Askerlikte dövme sıkıntı olurmu?

ben şizofreniyim askere alırlarsa rdm ye mi alacaklar :) bir arkadaşımda bipolar bozukluk var

ilk başta sağlık raporunu dışarda bi hastanede yaptırırsan ve acemi birliğine ilk girişte birsürü yere imza attığın bi kısım var o kısımın sonlarında doktor son kez sana bikaç soru soruyo orda dövmelerini görmezse ve sende söylemezsen..

Hiçbişey olmaz sadece komutanlar takılır sana :)

Ama eğerki dövmeni görürlerse sadece kağıt üstünde ;RDM gömrünürsün ama silah falan verirler bişey olmaz. birde rdm olduğun için yüksek ihtrimal rdm lerin gönderildiği yerlere gidersin. HAYIRLI TEZKERELER hocam :)

dövme yapmak çok saçma şuanki ruh halinle 5 yıl sonraki ruh halin aynı olmaz sonra silmekle uğraşırsın

ben hava kuvvetlerinde yaptım hiç kimse sıkıntı yaşamadım

Arkadaşlar, kolumda 1 adet dövmem var
1-2 içinde tribal dövme yaptırcam vucuduma, koluma felan

askerlikte bir sıkıntı çekermiyim? dışlanırmıyım? bana kötü davranılarmı?, konuyu saptırmazsak sevinirim teşekkürler...

oluyor kardesim. ben tegmenken biraktim. rdm ye gonderirler seni.. psikologa yani. askerligin bitiminde de kagidinda psikolojik tedavi aldigina dair , senin adina kayit acildigina daior gorursun onu.. ise gorerken de problem yaratir bakarlarsa.. ama benim diyecegim cok sacmalik. her insan istedigini yapar. ona sanat olarak bakmak lazim . ameriakda polislerin her yeri dovme , saci sakali da karismiyolar, istedigini yapar.. bizim ulkede insan dis gorunusunden onyargili davranildigi icin sikintisini cekersin..

belalı askerlerle aynı katagoriye alınabilirsin

benim askerlik yaptıgım karakolda 2 kişide vardı dış görevlere yollamıyorlardı
içerde + pozitif etkisi bile oluyordu karakol komutanı ve ast subayı dövmeye meraklıydı biraz

Kişiliğinde problem yoksa dövmenin facanin bir önemi yok. Şayet sıkıntılı biriysen gündüz 6 gece 2 saat nöbet kitlerler sana 15 günde kuzu olursun :)

şansa kalmış.dövme var diye ayrım yapıldığını duymadım ama kıl birine denk gelirsin gözünün üstündeki kaşı bahane eder :D

normalde olmaz ama komutanların bakıs acısına göre oluyor adam sevmıyorsa dovmeyi senide sevmez angaria işlere verir vs :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri