Askerlikte dövme sıkıntı olurmu?

bady

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, kolumda 1 adet dövmem var
1-2 içinde tribal dövme yaptırcam vucuduma, koluma felan

askerlikte bir sıkıntı çekermiyim? dışlanırmıyım? bana kötü davranılarmı?, konuyu saptırmazsak sevinirim teşekkürler...

Arkadaşlar, kolumda 1 adet dövmem var
yazın tribal dövme yaptırcam vucuduma, koluma felan

askerlikte bir sıkıntı çekermiyim? dışlanırmıyım? bana kötü davranılarmı?, konuyu saptırmazsak sevinirim teşekkürler...

Olmuyor diye duymuştum en son hocam eskiden mi derler ya eskiden mi o. :)

Birde bir çok arkadaşımın resimlerinde görüyorum ne dövmeli adamlar var sıkıntı olmuyodur. :)

Askerlikte sıkıntı cıkarmıyorlar ama askerliğinde daha ilerisini düşünürsen 1-2 bölümde cıkarıyorlar diye biliyorum.Dışlanma olayı komutanlar tarafından dışlanabilirsin abartıldığı zaman bir iki küçük dövmede ben görmedim ama baya fazlaysa çekeceğin var komutandan :D

Dovme yaptirmayin guzel kardeslerim, hic geregi yok boyle seylerin..

Bizde direk rdm yapıyorlardı. Rdm piskolojik sıkıntılı asker, asker deyimiyle rahatına düşkün mehmetçik. Silah felan vermiyorlardı. Biz silahla nöbet tutarken onlar jop la nöbet tutuyordu. Biri ateş açarsa ne yapacaz diye soruyorlardı komutanlara onlarda taş atarsnız diyolardı :D

Acemi birliğinde dövmelileri rdm ye ayırıyorlardı.Silah vermiyorladı .Ama Ben askerden geleli 10 sene oldu.Şu an durum nedir bilmiyorum

kimi döveceğine bağlı kalkıpta albayı dövme

Birliğine ve Komutanına göre değişmekle beraber az yada çok sıkıntı çekersin.Ama her halükarda sıkıntı olur dövme.Bana kalırsan yaptırma derim

sikinti olmaz, sadece dovmen var diye rdm yapmazlar.

hiç bişey olmaz.

- Komutanım orda tırpan var.
-Varsa var. Sen ellerinle yolmaya devam et. Çünkü senin dövmen var demeyecekler :D

Rdm diye ayırabilirler belli olmaz. Yarın bende usta birliğe gidiyorum inş. Gideceğim yerde bol miktarda rdm olacakmış. Sırf dövmeden rdm ye ayrılan varsa ilk çarşı izninde yazarım 1 ay sonra fln :D

Bu yaptirma diyen arkadaslar neyin kafasini yasiyor merak ettim? Adam yaptircam dememis 1 adet dovmem var sikinti olur mu demis ....

Dostum muhtemelen RDM ye ayirirlar, bizde Diyarbakirda boyleydi ...
Onlarada silah falan vermezler , saga sola gel git isleri , mintika isleri yaptirirlardi...

Gittiginde psikologa da yollatip sohbet muhabbet ettirip eger bir sorun olmadigi kanaaatine varirlarsa bir sikinti yasamadan silahini da alir askerligini de yaparsin .... Bu sekilde secilenlerde vardi , adam 10 numara adam hevesle yapmis pisman olmus psimopat damgasi vurmak anlamsiz diye devam da ettiriyorlar ...

Biraz sans anlayacagin....
Senin psikolojik durumun ve ikili iliskilerinle alakali gittigin yerde ...

Hocam askere gidip gelenlerden duyduğum , çoğu zaman sorun çıkartmıyorlar diyor.Ama kıl tipler olur ya onlara denk gelirsen yandın diyorlar:)
Dövme yaptırırken sadece askerliği düşünmemeni tavsiye ederim , iş hayatına vs. atılınca da sorun çıkartırlar bileğine falan yaptırma.Yoksa yaz aylarında bile uzun gömlek giymek zorunda kalırsın.Tabi öyle bir işte çalışacaksan.Yoksa önemi yok.

kimi döveceğine bağlı kalkıpta albayı dövme

:mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri