Artık tek işim Youtube :)

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F

fth

Guest
Evet arkadaşlar iyimi ettim kötümü ama 2500 tl maaşa çalışmak zoruma gitmeye başlamıştı. Zaten youtube'dan az çok kazanıyordum. Bugün itibari ile daha çok yoğunlaşıcam. İstifayı verdim. Artık Gemi inşaatı uzun bir süre olmayacak hayatımda. :)

9qMOSAp.gif

2500 lira maaş alıyosun + sigortan yatıyo sen o işi bırakıp youtube peşinde koşuyorsun. umarım pişman olmazsın da böyle saçma bi davranış için tebrik beklememek gerek. :)

---------- Spam Engelliyici 13:43 ---------- Önceki Mesaj 13:42 ----------

+ imzanla mesajın ne kadar çelişiyor öyle. :D

Evet arkadaşlar iyimi ettim kötümü ama 2500 tl maaşa çalışmak zoruma gitmeye başlamıştı. Zaten youtube'dan az çok kazanıyordum. Bugün itibari ile daha çok yoğunlaşıcam. İstifayı verdim. Artık Gemi inşaatı uzun bir süre olmayacak hayatımda. :)

Kovuldun mu Birader Doğru Söyle? :D

İnşallah bandan, teliflerden eşleşenler uğramaz sana. Youtube'de aldığın paranın kaynağının kesilmesi an meselesi ne olduğunu anlamıyorsun :)

açıkçası asgari ücrete çalışıyor olsanız iyi ki bunu yapmışsınız derdim ancak 2500 tl para Türkiye şartlarında iyi bir para. Youtube'dan belki çok kazanıyorsunız ve buna güvenerek bıraktınız ancak demek ki mevcut işinizi yapıp o kadar kazanabiliyorsanız aynı şekilde devam edebilirdiniz :)

Kovuldun mu Birader Doğru Söyle? :D

:D ben diyecektim

_______
hocam iyimi ettim kötümü demişsin ya. bu kötüdende beter..
bi insanın sabit bir işi, düzeni olmadıktan sonra gerisi hikaye bence..
maşallah maaşın falanda iyiymiş yani 2.500TL'yi beğenmeyecek kadar çok kazanıyo olsan bile youtubeden, o paranın nerdeyse 3'te birine aile geçindirmek zorunda olanlar var (benim gibi mesela) ...

neyse aslında söyleyecek daha çok şey var ama hiç gerek yok..
umarım verdiğin karadan pişman olmazsın hocam..

1,5 ay öncede ben aynı durumdaydım.Doğrumu yaptım acaba diye düşünüyordum.2 iş birden olmuyor.Şu an doğru karar verdiğimi görüyorum.Çalışırsan doğru karar senin için kardeşim.Hayırlı olsun

aylık maaşımın neredeyse 6-7 katını alıcam bu ay... elimde içerik var kanal var ama render yapıp yüklücek vaktim yok artık... artık iş yerine evden kendi laptopumu getirip koyuyorum bi yandan render yapıyorum :D keşke normal işinizle birlikte youtubea devam etseydiniz

evli değilsen iyi yapmışsın usta
bide işe gider gibi youtube üzerine yoğunlaşırsın umarım

Fazla parada gözümüz yok 3-5 gelsin yeter..
2500 tl maaşa çalışmak zoruma gitmeye başlamıştı.

Yorumsuz.

cesaretinden ötürü tebrik ederim hocam sizi . Umarım kat kat falasını kazanırsınız :)

cesaretinden ötürü tebrik ederim hocam sizi . Umarım kat kat falasını kazanırsınız :)

Eyvallah kardeşim saolasın. :) İnşallah mahcup olmayız.

evli değilsen iyi yapmışsın usta
bide işe gider gibi youtube üzerine yoğunlaşırsın umarım

Evli değilim maalesef. Maalesef diyorum evli olmam lazımdı çünkü şimdiye kadar :) Eğer evli olsaydım böyle bir şey yapmazdım.

Valla bazı arkadaşlar doğal olarak yanlış yaptığımı düşünmüş. Aslında kime sorsan bu işlerin dışında olan, herhalde gülerdi. Ama bu işleri bilen ve güzel kazananlar çok fazla şaşırmamıştır. :) Dediğim gibi az çok zaten kazanıyordum ve buna güvenerek girdim. Ayrıca Gemi inşaatı sektöründe çok şükür azda olsa adımız şeklimiz var. Yani 1 sene sonra ben sektöre geri dönsem açıkcası büyük konuşmak gibi olmasın ama havada kapacak müdür amir şef arkadaşlar mevcut. Önemli olan iyi izler bırakarak istifayı vermektir.

Herkese teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri