Asistan, YouTube ve Dailymotion için masaüstü bot

Merhabalar DM yükleme yapmak için kullanılıyor mu?
1 den fazla dm kanalına nasıl yükleme yapıyoruz?
Botun kullanım videosu mevcut mu?
teşekkürler kolay gelsin.

Dm de aynı iple bir kanala ancak 2 saatlik video yükleyebiliyorsunuz. Sonrasında 24 saat bekletiyor.
Api sistemi ile bir kanaL için bu kota dolunca başka bir dm kanalına yükleme yapabiliyor muyuz?
Yani dm için ne gibi özellikler var hocam,konuda bunun hakkında bir cevap bulamadığım için soruyorum. [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Son düzenleme:
Merhabalar DM yükleme yapmak için kullanılıyor mu?
1 den fazla dm kanalına nasıl yükleme yapıyoruz?
Botun kullanım videosu mevcut mu?
teşekkürler kolay gelsin.

Dm de aynı iple bir kanala ancak 2 saatlik video yükleyebiliyorsunuz. Sonrasında 24 saat bekletiyor.
Api sistemi ile bir kanaL için bu kota dolunca başka bir dm kanalına yükleme yapabiliyor muyuz?
Yani dm için ne gibi özellikler var hocam,konuda bunun hakkında bir cevap bulamadığım için soruyorum. [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]
Merhabalar.

Evet DM'nin günlük kısıtlamaları mevcut maalesef. Program, günlük 120 dk. video, 1 video max. 60 dk ve max. 96 yükleme sınırına uygun olarak işlem yapıyor. Kanalın kotası dolunca 24 saat sonra işlem yapılacak olarak işaretleyip sıradaki kanala geçiyor ve devam ediyor. Bu şekilde yükleme listesini bitirmeye çalışıyor.

Kullanım videosu henüz mevcut değil. Projenin başına gelmeyen kalmadı. Yedeklerle birlikte bütün kod zarar gördüğü için yeniden yazmak zorun kaldım. Bir ihtimal önümüzdeki günlerde basit bir video çekip yayınlarım.

Şu an youtube-dl'nin indirme yapabildiği bütün sitelerden video indirip DM ve YT'ye yükleme yapabiliyorsunuz. İsterseniz bilgisayarındaki videoları da yükleme şansı var. Şimdilik basit olarak kesme ve süre ekleme özelliği mevcut. Yukarıda bahsettiğim sebepten ötürü render kısmını henüz tamamlayamadım ama kısa bir süre sonra Videonti'nin bütün özelliklerine sahip olarak orası da faal olacak. Bu sayede tam otomatik olarak kullanım devam edecek.

Programdaki takipçi kısmı ile istediğiniz kanalları (DM-YT) takip ederek yeni video yayınlandığında otomatik olarak yükleme listenize ekleyip kanallarınıza aktarabiliyorsunuz. Daha sonra bu kısma, kullanıcının kendisine özel istediği web sitelerini takip etme de eklenecek. Yani kişiye özel web sitesi takip bot'u imkanı da mevcut olacak.

Başka sorularınız olursa yazmanız yeterli. İyi çalışmalar dilerim.

Güncelleme: Dailymotion proxy kontrol ve yükleme kısmında birkaç birkaç değişiklik yapıyorum.

Denemelik lisans verilicek mi? Ya da 1 aylık şimdiden alsam önsipariş yerine geçiyor mu? :)

yıllardır beklediğim program :D Birkaç günlük deneme varsa alabilirim elinize sağlık

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam ne zaman satın alıp kullanabılırız?

Bir de proxy ler falan nasıl eklenıyor , nasıl kullanılıyor :) Bir video vs bişeyler atsaydın :)
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] yaparsa iyisini yapar :D

Geceler oldu hala yok kesin bi sorun çıktı yine?

Lisansları bu gece yarısından sonra göndereceğini söyledi,sabah konuştuk kendisiyle,birkaç güncelleme yetişmemiş,ama program sürekli güncellenecekmiş ..

Haydi hocam seni bekliyoruz bari hafta sonu evde boş oturmayalım

Hangi geceydi hocam bu acaba ?

Haydi hocam seni bekliyoruz bari hafta sonu evde boş oturmayalım

Ön sipariş geçen arkadaşların lisanslarını hafta sonu göndermiştim. Hatta gelen geri dönüşlere göre güncellemeleri yapıyorum şu an. Mail adreslerinizi mesaj atarmısınız.

---------- Spam Engelliyici 14:09 ---------- Önceki Mesaj 14:08 ----------

Hayırlı olsun Videonti 'nin Gördüğü İşlemleri Buradan yapabiliyormuyuz veya videonti + bunu mu kullanmalıyız.

Kısa bir süre sonra Videonti'nin yaptığı bütün işlemleri ve fazlasını yapabilir hale geliyor.

---------- Spam Engelliyici 14:14 ---------- Önceki Mesaj 14:09 ----------

Bu arada, ön sipariş devam ediyor mu diye soran çok arkadaş var. Evet şu an devam ediyor.

Ön Sipariş ile 2018 yıl sonuna kadar ek ücret ödemeden kullanabiliyorsunuz. Fiyatlar şu şekilde:
1 PC 50 TL
3 PC 100 TL
Sınırsız PC 200 TL

Süre sınırlaması olmadan kullanmak isteyen arkadaşlar ise
1 PC 250 TL
3 PC 500 TL
Sınırsız PC 1000 TL
şeklinde ödeme yaparak lisans sahibi olabilirler.

Banka Hesap Bilgileri - Teknik Yazılım

---------- Spam Engelliyici 14:28 ---------- Önceki Mesaj 14:14 ----------

Programın kullanımı, yt ve dm için client bilgileri oluşturma ile ilgili videolar da hazırlanıyor. Ayrıca sorunuz ve gördüğünüz eksiklikler olursa muhakkak bildirin. Kısa aralıklarla çıkacak güncellemeler ile programı iyi bir konuma hep beraber getirebiliriz.

Saygılar.

Ön sipariş geçen arkadaşların lisanslarını hafta sonu göndermiştim. Hatta gelen geri dönüşlere göre güncellemeleri yapıyorum şu an. Mail adreslerinizi mesaj atarmısınız.

---------- Spam Engelliyici 14:09 ---------- Önceki Mesaj 14:08 ----------

Kısa bir süre sonra Videonti'nin yaptığı bütün işlemleri ve fazlasını yapabilir hale geliyor.

---------- Spam Engelliyici 14:14 ---------- Önceki Mesaj 14:09 ----------

Bu arada, ön sipariş devam ediyor mu diye soran çok arkadaş var. Evet şu an devam ediyor.

Ön Sipariş ile 2018 yıl sonuna kadar ek ücret ödemeden kullanabiliyorsunuz. Fiyatlar şu şekilde:
1 PC 50 TL
3 PC 100 TL
Sınırsız PC 200 TL

Süre sınırlaması olmadan kullanmak isteyen arkadaşlar ise
1 PC 250 TL
3 PC 500 TL
Sınırsız PC 1000 TL
şeklinde ödeme yaparak lisans sahibi olabilirler.

Banka Hesap Bilgileri - Teknik Yazılım

---------- Spam Engelliyici 14:28 ---------- Önceki Mesaj 14:14 ----------

Programın kullanımı, yt ve dm için client bilgileri oluşturma ile ilgili videolar da hazırlanıyor. Ayrıca sorunuz ve gördüğünüz eksiklikler olursa muhakkak bildirin. Kısa aralıklarla çıkacak güncellemeler ile programı iyi bir konuma hep beraber getirebiliriz.

Saygılar.

Lisansı nereden giriyoruz hocam?

Edit: Hallettim.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri