Frankeinstein
Yasaklanmış
Arkadaşlar quizden artık imzamı gelmiyor yoksa banamı gelmedi imzalamasak ödeme konusunda sıkntı olurmu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar quizden artık imzamı gelmiyor yoksa banamı gelmedi imzalamasak ödeme konusunda sıkntı olurmu
gelmiyor![]()
gmail e bir mail ve link geliyor oradan tıklayıp kutucuğu işaretleyip onaylamanız lazım
tamam yani ben sadece soktum daha bişey yapmam gerekmiyor dımı paypal adresi flen otomatik giriliyormu![]()
Hocam yok ya giriş yapın olay bitti o arkadaşın bahsettiği kutucuk neymiş
ben kanalı soktum da, sözleşmeden vazgeçtim, bari dashboard'a girebilsem, kanal quiz'de gözüküyor ama dashboard'a log in olmaya çalıştığımda "Sorry, your Google Account had not signed up with QuizGroup" diyo, mail de attığım adamlar 10 gündür hala cevap yazacaklar.
![]()
dediğim gibi bu lnke tıklamalı ve onaylamalısınız
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.