Hayırlı teskereler dilerim kardeşim Ben askerlık bitmez diyordum bitelı 15 sene oldu geride acı tatlı hatıralar kaldıHerkese merhaba. Yemin töreni bitti, 5 gün izin var kafanızı şişircemşunu anladım askerde tek lazım olan şey bol bol sabırmış
![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayırlı teskereler dilerim kardeşim Ben askerlık bitmez diyordum bitelı 15 sene oldu geride acı tatlı hatıralar kaldıHerkese merhaba. Yemin töreni bitti, 5 gün izin var kafanızı şişircemşunu anladım askerde tek lazım olan şey bol bol sabırmış
![]()
Herkese merhaba. Yemin töreni bitti, 5 gün izin var kafanızı şişircemşunu anladım askerde tek lazım olan şey bol bol sabırmış
![]()
Herkese merhaba. Yemin töreni bitti, 5 gün izin var kafanızı şişircemşunu anladım askerde tek lazım olan şey bol bol sabırmış
![]()
Usta birliği nereye düştü merak ettim
Çerkezköy tekirdağ hocam
Çerkezköy tekirdağ hocam
Hadi be kardeşimde orda yapmıştı. Bende 8-9 defa yanına gidip beraber çarşı yapmıştıkBen erzincanda yaptım
Sürgün gönderen bir yer olduğu doğru ama kısa dönemler için o durum yok diye biliyorum. acemiliği atlatmışsın asıl işkence yeni başlıyor. Ben tüm üst rutbelilerle aranı iyi tutmak için uğraşma. 5 ay askerliğimde 25 kilo verecek kadar çok çalıştırmışlardı. Gözden uzak, bilmemişlik en iyisidir. Ben yazılımcıyım beni kara net e alın dediğim güne lanet olsun. bilgisayar benim için acemi girişlerini sabahlara kadar yapmak, yazılı işler için çalışmak. Üstünede bir ton ayak işi yapmak olmuştu. Ne kadar az bilir, ne kadar az şeyi doğru yaparsan o kadar az sonrasında peşine iş takılır. Herşeyi dört dörtlük yapma askerliği rahat yap
Ben vatan için yaptığıma kendimi şartlamıştım halbuki rutbelilerin yatması için çabalamışım. Geç anlamıştım, beni herşeyde kullandılar. Bırak herkes kendi işini yapsın piyon olma. Hayırlı tezkereler. Youtube a söyledim askerliğinin bittiği hafta sana telif, engel ve topluluk göndermeyecek.
Dipnot: Son cümlemi dikkate alıpda bana ulaşmaya çalışmayın. Askere pembe yalan söylemek günah değildir![]()
Hehehe saol hocam.Bn fotocu olmak istiyorum ama bakalım kısmet ne olursa. Samsunda yattım pasoneler görecez merak ediyorum orda
çorluda yapan tanıdıklarım var çorlu rahat ama çerkezköy bilemiyorum ne olur ama buralar da yapanlar hep rahattı diyor askerlik sadece sogugu kötü
İlk çarşıya çıktım. Allah düşürmesin çerkezköye 10 yıl yaşlandım bu lanet yerde. Herkes kafadan çatlak komutanlarda dahil
gecmis olsun ne tür sorunlar oluyo mrk ettim
Hocam alayı kafa kırık adamlar. Askeri amele olarak görüyolar kaç tane iş kitlediler bana gecemi gündüzümü unuttum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.