asker için telefon önerisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eyv hocam,anladım ;) alışmakda çokda sorun yaşayacagını sanmıyorum.zaten çocuk yaşta hataya gidip,yıllarca yurtlarda kaldı.ben olsam zorlanırdım ama yurtlara alışan birisi askerlikde çokda sorun yaşamaz bence.

evet hocam,denizci.

bu arada,kısa dönem askerlerde acemi/usta birligi olayı yok mu?yani askerlik yeri açıklanmış dediler işte girip baktım e-devletten ve sadece iskenderun var,2.bi yer yok işte acemilik burda,usta şurda olucak diye.zaten topu topu 5-6 ay bi askerlik yapıcak,türkce ögretmeni kardeşim.yani mezun oldugu bölüm o ama atama çıkmadı işte askere gidip geleyim dedi o da.acaba acemilik sırasında/sonrasında mı çıkıyor usta birliginin yeri yoksa iskenderunda mı kalıyorlar?sanki kısa dönemdede acemilik bitince usta birligi için başka yere gidiyorlardı diye hatırlıyorum ama bizim 2 akrabada gittigi yerde bitirmiş askerligi,usta birligi için farklı biyere gitmediler...

Kardeşin baya şanslıymş Askerliği rahat geçer hayır tezkereler :)

öncelikle konuda bahsi geçen "askere gidecek kardeş" olarak ben, cevaplarıyla yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
arkadaşlarımız usta birliği sonra belli olacak demişler ancak bende eğitim ve esas birlikler için aynı yer yazıyor e-devletten bakınca.
34eok03.jpg

Son düzenleme:
arkadaşlar,kardeşim haziranda iskenderuna askere gidiyor.kendisi zaten hatayda ögretmen lisesinde okumuştu,bildigi çevreler :) neyse,askerde kulkanmalık telefon bakıyoruz ona.sanırım askerde kameralı telefonlar sıkıntı çıkarıyor.kamerası olmayan ama internerli telefon varmı bildiginiz?

Hocam merhaba. Ben 2015'de gittim 2016 nisan ayında döndüm. Askerde kullanabileceği en iyi telefon diyebilirim. Aynısını ben kullandım. Askerde özellikle acemi birliğinde şarj sıkıntısı çok olacaktır. BURADAN benim kullandığım telefona bakabilirsiniz. 1 hafta şarjı gidiyor. İnternete girmek için acemi birliğinde uğraşmasın. Usta birliğinde taktiği bulur sokar android bir telefon. Ama kesinlikle acemi birliğine gitmesin android ile

Hocam merhaba. Ben 2015'de gittim 2016 nisan ayında döndüm. Askerde kullanabileceği en iyi telefon diyebilirim. Aynısını ben kullandım. Askerde özellikle acemi birliğinde şarj sıkıntısı çok olacaktır. BURADAN benim kullandığım telefona bakabilirsiniz. 1 hafta şarjı gidiyor. İnternete girmek için acemi birliğinde uğraşmasın. Usta birliğinde taktiği bulur sokar android bir telefon. Ama kesinlikle acemi birliğine gitmesin android ile

Genelde Şirketler elamanlarına da bu telefonu verir

Doğru öneri :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri