Asker olayı

zQrrQ

Kayıtlı Üye
48fc1da47f41692e3af9a15100770f09.jpg

Arkadaşlar bune bilen biri yorumlayabilirmi. Askeremi çağırıyolar hiç bişey anlamadım. İlk defa kağıt geldi 8 ay önce yeni ev aldım sanırım eski eve gitmiş kağıt anlayan biri yorumlayabilirmi. Liseye malesef dönem kaydı yaptırmayı unuttum. Nedir bu anlayan biri yazsın

Sıradaki süreç ne

önce e-devletten bak para cezası çıkmıştır. Ve şubeye gitmedigin hergün artar. Öyle şubeye gittin diyede hemen askere almazlar sakin ol. Okuyosan öğrenci belgesi falan götür tecil ettir, okumuyosanda kendi erteleme hakkını mazeret bildirip kullanabilirsin diye biliyorum

hocam gidip durumunu anlat askeriyeye kayıtımı yaptıramadım okuluma devam edicem tecil ettirmek istiyorum de edebiliyorsun aynısı benim kardeşimin başına gelmişti

askeriyeye gider eger silüsü eline verirler tecil etiremezsiniz faka öğrenci iseniz öğrenci belgenizle yada sınava girecekseniz üniversite sınav basvurusu kagıdı ile tecil etirebilirsiniz. dediklerimin her ıkısıde yok ise gitmeyın seneye kadar kacak gezın bisey olmaz eger gıdersenız askerıyeye 3 5 gun sonra teslım olmanız gerekır. bana oyle oldu bu şekilde öğrenmiş oldum :) acı ama gerçekti 3 gunde askere gıttım

Arkadaşlar yaşım zaten 18. Eylülde lise kayıtları baslıyo suan okumuyorum. Aralık 24 2015 de girdim yaşıma 18ime. Yarın e devlet sifremi alcam

Sene 2003 askerlik durumumu öğrenmek için Askerlik Şubesine gittim ,Yoklama kaçağıymışım As-Subay dedi ki ; Bu akşam gönderiyoruz seni yarın birliğine teslim olursun .. O an Gözümün önünden tüm hayatım film şeridi gibi geçti ...

Neyse As-Subay bir akrabağımın arkadaşı çıktı ve 3 ay erteli ,3 ay sonra askere gittim..

bende geçen ay bmw aldım askerlik kağıdı gelmedi. haftaya da yazlık alıcam belki o zaman gelir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri