Merhaba kardeşim öncelikle gözün aydın nasıl açıldı kanalın ne yolla itiraz ettin kaç gün sonra falan biraz açıklarmısın
Teşekkür ederim. Aslında yarı özgündü kanalım fakat kendi yüzüm ile çektiğim videolarda var olduğu için özgüne biraz daha yakın..
Bundan dolayı o videoları baz alaraktan mesajımı gönderdim..
Kanalım 13 ocak tarihinde kapandı. İtiraz ettim ve 4-5 gün sonra itiraz cevabı olarak "red" geldi.
Daha sonra hani videodaki yüz benim yüzüm. Nasıl oluyorda spam yapabiliyorum diye youtube yardım kısmından ulaştım ve aynı mesajı google-appeal den gelen red mesajına cevap olarak attım.
Cevap olarak yardım kısmından klasik olarak "bot,örümcek" kullandınız gibi sıradan ve hazır cevap attılar..
Artık sinirlendim ve Acaba amerikalı veya İngiliz olsaydım kanalımı kapatırmıydınız ? Kişiye göre muamele yapın ülkeye göre değil şeklinde ağır yazı yazdım.
Yüzüm ile selfie çekerek birde üstüne kimlik ön yüzündeki resmi göndererek İlgili video yu aratırsanız o kişinin ben olduğunu daha net anlarsınız dedim.
Direk hiçbir şey yapmadan kanalım aktif hale getirildi. Bazen ağır konuşmak gerekiyor ...
---------- Spam Engelliyici 14:27 ---------- Önceki Mesaj 14:22 ----------
Şimdi kendi kendime sorduğum soru şu;
Türkiye ye karşı bir garezi olan bu malum sitenin hesabımı tekrar kapatmaması için bir partner şirketi ile anlaşmalı mıyım ?
Partner şirketi kanalımın arkasında durarak maksimum 3 gün içerisinde kanalımı açabilecek mi ?
İsteğinizi belirttik deyip kanalın arkasında durmassa sonuç vahim olacak ..