Askerlik Tecili Hakkında?

tecil için gidiyosan bakmazlar, ben sadece diploma ve bikaç vesikalık götürmüştüm işlemi yaptılar çıktım geldim. gerçi bu yılın sonunda benim tecil de bitiyor, tekrar tecil ettirmem gerek. adamların verdikleri evrakların alayı kayboldu, bakalım sorun çıkcak mı

Artık muayene için aile hekimine gönderiyorlar o da oturduğu yerden 3-5 soru sorup gönderiyor seni.

Evrakları öğrenmek için askerlik şubesini bi ara sor. Değişiyor hep.

askere git kurtul tecil etme (8 sene tecil eden bi abin olarak söyluorum)

Sağol beyto abi üniversite sınavına hazırlanıyorum gitmem pek mümkün değil :D

---------- Spam Engelliyici 16:52 ---------- Önceki Mesaj 16:52 ----------

tecil için gidiyosan bakmazlar, ben sadece diploma ve bikaç vesikalık götürmüştüm işlemi yaptılar çıktım geldim. gerçi bu yılın sonunda benim tecil de bitiyor, tekrar tecil ettirmem gerek. adamların verdikleri evrakların alayı kayboldu, bakalım sorun çıkcak mı

Nasıl diploma resim götürdün bittimi çok iyi uğraştırmazlarsa yarın halledicem bakalım önce arayayım diyorum şubeyi :)

altında donun kalıyor soyle bi yürü diyorlar ileri gidip geliyorsun vucudunda iz varmı ameliyat varmı vs hepsi bu ... ama askerocagındaki muayne için aynı seyi söyleyemem..

Arkadaşlar bugün askerlik şubesine gittim.Tecil için diploma ve kimliğiniz yetiyor başka birşeye gerek yok ayrıca muayenede yapılmıyor tecil için sağolsunlar iyi ilgilendiler anlattılar herşeyi 4 form doldurdum 20e yakın imza attım.95li olduğum için askerlik yaşım gelmişte geçmiş resmen bana bir uyarı kağıdı gelmediğini söyledim kütüğün kayıtlı olduğu doğduğum yere ELBİSTANA köyümüze gitmiş geçen yıl,haberimde yok geçen yıl tecil etmem gerekiyormuş Allahtan Lise mezunu olduğum için 2 yıl tecil ettiler 2017de tecilim dolucak ama bu yıl zaten inşallah üniye gidersem okul zaten uzatıcakmış tecili öyle dediler.Ve askeri gbtde yoklama kaçağı göründüğüm için 122 TL askeri para cezası kesilmiş 3 ay sonra evinize zarf gelir dediler.Siz siz olun bugünün işini benim gibi yarına bırakmayın :)

En şanslı benim tam gidiyordum bedelliye çevirdim :) Youtubeye teşekkürler onun sayesinde bedelli yaptık:)

ben yaptırmıştım Tokata kimlik öğrenci belgesi gönderdim 2017 31 aralığa kadar tecil yapmışlar dün aradım aklıma geldi :)

Arkadaşlar bugün askerlik şubesine gittim.Tecil için diploma ve kimliğiniz yetiyor başka birşeye gerek yok ayrıca muayenede yapılmıyor tecil için sağolsunlar iyi ilgilendiler anlattılar herşeyi 4 form doldurdum 20e yakın imza attım.95li olduğum için askerlik yaşım gelmişte geçmiş resmen bana bir uyarı kağıdı gelmediğini söyledim kütüğün kayıtlı olduğu doğduğum yere ELBİSTANA köyümüze gitmiş geçen yıl,haberimde yok geçen yıl tecil etmem gerekiyormuş Allahtan Lise mezunu olduğum için 2 yıl tecil ettiler 2017de tecilim dolucak ama bu yıl zaten inşallah üniye gidersem okul zaten uzatıcakmış tecili öyle dediler.Ve askeri gbtde yoklama kaçağı göründüğüm için 122 TL askeri para cezası kesilmiş 3 ay sonra evinize zarf gelir dediler.Siz siz olun bugünün işini benim gibi yarına bırakmayın :)

başka elbistan varmı bilmiyorum ama k.maraş/elbistan ise aynı yerdeniz :) hadi gözün aydın hocam.

En şanslı benim tam gidiyordum bedelliye çevirdim :) Youtubeye teşekkürler onun sayesinde bedelli yaptık:)

aynen,bende :D

Beyler ben 92liyim daha hiç şubeye gitmedim 2 yıllık ünv. başladım 2011de hala kaydım var okulda dersleri verdim ama stajı vermedim başıma bi iş gelirmi tırstım bak :D

Arkadaşlar bilgisi olan varmı kardeşim tescil etmişti sonra tescili bozdu sonra bedellik çıkınca yapma dedim zorla ikna ettim 2. defa tescil oluyor değilmi birde bende gitmedim askere bikaç yıla tekrar gelmesi kesinmi bedelli ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri