Askerlikte sürgün yerine düştüm :(

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Herkese merhaba. Yemin töreni bitti, 5 gün izin var kafanızı şişircem :) şunu anladım askerde tek lazım olan şey bol bol sabırmış :D
Hayırlı teskereler dilerim kardeşim Ben askerlık bitmez diyordum bitelı 15 sene oldu geride acı tatlı hatıralar kaldı

İstanbul yesilkoyde yapan biri olarak en kral askerliğin :D

Çerkezköy tekirdağ hocam

Hadi be kardeşimde orda yapmıştı. Bende 8-9 defa yanına gidip beraber çarşı yapmıştık:) Ben erzincanda yaptım:) Sürgün gönderen bir yer olduğu doğru ama kısa dönemler için o durum yok diye biliyorum. acemiliği atlatmışsın asıl işkence yeni başlıyor. Ben tüm üst rutbelilerle aranı iyi tutmak için uğraşma. 5 ay askerliğimde 25 kilo verecek kadar çok çalıştırmışlardı. Gözden uzak, bilmemişlik en iyisidir. Ben yazılımcıyım beni kara net e alın dediğim güne lanet olsun. bilgisayar benim için acemi girişlerini sabahlara kadar yapmak, yazılı işler için çalışmak. Üstünede bir ton ayak işi yapmak olmuştu. Ne kadar az bilir, ne kadar az şeyi doğru yaparsan o kadar az sonrasında peşine iş takılır. Herşeyi dört dörtlük yapma askerliği rahat yap:) Ben vatan için yaptığıma kendimi şartlamıştım halbuki rutbelilerin yatması için çabalamışım. Geç anlamıştım, beni herşeyde kullandılar. Bırak herkes kendi işini yapsın piyon olma. Hayırlı tezkereler. Youtube a söyledim askerliğinin bittiği hafta sana telif, engel ve topluluk göndermeyecek.
Dipnot: Son cümlemi dikkate alıpda bana ulaşmaya çalışmayın. Askere pembe yalan söylemek günah değildir:)

Hadi be kardeşimde orda yapmıştı. Bende 8-9 defa yanına gidip beraber çarşı yapmıştık:) Ben erzincanda yaptım:) Sürgün gönderen bir yer olduğu doğru ama kısa dönemler için o durum yok diye biliyorum. acemiliği atlatmışsın asıl işkence yeni başlıyor. Ben tüm üst rutbelilerle aranı iyi tutmak için uğraşma. 5 ay askerliğimde 25 kilo verecek kadar çok çalıştırmışlardı. Gözden uzak, bilmemişlik en iyisidir. Ben yazılımcıyım beni kara net e alın dediğim güne lanet olsun. bilgisayar benim için acemi girişlerini sabahlara kadar yapmak, yazılı işler için çalışmak. Üstünede bir ton ayak işi yapmak olmuştu. Ne kadar az bilir, ne kadar az şeyi doğru yaparsan o kadar az sonrasında peşine iş takılır. Herşeyi dört dörtlük yapma askerliği rahat yap:) Ben vatan için yaptığıma kendimi şartlamıştım halbuki rutbelilerin yatması için çabalamışım. Geç anlamıştım, beni herşeyde kullandılar. Bırak herkes kendi işini yapsın piyon olma. Hayırlı tezkereler. Youtube a söyledim askerliğinin bittiği hafta sana telif, engel ve topluluk göndermeyecek.
Dipnot: Son cümlemi dikkate alıpda bana ulaşmaya çalışmayın. Askere pembe yalan söylemek günah değildir:)

Hehehe saol hocam.Bn fotocu olmak istiyorum ama bakalım kısmet ne olursa. Samsunda yattım paso :D neler görecez merak ediyorum orda

Hehehe saol hocam.Bn fotocu olmak istiyorum ama bakalım kısmet ne olursa. Samsunda yattım paso :D neler görecez merak ediyorum orda

çorluda yapan tanıdıklarım var çorlu rahat ama çerkezköy bilemiyorum ne olur ama buralar da yapanlar hep rahattı diyor askerlik sadece sogugu kötü

yapacağın tek şey;ne en önde gideceksin ,ne de en arkada kalıp dikkat çekeceksin.
ortalarda kalmanı tavsiye ederim.herkesle iyi olman gerekmez.bak kimin sözü geçiyor,kim dinleniyorsa o yeterli sana ... arazi işleri bellidir.onlar çıktığında en öne fırla yeter :D

Bana doğu versinler. Ben dağlarda daşlarda yaşayam karışanım olmasın mümkünse tek takılam :D.

İlk çarşıya çıktım. Allah düşürmesin çerkezköye 10 yıl yaşlandım bu lanet yerde. Herkes kafadan çatlak komutanlarda dahil

Alışana kadar öyle olur. Biraz zaman geçsin boş kaldıgın günler geçmiyor diye sitem etmeye başlarsın. Çalışmadan bişeyler yapmadan askerlik bitmez bunalıma girersin.

Hocam alayı kafa kırık adamlar. Askeri amele olarak görüyolar kaç tane iş kitlediler bana gecemi gündüzümü unuttum

öyle malesef askerlik mantığın bittiği yer diye boşa söylememişler ama Allahtan seninki kısa dönem sanırım

Dur bakalım yeni askersin daha alt devren gelene kadar bu böyle devam eder alıştır kendini :)

Herkese selamlar güzel insanlar siz orda para kazanırken ben burda ızdırap çekiyorum :D
beyler nolacak bu iş bölük komutanına çarpıldım ızdırap olacak adam bana, baya gözümü korkuttu.

biz dedik sana ne en önde gidip,ne de en arkada kalıp dikkat çekme diye :D
tayini çıkmayacaksa komutanın fazla göze batma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri