Artık Özgün Videolar Çekmeliyiz

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Özgün video şart.. Planlarım da var benim ancak bir türlü hayata geçiremedim :d

Üzerime yapışmış öğretmen kimliği olmasa varya içimde saklı olan çocuğu çıkarıp birazda şımararak kendime özgü videolar çıkarabileceğimi düşünüyorum...Öğretmenlikten istifa mı etsem ne yapsam :D

Üzerime yapışmış öğretmen kimliği olmasa varya içimde saklı olan çocuğu çıkarıp birazda şımararak kendime özgü videolar çıkarabileceğimi düşünüyorum...Öğretmenlikten istifa mı etsem ne yapsam :D

hocam rahatsız oluyorsanız sadece isminizle video çekin bir zararı olmaz sesinizden mi tanıyacaklar paylaşmayın hiçbir yerde patlarsa patlar kendiliğinden patlamazsa spama devam :D

Ustad aslinda bende acaip ve asiri komik bir yan var,Hem konusma tarzimda ki videolarda konusma tarzimla uzaktan yakindan alaksi yokdur,hemde hareket,tavir vs lerden ve acaip sekilde ilginclaflar sozler kullanirim.Kucuklukden beri yani arkadas ortam lara dahil oldugumdan beri herkes bir eglence yapacaksa,bir muhabbet yapacaksa bir sohbet muhabbet yapacaksa ilk beni ararlar,cok abartmis olmayayim ama ben varsam o ortamda digerleri gelir,yoksam 2 kez dusunurler o derece yani :) Simdi bunu yapipda ya bu adamla bu adamin arasindaki farka bak diyecek cok kisi cikacakdir bu yuzden bilindigimiz gibi kalalim. :)

bende keşfettim sende bi stand upçı havası olduğunu videolarında eğlendiğimi hatırlıyorum üstad :) Bi stand up gösterisi yapta keyfimiz yerine gelsin yaparsın sen :D

ben de rahatsızm bu durumdan kendimi biraz toparlayabilrsem ekonomik açıdan direk özgün çalışmak istiyorum çok güzel fikirlerim de var hayırlısı

Ben şu anda kanal kopyalıyorum ama teklıf hakkından tehdit mesajlarından bıktım Eğer adsenseden ban falan yemessem seneye kısmetse niyetim balık avı kanalı açmak olacak Usta değil uzman balık avcısıyım nereye olta atsam illa balık yakalıyorum Olta nasıl yapılır nasıl balanır nasıl olta atılır nerede balık vardır hangı yemle hangi tür balık yakalanır balık sezonu açılsın bunlarla ilgili manyak videolar çekeceığım Ülkemizde benım gibi çok balık hastası var hangi göle gitsem yarım saat yer arıyorum( bursada )bu hayalimi siz değerli arkadaşlarla paylaşmak istedim

Ben şu anda kanal kopyalıyorum ama teklıf hakkından tehdit mesajlarından bıktım Eğer adsenseden ban falan yemessem seneye kısmetse niyetim balık avı kanalı açmak olacak Usta değil uzman balık avcısıyım nereye olta atsam illa balık yakalıyorum Olta nasıl yapılır nasıl balanır nasıl olta atılır nerede balık vardır hangı yemle hangi tür balık yakalanır balık sezonu açılsın bunlarla ilgili manyak videolar çekeceığım Ülkemizde benım gibi çok balık hastası var hangi göle gitsem yarım saat yer arıyorum( bursada )bu hayalimi siz değerli arkadaşlarla paylaşmak istedim

hocam yayın hayatına geçerseniz haber verin. İlk aboneniz ben olurum söz :D

Acilan konuya bak,yazdigin mesajlar bak.Uzakdan yakindan alakasi bile yok mesajlarinin.Yani amacini hemen belli ediyorsun.Ustelik seni bu hallerdede gordumya Yazik yani gercekden. :)

Serkan abi benim ban yeme sorunumu bi anlasanda yardımcı olsan yani ayda rahat 500 600 dolar getirecek kanallarımın para kazanması devre dışı bırakıldı hepsi gittiler . sıfırdan başlıcamda tek amacım ban yememek açıyorum video yüklemiyorum sıfır adsense yarın sabah ban anlamadım gitti.

Valla ben elmde kamera ilginç şeyler peşindeyim şuan :D buradada yok yok motorda altımızda elde kamera belde laptop heryerde beleş wifi ile anında habercilik :D zaten izmir ekibinide kurmuş bulunmaktayız :)

aklıma gelen sütü seven kamyoncu ve musluğ açtım tıpasını taktım gibi Tr'nin ilk özgün net videoları geliyor. Aslında tutar düşünmek lazım.

Hocam benim de balığa bir merakım var.İnşaallah İstanbul'da yaşıyorsunuzdur.Eğer buradaysanız müsait olduğunuzda bi Haliçe gidelim balık tutma konusunda yardımlarınıza ihtiyacım olacak :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri