgün videon olsun :D

Benim aldığım para diğerlerine göre çerez parası kalır hocam 6 adsense ile anca bu kadar yapabiliyorum. AdSense' ye 2005 ekim ayında başlamıştım Şu an için hayatımın rekorunu yaşıyorum hem tatlı hem acı malesef bu gelirim geçici. Özgün çalışmayı 2 haftadır test ettim ve olumlu ışık aldım sonunu çok iyi görüyorum ve hatta daha kazançlı görebiliyorum

вєякαη;421306' Alıntı:
Benim aldığım para diğerlerine göre çerez parası kalır hocam 6 adsense ile anca bu kadar yapabiliyorum. AdSense' ye 2005 ekim ayında başlamıştım Şu an için hayatımın rekorunu yaşıyorum hem tatlı hem acı malesef bu gelirim geçici. Özgün çalışmayı 2 haftadır test ettim ve olumlu ışık aldım sonunu çok iyi görüyorum ve hatta daha kazançlı görebiliyorum

Yok ya takılıyorum ben en iyisini yapıyosun hem özeniyorum şu adamlara bizim 1 aylık kazançlarımızı 10 dakikada kazanıyolar aslında benim aklımda daha önce kimsenin yapmadığı bi proje var tabi dil olmadığı için ziyan etmek istemiyorum bi 15-20 gün sonra bende onu yapmaya başlıcam becerebilirsem ne ala ama beceremesemde böyle devam edicem mecbur.

вєякαη;421306' Alıntı:

bende web yayincisiyim 2004 veya 2005 den 13-14 yasindaydim babamin bankas hesabina geliyordu para.
ben herkezi spamdan kurtarmaya calistim ama hep alay konusunu olduk fark edersen fazla hic bir konuya yazmiyorum
spam hep bir riskdir banlandim banlanacam korkusuyla
bende bugun rekor kirdim iste bugun dedigim dün ile adsenseler partnerler vs toplam totali 24 saatin 5012 dolar civarinda.
bir tane yabanci kiz taniyorum kiz 300 bin dolardan asagi kazanmiyor aylik sadece oyun videolarini kendisi camtasia ile oynuyor kayit ediyor yüklüyor bu zor degil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri