Askıya Alınan Kanal Açıldı Fakat

• Kullanıcı dreadlord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

dreadlord

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, malum kanalım yeniden açıldı. Fakat kanalımı bitik halde buldum..

Normalde 6-7 milyon arası izlenmeye sahip kanalım Sıfır izlenme olarak gözüküyor.. Ayrıca küçük resimlerde yok olarak gözüküyor.

Acaba bu kendiliğinden düzelecek mi yoksa benim yapmam gereken bir şey var mı ? Bu konuda bilgisi olan bir arkadaşımız yazarsa çok sevinirim.

Saygılar

PnJVz9.png

Arkadaşlar merhaba, malum kanalım yeniden açıldı. Fakat kanalımı bitik halde buldum..

Normalde 6-7 milyon arası izlenmeye sahip kanalım Sıfır izlenme olarak gözüküyor.. Ayrıca küçük resimlerde yok olarak gözüküyor.

Acaba bu kendiliğinden düzelecek mi yoksa benim yapmam gereken bir şey var mı ? Bu konuda bilgisi olan bir arkadaşımız yazarsa çok sevinirim.

Saygılar

PnJVz9.png

Merhaba kardeşim öncelikle gözün aydın nasıl açıldı kanalın ne yolla itiraz ettin kaç gün sonra falan biraz açıklarmısın

Merhaba kardeşim öncelikle gözün aydın nasıl açıldı kanalın ne yolla itiraz ettin kaç gün sonra falan biraz açıklarmısın

Teşekkür ederim. Aslında yarı özgündü kanalım fakat kendi yüzüm ile çektiğim videolarda var olduğu için özgüne biraz daha yakın..

Bundan dolayı o videoları baz alaraktan mesajımı gönderdim..

Kanalım 13 ocak tarihinde kapandı. İtiraz ettim ve 4-5 gün sonra itiraz cevabı olarak "red" geldi.

Daha sonra hani videodaki yüz benim yüzüm. Nasıl oluyorda spam yapabiliyorum diye youtube yardım kısmından ulaştım ve aynı mesajı google-appeal den gelen red mesajına cevap olarak attım.

Cevap olarak yardım kısmından klasik olarak "bot,örümcek" kullandınız gibi sıradan ve hazır cevap attılar..

Artık sinirlendim ve Acaba amerikalı veya İngiliz olsaydım kanalımı kapatırmıydınız ? Kişiye göre muamele yapın ülkeye göre değil şeklinde ağır yazı yazdım.

Yüzüm ile selfie çekerek birde üstüne kimlik ön yüzündeki resmi göndererek İlgili video yu aratırsanız o kişinin ben olduğunu daha net anlarsınız dedim.

Direk hiçbir şey yapmadan kanalım aktif hale getirildi. Bazen ağır konuşmak gerekiyor ...

---------- Spam Engelliyici 14:27 ---------- Önceki Mesaj 14:22 ----------

Şimdi kendi kendime sorduğum soru şu;

Türkiye ye karşı bir garezi olan bu malum sitenin hesabımı tekrar kapatmaması için bir partner şirketi ile anlaşmalı mıyım ?

Partner şirketi kanalımın arkasında durarak maksimum 3 gün içerisinde kanalımı açabilecek mi ?

İsteğinizi belirttik deyip kanalın arkasında durmassa sonuç vahim olacak ..

Teşekkür ederim. Aslında yarı özgündü kanalım fakat kendi yüzüm ile çektiğim videolarda var olduğu için özgüne biraz daha yakın..

Bundan dolayı o videoları baz alaraktan mesajımı gönderdim..

Kanalım 13 ocak tarihinde kapandı. İtiraz ettim ve 4-5 gün sonra itiraz cevabı olarak "red" geldi.

Daha sonra hani videodaki yüz benim yüzüm. Nasıl oluyorda spam yapabiliyorum diye youtube yardım kısmından ulaştım ve aynı mesajı google-appeal den gelen red mesajına cevap olarak attım.

Cevap olarak yardım kısmından klasik olarak "bot,örümcek" kullandınız gibi sıradan ve hazır cevap attılar..

Artık sinirlendim ve Acaba amerikalı veya İngiliz olsaydım kanalımı kapatırmıydınız ? Kişiye göre muamele yapın ülkeye göre değil şeklinde ağır yazı yazdım.

Yüzüm ile selfie çekerek birde üstüne kimlik ön yüzündeki resmi göndererek İlgili video yu aratırsanız o kişinin ben olduğunu daha net anlarsınız dedim.

Direk hiçbir şey yapmadan kanalım aktif hale getirildi. Bazen ağır konuşmak gerekiyor ...

Bu ağır konuşmalar sanırım hoşlarına gidiyor, geçenlerde de bi arkadşaın kanalı açılmıştı oda epey sövmüştü açıldı dedi. (:

gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun hocam bence en mantıklısı şu devirde partnere geçmek yoksa bu youtube sağı solu hiç belli olmuyor açıldı diye sevinirken bir hafta sonra tekrar kapatıyor.

bu hafta 4 tane milyon izlenen kanalım kapandı şimdi bende sizin gibi ağır laflarla itirazda bulunacam ülke ayrımı yaptıkları çok belli neden dersen aynı kategoride çalıştıgım ve takip ettiğim kanallarda kapatıldı ama bugun baktımda o kanallar tekrar açılmış ve kanallar adsense bağlı o kanallar açılıp bizimkiler açılmıyorsa çok bariz bir ülke ayrımı var ortada

hocam siz ingilizcemi türkçemi itiraz ettiniz ?
hem ingilizce hem türkçe hazırladım bakalım sonuç ne olacak.

Tamamen Türkçe kardeşim. İngilizce itiraza karşıyım. Sonuçta çalıştığım kategori Türkçe özgün.

Kanalın dili ne ise ona göre itirazda bulunun..

Ben kanal kapatıldıktan sonra çok araştırma yaptım fakat partnere geçenlerinde kanalı kapatılıyor. Kapatıldığında google a form sanırım dolduramıyorsun. Tamamen partnerin ilgileniyor..

Aklımdaki soru şu: Ya ilgilenmezse ? veya İlgilendik deyip açmayı, açtırmayı başaramassa ?

1-2 senelik sözleşmeleri var. Boşa geçen süre olacak ...

Bencede ayrımcılık yapılıyor, tek adsense tek kanal çalışıyorum.
Aynı kategoride birebir kanal var benim kanal kapandığında onun kanalı halen ayaktaydı ve onda daha çok yanıltıcı başlık vs mevcut.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri