Artık Özgünüm - aRight Music

• Kullanıcı BOZGUN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

BOZGUN

Kayıtlı Üye
Son zamanlarda yaşanan kanal ve adsense kapanmaları, partner firmalarının ödeme yapmaması gibi durumlardan dolayı yol yakınken spamdan vazgeçip özgüne ağırlık vermeye başladım. Oturdum beyin fırtınası yaptım ve uzun vadede bana güzel kazandıracak 5-6 tane özgün kanal projesi oluşturdum. Bunların ilk halkası olan müzik kanalımın temelini bugün itibariyle oluşturup ilk videomu YouTube'a yükledim. YouTUbe üzerinden abone, beğeni ve yorum gibi desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim. :)

Relaxy - aRight Music

Videonun formatı hakkında olumlu-olumsuz eleştiri ve önerileriniz varsa iletirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
вαттυѕαу;602955' Alıntı:
Intro çok güzel olmuş , Müzik ise sıradan
Yorumunuz için teşekkür ederim. Müziğin sıradan olduğunu biliyorum. Bu müzik FL Studio'da oluşturduğum sergileyebileceğim ilk müziğimdi. Bu yüzden öncelikli olarak bunu yayınlamak istedim. Sırasıyla projelerimi belli aralıklarla kanala yüklemeyi düşünüyorum.
fl studio dan mı yaptınız hocam :D
Evet hocam FL Studio kullanıyorum. :)

Diğer projelere atlayın bence.

olumsuz yorumlara takılma sabırlı olursan çok rahat gelişirsin. bu arada videoların en az 3-4 dk olmalı diye düşünüyorum

Diğer projelere atlayın bence.
Sebebini belirtseniz daha işe yarar bir yorum olurdu. Eğer olumsuz düşüncelere kapılmanızda ki sebep müzikse açıklamasını bir önceki yorumumda yapmıştım. Videoda kullandığım müzik benim ilk FL Studio çalışmalarımdan birisi. Bu yüzden ilk kanalıma ilk müziğim ile başlamak istedim.
olumsuz yorumlara takılma sabırlı olursan çok rahat gelişirsin. bu arada videoların en az 3-4 dk olmalı diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Videolara en az 3-4 dk. olacak zaten. Bu müziğim ilk oluşturduklarım arasında olduğu için biraz kısa kalmış olabilir.

Neden bas eklemedin. Bas ekleseydin biraz daha oturaklı olabilirdi. Sadece piano yapacaksanda arkadaki metronom tarzı sesi eklemesen daha iyi olur. Piano sesi dolgun gelmiyor. Ama zamanla geliştirirsin :)

---------- Spam Engelliyici 22:23 ---------- Önceki Mesaj 22:20 ----------

Bende zamanında amatörce gerçek şarkıların altyapılarını yapmaya çalşıyordum sonra bıraktım bunu yapmıştım :) https://soundcloud.com/zeki-y-lmaz/justin-bieber-all-want-is-you

Müzik için fazla yorumum olmayacak ama Intro'yu 5 saniye yapabilirseniz biraz kısaltıp daha güzel olabilir. Bu haliyle de güzel ama ileride Playlist oluşturursanız videolar arttığında her videonun başında 10 saniye intro sıkabilir izleyeni :) Bol şanslar

ıntrodakı gıbı muzıkler yapabılsen fl de cok pro olman lazım ozaman ucarsın

Neden bas eklemedin. Bas ekleseydin biraz daha oturaklı olabilirdi. Sadece piano yapacaksanda arkadaki metronom tarzı sesi eklemesen daha iyi olur. Piano sesi dolgun gelmiyor. Ama zamanla geliştirirsin :)

---------- Spam Engelliyici 22:23 ---------- Önceki Mesaj 22:20 ----------

Bende zamanında amatörce gerçek şarkıların altyapılarını yapmaya çalşıyordum sonra bıraktım bunu yapmıştım :) https://soundcloud.com/zeki-y-lmaz/justin-bieber-all-want-is-you
Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Bunalar FL'e ilk başladığım zamanlarda yaptığım müzikler. O yüzden amatör tarafları olabilir. Hala daha prof. sayılmam zaten ama yine de şuan paylaştığım müziklerden biraz daha ileri seviyedeyimdir. "Kendi Müziklerim - Aşama Aşama İlerleyiş" konumda zaten hazırlamış olduğum birkaç paylaşımı bir ay önce sizlerle paylaşmıştım. O konumda özellikle Game Of Thrones çok beğenilmişti. Daha o seviyedeki müziklerimi kanalda paylaşmadım. Çok önceler sizin önerinizi uygulamış olduğum bir parça zaten vardı hocam. Aklıma gelmişken onuda hazırlayıp kanalda yayınladım. Piano+Bass ikilisi fena olmamış gibi. Ancak sonlara doğru basın tizini iyi ayarlayamadığımdan biraz tırmalayabilir.
PiBass - aRight Music

Müzik için fazla yorumum olmayacak ama Intro'yu 5 saniye yapabilirseniz biraz kısaltıp daha güzel olabilir. Bu haliyle de güzel ama ileride Playlist oluşturursanız videolar arttığında her videonun başında 10 saniye intro sıkabilir izleyeni :) Bol şanslar
Bu güzel öneriniz için teşekkür ederim. Buna şuan için vakit ayıramayacağım ancak notlarım arasına alıyorum. İlerleyen zamanlarda intro değişikliği ile birlikte yapacaklarım arasında bulunuyor. Tekrardan teşekkürler yorum için.
ıntrodakı gıbı muzıkler yapabılsen fl de cok pro olman lazım ozaman ucarsın
Yorum için teşekkürler. İntrodaki gibi hareketli ve efektli müzikler yapmaya daha başlamadım. Şuan için daha çok enstrümantal klasik müzikler üzerine yoğunlaşıyorum. Piyasadaki hit şarkıların da entrümantal yorumlarıyla uğraşabilirim. Sçylediğiniz tarz müziklere geçmeyi düşünüyorum ancak büyük ihtimalle bu farklı bir kanal üzerinden olacak.

hocam öncelikle metronom ekleme, ayrıca melodin direk bir tutorialden ve emre arısev'in parçasından aşırı derecede (ç)alıntı :)
Bir sürü güzel tutorial var youtubeda melodi yazmak ile ilgili onlarla kendini geliştir, bu tarz melodiler piyanoya güzel gitmez çünkü 8 barlık kısa melodiler bunlardan ya şarkı yapman lazım ya da jingle tarzı şeyler.

hocam öncelikle metronom ekleme, ayrıca melodin direk bir tutorialden ve emre arısev'in parçasından aşırı derecede (ç)alıntı :)
Bir sürü güzel tutorial var youtubeda melodi yazmak ile ilgili onlarla kendini geliştir, bu tarz melodiler piyanoya güzel gitmez çünkü 8 barlık kısa melodiler bunlardan ya şarkı yapman lazım ya da jingle tarzı şeyler.

Hocam metronom eklemeyi zaten düşünmüyorum. Daha önce de belirttiğim gibi FL'e yeni başladığım zamanlarda oluşturduğum müzikler. Dolayısıyla tutoriallerden her türlü yararlandığım zamanlardı. İçerik sıkıntısı çekmemek için ilk hazırladığım videoları da kanalı güncel tutmak amacıyla atıyorum. Daha kendi yazdığım melodileri yayınlamadım.

hangi vst kullanıyorsun ? :)

başarılarının devamını dilerim

[MENTION=9118]BOZGUN[/MENTION] Hocam FL ini geliştirmelisin biraz :) Vst filan indir yenilikçi ol :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri