Artık Quizden imza Gelmiyor

Frankeinstein

Yasaklanmış
Arkadaşlar quizden artık imzamı gelmiyor yoksa banamı gelmedi imzalamasak ödeme konusunda sıkntı olurmu

tamam yani ben sadece soktum daha bişey yapmam gerekmiyor dımı paypal adresi flen otomatik giriliyormu :)

Hocam yok ya giriş yapın olay bitti o arkadaşın bahsettiği kutucuk neymiş

O3yENz.jpg

tıkladığınızda bir sayfada onay kısmı var oradan onayladığınızda imzalamış şartları kabul etmiş sayılıyorsunuz...

2-3 gün önce bana imza geldi şimdi değiştimi bilmiyorum

Arkadaşlar imza gelmiyor artık. Dashboarddan kanalın karşısındaki RS siyah yazıyor , ona tıklamanız lazım ozaman gelir heralde. Yani öyle olması lazım kanallarım kapanmaktan quize bağlayamıyorum. :D

ben kanalı soktum da, sözleşmeden vazgeçtim, bari dashboard'a girebilsem, kanal quiz'de gözüküyor ama dashboard'a log in olmaya çalıştığımda "Sorry, your Google Account had not signed up with QuizGroup" diyo, mail de attığım adamlar 10 gündür hala cevap yazacaklar.

Otomatik artık. Zaten hep farklı bir şeyler çiziyordum, ayarı kaçmıştı :D

ben kanalı soktum da, sözleşmeden vazgeçtim, bari dashboard'a girebilsem, kanal quiz'de gözüküyor ama dashboard'a log in olmaya çalıştığımda "Sorry, your Google Account had not signed up with QuizGroup" diyo, mail de attığım adamlar 10 gündür hala cevap yazacaklar.

O3yENz.jpg

dediğim gibi bu lnke tıklamalı ve onaylamalısınız

Arkadaşın da dediği gibi imza geliyor ama tek kanala geliyor. Örnek olarak A kanalına girdiniz ve kanal ekle dediniz ve b,c,d isimli 3 kanal eklediniz imza mailleri A kanalınızın mailine geliyor agrement to sign isimli olarak , o maile girince arkadaşın resimde gösterdiği gibi linke tıklıyorsunuz sizi imza sayfasına yönlendiriyor bir sayfa var altındaki kutucuğu işaretleyip onaylıyorsunuz ve anasayfaya yönlendiriyor sistem sizi sonra sayfayı kapatabilirsiniz.

O3yENz.jpg

dediğim gibi bu lnke tıklamalı ve onaylamalısınız

sorun şu ki bana böyle bir mail gelmedi, linke direkt gittiğimde log in dediğim zaman ilk belirttiğim uyarı geliyor, join dediğimde ise paypal daha önce başka hesapla ilişkili olduğundan o hesaptan partnere girmem gerektiğini belirtiyor, ordan girip add new channel dediğimde ise technical problem diyor, kanala davet geldi ve ayarlarda kanal partnerde gözüküyor ama aynı ne aynı paypaldaki kanalların olduğu ne de kendi adıyla girdiğim dashboardda gözükmüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri