Aslı duysa utanırdı bu saçma sapan gidişine...

Kaanbulut

Yasaklanmış
Tekrar geldi hayatıma girecek derken her şeyi mahvedip gitti bravo. Şuan sadece oturup izliyorum tüm piskolijmin mahvoluşunu. Merak ettiğim keyif alıyor mu acaba veya mutlu oldu mu yada hoşuna gitti mi beni böyle çaresizce bırakıp gitmesinin. Nerede yanlış yaptım güvendim diye mi. Ne diye lanet olsun beni hayattan soğuttu bu kadın. Ben içmiyim kim içsin. O kadar sıkıntılarım borcum harcım varken aşka vakit ayırıp halen her şeye rağmen delicesine seviyorum demenin neyi kötü veya ben mi kötü biriyim.

Dostlar canım çok yanıyor hemde çok. Bir kadın için ağlanmaz belki değmez ama ağlıyorum. Sarhoşken onu düşünüyorum ayıkken onu zamanın geçmesini istiyorum geçmiyor. Ben mi suçluyum ben mi kötüyüm..

Batan bu kez umutlarım, kıçı kırık bi tekne değil.

sadece hepimizin geçtiği geçilmesi gereken bir yoldan geçiyorsun

duyguları artık bir kenara bırakacaksın "aşk" ın kadınlar tarafından yüzyıllar boyu süre gelen güçlü erkeği sindirmek alt etmek için uydurulmuş sinsice bir plan olduğunu öğreneceksin

kadınları tanıdıkça onlarla daha çok dalga geçicek kadınını kendine bağlayacaksın ama sen olması gereken şekilde dik ve erkek olucaksın kadın sana sadık

içindeki erkeği uyandırman gerek kadın tarafından törpülenmişsin hepimiz törpülendik önce annelerimiz tarafından

kadın, erkeğin doğadan gelen üstünlüğünü kabul edemeyecek kadar sinsi bir varlık, kötü demiyorum sadece doğalarından kaçıyorlar ve erkekleri kadınlaştırıp sonrasında yine onlardan soğuyorlar

tüm bunları anlayacaksın göreceksin ben de terkedildim ben de ağladım ama kadınları tanıdıkça onlarla eğlenmeye ve oyunlarını bozmaya başladım

şimdi sana hiçbir teselli vermeyeceğim çünkü ağlaman gereken b.ktan durumu yaşaman gerekiyor

bundan sonrasında kadınların duygusal tuzaklarına kanmamayı öğreneceksin kanmadıkça daha fazla kadını peşine düşüreceksin güven bana

ne yaşaman gerekiyorsa yaşa şimdi beni de anlamayacaksın ama bilinçaltına az da olsa iyiliğin için birşeyler yolladım

uyanacaksın ölü adam kadın tarafından törpülenmiş yeteneklerini kazanıp erkeğin güçlü doğasına döneceksin, özel olduğunu gör bu bir teselli değil ;)

Sadece yaşaman gerekiyor ve yaşayacaksın kardeşim.üzüleceksin,mutlu olacaksın,çaresiz kalacaksın,isyan edeceksin ama asla pes etmemeyi öğreneceksin.Yaşın genç önüne daha çok fırsatlar çıkacak.Sadece bu sıkıntıyı en az hasarla kurtarmaya bak.İnsanlar 30-40 yıllık karısından boşanıyor bunları düşün.Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez.Sadece dua et ve sakın yanlış bir şey yapma.Eğer içmeyle çözüm olsaydı ben 8 yıl her gün bir büyük rakı içiyordum ama sadece sağlığına zarar verirsin...

bir'de öyle bir gidiyorlarki , zulm etse bile kendini suçluyorsun. :)
belki 2 ay belki 3 ay ama geçecek.:)

kendine youtube işine tamamen ver sen özgün videolarda çekmeyi başladın takma kafana^^ asosyalliği herkes kötüler ama bazen lazım be hocam^^

Ömür bitti ziyan oldu eskilere keşke deyip. Farkındayım hepinizi de çok iyi anlıyorum. Bende farkındayım bir gün bu derdin, sıkıntının biteceğini ama şuan bitmiyor şuan aklına geliyor çünkü alışkanlıkları var üstümde.

[MENTION=1316]Alex[/MENTION]'in söylediklerine kulak ver. kazanan her zaman bu şekilde düşünendir demek doğru olmaz belki ama hayatın akışı bu oluyor malesef.
Burda aslında kadın,erkek diye ayırmak yanlış olur. Çünkü insanların %90'ının yapısı budur. Çok yüz verirsen, şımarır.. Çok alttan alırsan üstüne çıkar..Arkanı dönersen, Geçmişte yaşadığı olaylara nazaran gelir seni arkandan vurur. Çok seversen, büyük bir ihtimalle üzülen taraf sen olursun. Çok değer verirsen yine üzülen taraf sen olursun.. insanları anlamak çok zordur.

Ömür bitti ziyan oldu eskilere keşke deyip. Farkındayım hepinizi de çok iyi anlıyorum. Bende farkındayım bir gün bu derdin, sıkıntının biteceğini ama şuan bitmiyor şuan aklına geliyor çünkü alışkanlıkları var üstümde.

kadın nöral ağlar örer insan beyninde, bunu farkında olmadan içgüdüsel yapar, birlikte yaşadığınız her anda beynine örümcek ağı gibi yayıldığını düşün, bu ağlar o kadar kuvvetlidir ki örneğin ben 7 yıl önce ayrıldığım kadını hala rüyamda görebiliyorum, nöral ağların silikleşmesi epey zaman alabilir bazen ama umarım bu sende kısa sürer

Hayattan keyif al. Yaşamak çok güzel.. Birşeylerin kıymetini bil, Hayatta herşey aşktan ibaret değil, kalbini sadece Allah aşkına yogunlaştır, emin ol o zaman herşey senin için daha hızlı ve güzel gelişecektir.

Ne yapayım abi ya. Askerden yeni geldim. Düzen ki kurmaya çalışıyorum gelip her şeyi mahvedip hiç bir şey yokmuş gibi gidiyor çok koyuyor neyse daha fazla konuşmak istemiyorum kötü oluyorum böyle. Sağolun eksik olmayın en azından burası var kafamı dağıtıyorum. Eyvallah

Ne yapayım abi ya. Askerden yeni geldim. Düzen ki kurmaya çalışıyorum gelip her şeyi mahvedip hiç bir şey yokmuş gibi gidiyor çok koyuyor neyse daha fazla konuşmak istemiyorum kötü oluyorum böyle. Sağolun eksik olmayın en azından burası var kafamı dağıtıyorum. Eyvallah

Zayıfsın ondan cok etkileniyorsun. Kendini güclendirmeye bak. Geliştir her yönünle. O zaman seni böyle ufak olaylar etkilemez. Hayatta ne acılar var. Bu onların yanında cok hafif. Hüzünlü günleri o zaman yaşarsın. Şimdi gez toz eglen.İşine gücüne bak...Güclün...Christo Rolando olsan aslı için aglar mıydın ;)

vardir bi hatan o yuzden terketmistir..Olur boyle seyler..Unutursun zamanla..Cok takmamak lazim boyle seyleri..

Zayıfsın ondan cok etkileniyorsun. Kendini güclendirmeye bak. Geliştir her yönünle. O zaman seni böyle ufak olaylar etkilemez. Hayatta ne acılar var. Bu onların yanında cok hafif. Hüzünlü günleri o zaman yaşarsın. Şimdi gez toz eglen.İşine gücüne bak...Güclün...Christo Rolando olsan aslı için aglar mıydın ;)

Cristiano Ronaldo tam türünün erkeği yani bozulmamış o adam futbolcu diye demiyorum yakından tanıyorum karakterini vs tam kurt erkek Ronaldo güzel örnek olmuş

---------- Mesaj saat 03:22:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:21:50 civarında gönderildi. ----------

Bu arada bazı üyelerin bayan olduğunu düşünüyorum :)

Cristiano Ronaldo tam türünün erkeği yani bozulmamış o adam futbolcu diye demiyorum yakından tanıyorum karakterini vs tam kurt erkek Ronaldo güzel örnek olmuş

---------- Mesaj saat 03:22:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:21:50 civarında gönderildi. ----------

Bu arada bazı üyelerin bayan olduğunu düşünüyorum :)

yakından tanıyorsun karakterini derken ? ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri