Aşırı İsteksizlik

başlığı görünce ilk başta bir ben mi yanlış anladım ? :D

Lise öğrencisiyim valla çok para lazım 30 martta basladım okuldu stajdı derken fazla zaman kalmadı 21 kanal yapabildim ve 1k izlenmeyi geçmesini bekliyorum quize bağlamak için daha elimde 15 kanal daha var

başlık beni anlatıyor elim mousea gitmiyor 2-3 haftadır kusasım geliyor :/

ben bi tek para saymayı seviyorum napalım işte herkesin bi popisi var :o

edit yaww pm kutum doldu :D :D
şaka yaptım arkadaşlar :D :D :D
töbe töbee :D

Son düzenleme:
valla ay başında isteksiz isteksiz gidiorum quiz ödemelere başlayınca adsensede ödeme yapınca ne yordunluk ne bişey kalıyor :D
valla bende öyle parayı alınca geçiyor :D
geçmesede geçirecek yöntemler kullanıyorum :D istersen özelden söyliyem :D

özel degılse ogrenebılırım :D

Aynı durum bende de var bu gün zorla bi kanal açıyorum onuda yt 12 saattir yükleme yapıyo saolsun onun da çalışmaya niyeti yok anlaşılan

valla ay başında isteksiz isteksiz gidiorum quiz ödemelere başlayınca adsensede ödeme yapınca ne yordunluk ne bişey kalıyor :D
valla bende öyle parayı alınca geçiyor :D
geçmesede geçirecek yöntemler kullanıyorum :D istersen özelden söyliyem :D

Valla memnun olurum :D

Son zamanlarda kanal açmaya aşırı isteksizim 3-4 gün önce de zorlayarak günde 1-2 kanal açtım ama artık hiç kanal açasım vs yok daha önce böyle olan var mı tavsiyeleriniz neler?
Bilgisayardan da uzaklaştım ama değişen pek bir şey olmadı

Kendinize hedef belirleyin,hedefiniz yoksa, kamyon kasasındaki pinpon topu gibi savrulup durursunuz bol kazançlar...

İçinde bulunduğum durum. Sadece işe karşı değil her şeye karşı.

Bende zamanında öyleydim. aslında sorunun çözümü basit tek başına olduğun için sıkılıyorsun halbuki yanında sohbet muhabbet edecek biri olsa hem onunla muhabbet eder hem sıkılmadan işini yaparsın. skype de varsa tanıdığın yt den anlayan anlamayan at çağrıyı hem muhabbet edin hem işinizi yapın

şaka yaptım yaw :D pm atan atana :D adım çıkacak valla forumda :D

Bence bir şey yazacaktın da vazgeçtin :D

---------- Spam Engelliyici 16:33 ---------- Önceki Mesaj 16:32 ----------

Bende zamanında öyleydim. aslında sorunun çözümü basit tek başına olduğun için sıkılıyorsun halbuki yanında sohbet muhabbet edecek biri olsa hem onunla muhabbet eder hem sıkılmadan işini yaparsın. skype de varsa tanıdığın yt den anlayan anlamayan at çağrıyı hem muhabbet edin hem işinizi yapın

Skype adresinizi pm atar mısınız :D

İbadeti ara sıra yapıyorsan ibadete tamamen başla o zaman hayatta her konuda amaçlı ve istekli olursun geçmiş olsun

bu aralar bende yanlız hissediyorum kendimi iyice para hırsı bürüdü gözümü pek fazla birşey istemiyorum sadece 10 k civarı olsa yeter fakat isteksizim adsenseyle çalışıyorum tırsıyorum :) anladınız siz nedenini :D

2 hafta önce her gün dizi kanalı açarken şimdi 3 günde bir açmaya başladım bilmiyorum yavaşlama hisssediyorum kendimde iştahım yok hayattan sogudum iş yerindede sıkıntı kafa bitiyor bi saatten sonra pilim kalmıyor dün akşam 6 da bi yattım sabah kalktım işede gitmedim :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri