Artık spam devri bitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bitti herkes kanalları kapasın kendine iş arasın bize bırakın bu işi artık. :p

Spam Bitti Season 3 Episode 12

Konuk Oyuncu : Eto

Ulan ne nefret oluşmuş spamcılara karşı nazi işbirlikçisi fransızlar gibi linç edicez az kaldı:D

Benım son zamanlarda yaşadığım sorunlar kanallar şikayetten kapanıyor Kapanmayan iyi izlenımli bir kanal ile abartmıyorum 30 dan fazla partnere başvuru yaptım Çoğu geri dönmedi dönenlerde alamayız dediler bazıları tv içeriği bazılarıda sizin kendı içeriğiniz değil bana özgün nasıl içerik nasıl oluşturulur bunun hakkında link gönderdiler Beni almadılar diye üzülmüştüm ama boşuna üzülmüşüm o kanalımda bir süre sonra topluluktan uçtu :D Adsenselerın ıkısıde banlandı yeni açsak banlanacak para alamadıktan sonra spam bitse ne olur bıtmese ne olur Kımse kusura bakmasın ama gerçekler bizim milletimiz bu işin gercekten ...nu çıkardı Ben kendı adıma youtube teşekkur ederım sayesınde hayatımda ilk defa çok rahat ettiğim bir işim oldu 1 yıl boyunca Bundan sonra ne olur bu son olaylara bakılırsa işler pek umutlu gözükmüyor ama atalarımızın dediği gibi karanlık tan sonra aydınlık doğar umut fakırın ekmeği mısalı umutla beklıyoruz Spam bitsin veya bitmesin Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Son düzenleme:
spam bitmedi kim biti diyor.adsenseyi 3 ay banlatmamayı çözen adam parasınıda alır.öbür türlü çok zor ve anacım.en güzeli ise at geç tamamen bitti.yani spam bitmedi sadece şansın varsa sağ çıkar adsense alırsın ödeme

Bence herkes 1 2 ay dinlense kanal falan yapmasa hersey eskisi gibi rayına oturacak ama çok sabırsızız hala üstüne gittikçe adamlar da inada biner gibi kapatıyor.

Şahsen ben 1 aydır tek kanal bile yapmadım en az 1 ay daha yapmam.

Gecmisler olsun kekik ic abi iyi gelir ☺ Herkes napacagini şaştı eskiden sabahları acar gazetelere bakardim artik ilk isim ytpara ☺

Kekik(zahter) çayına bayılırım fakat memleketten son dönemlerde kekik göndermediler. Arayıp isteyim hocam eyw sağolasın :)

Hocam Adsenseler sağlam mı hala?

Evet hocam, sadece benim değil benim yöntemle etrafımda banlanan da duymadım. İnşallah da duymam. Ama adsenseye kanal bağlamak kadar alınan ihtar ve kapanan kanal sayısı da çok önemli.

Spam'dan ne anladığınıza bağlı. Evet kör spamcılar devri bitmiş olabilir. Ama şimdi üstünde çok durulursa daha az riskli ve çok çok uzun vadeli spam kanal devri başladı.

Alakası yok atıyorum film kategorisinde kanalını açıyorsan,resmini açıklamasını giriyorsun filmini güzelce render yapıyorsun atıyorsun bırakıyorsun tek kanalı tek adsenseye bağlıyorsun, birkaç hafta geçiyor, günlük güzel bi meblağ bırakmaya baslıyor, sonra ay dolmadan yiyorsun topluluğunu kanal kapanıyor gidiyor.

Eskiden bu durumda nasıl olsa para cebe kaldı diyorduk ama adsense artık bunu yedirmiyor yiyorsun banı, oturuyorsun. Partner desen zaten alan yok varsa da muhtemelen ödemez yine sen kalite çalısıyorsun ama bi sekilde o kazancı alman engelleniyor, istisnalar kaideyi bozmaz kazanan yine kazanır ama öyle ev geçindirecek düzeyde yada ne bileyim geleceğe yatırım yapacak düzeyde değil. Bu olay çözülmeden kimse uzun vadeli spam başlıyor felan diyemez :D

Son düzenleme:
Kekik(zahter) çayına bayılırım fakat memleketten son dönemlerde kekik göndermediler. Arayıp isteyim hocam eyw sağolasın :)

Evet hocam, sadece benim değil benim yöntemle etrafımda banlanan da duymadım. İnşallah da duymam. Ama adsenseye kanal bağlamak kadar alınan ihtar ve kapanan kanal sayısı da çok önemli.

hocam sizin yöntem nedir

yönteminiz nedir hocam?

Şu konuları görmekten gerçekten bıktım herkes konu açıyor bitti diyor bittiyse yapma kardeşim ben bu işten 1 kişinin dahi para kazandığını bilsem vazgeçmem.

"Tamam" dışında yazılabilecek bir şey göremiyorum

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri