Sana o günleri hatırlatabildiysem ne mutlu bana kardeşim 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen kıbrıs a gitsen ne diyeceksin acaba.
ordan bir bölük tekirdağ tarafına sürgün edilmişti.cezası bitip de bütün bölük kıbrıs a geldiğinde adamlar bu nasıl yer bizim yerimiz cennetmiş diyordu.
Tam tersiTamam işte adamlar tekirdağ tarafına gelmiş beğenmemiş geri kıbrısa gidince kıbrıs cennetmiş dememişlermikafam durdu yanlış anladım yada
![]()
tam tersiTamam işte adamlar tekirdağ tarafına gelmiş beğenmemiş geri kıbrısa gidince kıbrıs cennetmiş dememişlermikafam durdu yanlış anladım yada
![]()
Allahtan kısa hocam , 4 5 kişiyle konuştum hepsi aynı şeyleri söyleyince insan inanıyo :/ saolun
Morali bozmaya gerek yok, Arkadaş koskoca Youtubeci kesin yazıcı olur
Yeri ve zamanı değil ancak söylemeden edemeyeceğim : )
Yazı Fontunuz bana askerlikte yazıcı olduğum günleri hatırlattı.
Hocam sürgün derken? Çerkezköy dağbaşı bir yer flan değil tam bir sanayi kenti
acemilik samsun a çıktı ora baya iyyiyimiş askeriyesi fakat usta birlik çerkezköye çıktı ora hakkında hiçç iyi şeyler söylemiyolar.şehri biliyorum sürekli gittiğim yer fakat askeriyeyi bilmiyorum. 1 kişi buldum tertip başkada yok facebook gruplar büyük forumlarda aradığım halde kimse yok. burdada vardır elbet orada askerlik yapan bi arkadası akrabası vardır diye düşündüm bi tane üst devre tanıdık olursa çok iyi olacak var mı :/
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.