Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ilyas nittin hacı ya , istanbula geldinmi
asla öyle bir şey olmuyor, sadece insan kendini kandırıyor, gel dese koşa koşa gidiyorsun, tabi ortada büyük yanlışlar yoksa.
Valla hocam kızı unutmak için başka kızlarla çık sahsen öyle yapıyorm unuttum ben![]()
mesele unutmak yada unutmamak değil mesele çok sevdiğin insanın seni hiç beklenmediğin bir anda arkadan hançerlemesi. istanbul'a ayak basmama 14 gün kaldı. ya o kaybedecek ya ben... ama benim kaybedecek bir şeyim kalmadı ancak onun kaybedeceği çok şey var. anasıyla tanışma vaktim geldi.
aşk ve nefret arasında incecik bir çizgi vardır eğer o çizgi aşktan nefrete kayarsa artık o kadının en büyük düşmanı bir zamanlar kendisini çok seven adam olur.
nefret ve aşk arasında incecik bir çizgi vardır eğer o çizgi nefretten aşka kayarsa artık o kadının en büyük varlığı bir zamanlar kendisinden nefret eden o adam olur.
Böyle de olabilir
Bkz. Büyük aşklar nefretten doğar
Edit. Özgün logolu ilk mesajım oldu![]()
öyle bi mesaj veriyonki adama. ilyas şimdi gidip kıza ağız burun dalacak![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.